Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šestice kamarádů si přijíždí užít volno a sníh na chatu daleko v horách. O víkendu ale udeří silná sněhová bouře, která skupinu mladých lidí úplně odřízne od světa. Nikdo z nich nemá ani tušení, že chata stojí na místě, kde v roce 1846 nejničivější blizzard v historii uvěznil na cestě do Kalifornie několik osadníků, vedených bratry Donnerovými. Členové této výpravy postupně přicházeli o rozum a nakonec se v beznadějném boji o holý život začali navzájem pojídat. Novým zajatcům hor se postupně začnou zjevovat duchové zemřelých osadníků a jejich realita se pomalu začíná rozpadat. Jsou to skuteční démoni, nebo jen atmosféra místa, která probouzí hluboko skrytý strach a paranoidní představy? Co vede dřívější přátele ke vzájemné nenávisti? Pozvolna nade všemi přebírá vládu šílenství a na vlastní kůži prožíjí hrůzný konec Donnerových lidí. Snímek Krvavý sníh, ve kterém si zahrál James Kyson (seriál Hrdinové), George Stults (seriál Sedmé nebe), hudební idol Tiffany (I Think We’re Alone Now) a Michael Berryman (The Hills Have Eyes), je víc než jen strhujícím filmem o smrti, odvaze a přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

mezi výkřiky Whats wrong a Oh my god jsem asi něco přehlédl, možná jsem si trochu pospal, ale tak nějak jsem to nepochopil. Strašná kravina. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se moc nepovedlo. Prakticky žádný příběh, nulová atmosféra, amatérské herecké výkony a dabing u některých postav, který vyloženě tahal za uši. Ale vydržel jsem až do konce. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vole to byla zase jednou sračka. Čekal jsem překvapení protože sníh a horor k sobě dobře pasujou. Nicméně tenhle film začal jako sračka a skončil jako sračka, nejenom že postavy jsou strašné klišé, ale příběh celkově nedává moc smysl a navíc děsně nudí. Herci jsou příšerní a jejich neustálé utíkání sem tam je nuda o ničem. Film postrádá cokoliv co by měl pořádnej horor mít. Atmosféra nulová, gore nulové sem tam jenom kapka krve. Chudák Berryman, proč chodí do tíhlech filmů? ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Studentský amatérský filmeček, kde by člověk toleroval nemastné neslané triky, kdyby to aspoň o něčem bylo. Tvůrci nejdřív vymyslí mytologii, aby se pak pokračovalo jakoby ve slasherových klišé - skupinka mladých přijede do divného města v horách, a pak se už vlastně nic nestalo. Sem tam se objeví nějaká moukou potřená holka v blých hadrech a kyne na chlápka prstíkem, pojď sem, aby mu ukázala další duchy, ale ti jen chodí okolo jak pešek. Chlápek pak zblbne a jestli jste si po příjezdu do chaty říkali, že tu brokovnici někdo použije, tak si pište, že jo. Jinak chata je to luxusní - na jeden generátor utáhne i vyhřívaný bazén, jenom ve sklepě je holt zima. S naznačenou mytologií se vůbec nepracuje, s naznačenou linií "po 25 letech" už vůbec ne, a nakonec vlastně ani nevíme, jak to skončí, ani proč to skončí. Trošičku si to asi chtělo hrát na Shining, ale kde funguje postupný psychologický rozpad osobnosti, to zde má zastoupit "tajuplný" pohled zpoza víček. A ty neuvěřitelně amatérské herecké výkony! Holkám k roli stačilo, že mají velké kozy, chlapy vybírali podle statného těla. Ale když mají vyjádřit strach, tak jim to jde jak psovi pastva. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/krvavy-snih.html ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jen 19%? No, musím říct, že jsem viděl dost větších kravin, které tady mají procent mnhem více. Bavilo mě na tom to, jak se fakt všichni snažili. Ale přesto tomu něco chybělo. Prostředí fajn, zimní filmy (a horrory) na sněhu mám rád. Koukat se na to dalo, nijak mě to neprudilo. Ono to není nějak extra špatné, jen tomu prostě něco chybí. Něco podstatného. Pokud to je začátečnický debut, tak to nedopadlo zase tak špatně. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Další z řady neuvěřitelně hloupých nízko rozpočtových filmů, jejichž obaly na nás nic netušící kolemjdoucí mrkají z trafikové vitrínky. Už od úvodních minut jde rozpoznat, jakou pak šokující pohádkou nás pan scenárista nakrmí tentokrát. Nic překvapujícího se nekoná ba co víc je to jedna velká bída. Celý film na mě působí totiž děsně odbytě a je jedno jestli za to může práce s kamerou či amatérismus všech herců ( nejspíše obojí ), ale dramatické scény byly tím to na silném bodu mrazu. Jinde se to aspoň snaží jakžtakž zachránit vraždícími scénkami, které aspoň na chvíli odvedou vaši pozornost od těch nesmyslných dialogů a hloupých nelogických situací. Zde si můžete i tuto jindy pestrou kategorii přihodit do stejného pytle k ostatním už zmíněným podmětům, protože vše je natočeno stereotypně bez nějakého nápadu a hlavně nudně s velkým N. Do toho si musím ještě přičíst osobní negativní pocity z prostředí, protože mě vážně nikdo na lyže někam do hor dobrovolně nedostane a tak hodnotím jednou hvězdičkou i když mi teď vážně není pořádně jasné, proč ten odpad zase po čase nevybalit... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Amaterský nudný film bez děje. Začátek ještě ušel, ale potom se to zvrhne v nepopsatelnou pitomost. Nápad docela dobrý, ale ku*evsky promrhaný. A to, že jak najdou mrtvolu a oni si s toho nic nedělají, no nevim nevim. A takových nesmyslů je tam víc. Maximálně 30%. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Tak to bola bieda,veľká bieda.A navyše ešte aj urážka o Donner Party,ktorá skutočne existovala.Je urobený aj film Donner Party,mimochodom veľmi dobrý.Hlúpy dej,herecké schopnosti na nule,hudba o ničom.O tomto filme niet čo písať,taká je to somarina. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

zcela určitě to nejhorší co sem v poslední době viděl (a dost možná co sem kdy viděl vůbec).Naprosto příšerná záležitost,s otravnými herci,která nudí i přes svojí poměrně pěknou stopáž.Těžce amatérská záležitost,která je tím horší,jak moc vážně je myšlena...a že je podle všeho myšlena smrtelně vážně.fuj,fuj,fuj... -50% ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Škoda,film sa začal pekne a upútal tým čo mám na hororoch najradšej-krásna zimná príroda,chata,mladí (ludia ...dej nebol extra pútavý a bolo tam plno chýb ale zase tak zlé to nebolo ako tu vidím 18% ...dalo sa na to pozerať,obzvlášť tá zimná príroda mi robila radosť ()

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Slušne vymyslený a zo začiatku potenciálne naštartovaný dej s dobrou atmosférou a pohodovými postavami sa pozvoľna ( ak sa pri tak krátkej stopáži dá toto slovo použiť ) zmenil na tú najhrubšiu amatérčinu a neschopnosť. Akoby sa spočiatku zapáleným tvorcom odrazu minuli peniaze, chuť, logika i sebareflexia. ()

Kulik.Z odpad!

všechny recenze uživatele

To je scénář! Nejlepší je: sníh, mydlení, kluk, který se se netrefí z pěti metrů do hromotluka, chlap, který má pušku s optikou, ale nemůže se trefit... Bože bože! :D ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Bol tu síce náznak dobrej myšlienky na film, ale tá nebola ani z tretiny využitá a vlastne horor ako taký sa nekonal. Prišlo mi to ako keby sa vývoj deja niekde v polovici zastavil a potom šiel len zotrvačnosťou ( a aj to nešiel dopredu, ale " cúval" ). A z toho čo som čakal a čo bolo vo filme vyslovené ako mýtus a teda krv, kanibalizmus, pomätenie, zúfalosť situácie sa nekonalo nič. Ak by som to hodnotil ako horor musel by som váhať medzi odpadom a jednou * . Ak to beriem ako triller s trochou mysterióznosti tak váham medzi jednou a dvomi hviezdami. Takže to zpriemerujem. ()

Reklama

Reklama