Reklama

Reklama

Alizée en concert

(koncert)
Dokumentární / Hudební
Francie, 2004, 90 min

Hrají:

Alizée

Obsahy(1)

Alizée En Concert je koncertná nahrávka francúzskej speváčky Alizée. Nachádza sa na nej cez hodinu záznamov koncertov Alizée po celom Francúzsku. Obsahuje 18 piesní a bonusy.

Zoznam skladieb:
1. Intralizée
2. L'Alizé
3. Hey! Amigo!
4. Toc de mac
5. J'en ai marre!
6. Lui ou toi
7. Gourmandises
8. L'e-mail a des ailes
9. Mon maquis
10. J.B.G.
11. Moi... Lolita
12. Amélie m'a dit
13. Parler tout bas
14. C'est trop tard
15. Youpidou
16. Tempête
17. Contre-courant
18. J'ai pas vingt ans

Bonus:
* Clip "Amélie m'a dit" (Live)
* En repetition
* Alizée au Japon
* Sur le tournage de "L'Alizé"
* Sur le tournage de "J'en ai marre!"
* Spots "Alizée en concert" (ČSFD)

(více)

Recenze (7)

Paity 

všechny recenze uživatele

Alizée je takové heoučké a roztomiloučké francouzské pípátko, které snad musí mít rád úplně každý napříč generacemi. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Alizée Jacotey je francúzska speváčka. Narodila sa v roku 1984. Prvý album jej vyšiel v roku 2000, o tri roky neskôr sa objavil druhý. Stala sa z nej známa, svetovo uznávaná a veľmi populárna interpretka, ktorá dokázala na svoje vystúpenia prilákať tisíce nadšených fanúšikov. V priebehu rokov 2003 až 2004 absolvovala sériu koncertov pod názvom Alizéé En Concert Tour, ktoré bolo zložené z štyridsiatich troch vystúpení. Z tejto akcie bolo vyprodukované oficiálne DVD "Alizée en concert". Zachytáva sviežu, peknú, mladú Alizze na vrchole kariéry a v najlepšej forme. Nie len, že je to dobre nasnímané, ale je to aj plné energie a akéhosi soft erotického náboja. Dvadsať ročná sexi Francúzska, ktorá sa štylizuje do pózy pätnásť ročnej čerstvo odpanenej lolity. No paráda. Vôbec sa nehanbím za to, že to na mňa urobilo dojem. **** ()

Reklama

DivX 

všechny recenze uživatele

Tento styl hudby nevyhledávám, ale rozhodně s to dobře poslouchá. Maniaky RPGčka World of Warcraft bude jistě zajímat, že tanec Blood Elfek byl přejat právě od zpěvačky Alizee. 50% ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Úžasná Alizée, úžasná francouzština, úžasná hudba, úžasná atmosféra, úžasné písničky na pohodu a nadržení muži v publiku. Velmi příjemný koncert bez pyrotechnických a jiných efektů, vystačí samotná Alizée. Ačkoliv už poslouchám Metallicu, Iron Maiden, Rammstein a pod. tak na tuhhle nádhernou francouzku nedám dopustit a její songy se mi taky nesmírné líbí. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemný koncert, který okouzlující francouzská kráska, tehdy dvacetiletá, Alizee poskládala z prvních dvou alb plných zaručených hitovek. Není jistě bez zajímavosti, že všechny skladby pro tyto alba jí napsala zpěvačka Mylene Farmer se svým dvorním skladatelem Laurentem Boutonnatem. Stejně tak je vidět jejich vliv i na pojetí samotného koncertu a jeho záznamu. Koncert samotný sice nebere dech jako koncerty samotné Mylene, alei tak je to 90 minut velmi příjemných a chytlavých melodií v podání opravdu nádherné holky, na kterou je radost pohledět i když je občas pohybově trošku tuhá . Muzika šlape, zvukař odvedl výbornou práci a i střihač dělá co může, aby koncertu dodal tu správnou šťávu. Energie a pohodička, kterou si rád občas připomenu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama