Reklama

Reklama

Barbie a Diamantový zámek

  • USA Barbie and the Diamond Castle (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Barbie a Teresa nám vyprávějí pohádkový příběh dvou nejlepších kamarádek Liany a Alexy, které nadevše milují hudbu. Jejich obyčejné životy se ale rázem mění ve chvíli, kdy dostávají kouzelné zrcadlo a poznávají dívku, která je za zrcadlem uvězněna! Aby Liana s Alexou dokázaly svou novou kamarádku zachránit, musí se vydat na nebezpečnou cestu do skrytého diamantového zámku a jejich přátelství podstoupí těžkou zkoušku. Ale díky síle písniček a doprovodu dvou roztomilých štěňátek se dívky se všemi nástrahami společnými silami vypořádají. Navíc poznají, že pravé přátelství je to největší bohatství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V krátké době již třetí originální muzikál, ale ani tentokrát Princezna a švadlenka nebyly překonány ;) Navíc tenhle country styl se mi nezdá zas až tak přiléhavý. Zajímavé je, že tu debutovala Teresa a šťastný návrat slavilo mé oblíbené rámcové vyprávění. Jsem tedy spokojená, ale jiné filmy ze série mám přeci jenom radši. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím nejslabší Barbie příběh. I když je to příběh o silném přátelství, které žádné zlo nepřetrhne, tak tam na můj vkus bylo moc zpěvu a upřímně, na textech si moc záležet nedali. ()

Belbo 

všechny recenze uživatele

Tohle byl film, který mne svými jemnými odstíný barev po Temném rytíři spravil chuť do života. Konečně jsem pochopil proč žít. Bylo by krásné, kdyby evropský Švéd Dolph Lundgren uzavřel s Barbie sňatek a hrály by spolu tesklivé písně u ohně a zpívali by z plných plic. Psychologie postav je pro mladší část publika možná příliš komplikovaná, neb sem se ve svých 22 letech nebyl schopen vžít do myslí hrdinů. Herecké výkony byly hodny řady cen a mrzí mne, že je americká filmová akademie nechala bez povšimnutí. ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Barbie tentokráte vysvětluje, jak je kamarádství důležité. Opravdové kamarádky nerozdělí ani nějaká ta hádka.. ()

blazenka 

všechny recenze uživatele

Výborná pohádka, skvělé písničky, dobrý příběh, komediální nádech. Moc se mi líbí. Přiznám se že si ji pouštím i když se dcerka nedívá se mnou. Prostě pohádka - a krásná. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

V ramci žánru pestrobarevná zpívající pohádka pro holčičky asi průměr. Čekal jsem větší hrůzu. I animace vcelku ušla, ikdyž byla nějak panenkovsky toporná. Jako chlap se vzdávám jakéhokoliv dalšího hodnocení, jelikož sem vydržel na to koukat jen pár minut a poté sem bojoval s ambivalentními pocity znechucení a podivného úžasu. 35% ()

Dandy95 

všechny recenze uživatele

Snad největší překvapení mýho života, když jsem se načapal, jak s radostí koukám na příběh o Barbie a hledání Diamantového zámku. Člověk očekává hloupou infantilní záležitost, ale tady se do scénáře a režie vložila skutečná kreativita a některý scény jsou nablokovaný a vygradovaný daleko líp než u nějakých 200milionových blockbusterů! Jako muzikál to taky funguje a těch 80 minut je fakt zábavných! Určitě to není Disney, ale nebýt občas těch úplně dětinských dialogů, děsně otravných princů a nic moc finále, tak bych tam s radostí poslal 4 hvězdy. A to by mě ani ve snu nenapadlo, že tohle někdy napíšu o Barbie filmu. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Po Labutím jezeru a Růžence (což mě irituje, lepší je Rapunzel) je to taková průměrná podívaná. Kamarádky na život a na smrt, které si spokojeně žijou v domečku a prodávají květiny a k jídlu mají chleba a džem a džem a chleba. Dobrodružství, ve kterém hledají Diamantový zámek, jim život trochu obohatí a do cesty přivede dva bratry a dvě roztomilá štěňátka. ()

MartyMcFly89 odpad!

všechny recenze uživatele

EDIT/// - Tento film mi svými malebnými barvami a všudypřítomnou roztomilostí vzal chuť do života. Chtělo se mi po něm jít na záchod a strčit hlavu do mísy, nebo si vzít kýbl. Je to barevné a hnusné. Jo, prázdná slova jsou to, možná že ano. Ale vyjadřují to negativní, co k tomuto cítím. ()

pida123 

všechny recenze uživatele

Nevím nevím, balancuji mezi dvěmi a třemi hvězdami - mojí malé princezně se Diamantový zámek líbí, ale mě přijde, že písničky v téhle pohádce jsou mírně (někde více než jen mírně) falešné a texty...no řekněme, že si na nich nedali moc záležet. Ze všech pohádek s Barbie je tahle (aspoň pro mě, pro moje děti ne) nejméně oblíbená. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento diel je dosť podobný Fairytopii. Akoby tvorcom trošku dochádzal dych a vymýšľať nové a nové príbehy je ťažšie, čo je trochu na škodu, keďže tieto rozprávky majú svoj potenciál. Škoda aj tých animácií, pretože keby tvorcovia investovali práve tam, tak tie príbehy by nabrali úplne iný rozmer aj pre dospelejších. Takto je to len veľmi šedý priemer. 45 % ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Toto HOD:je za NETERKU!Jej sa BARBIE veľmi pozdáva.Samozrejme,že aj ja uzriem nejakú tu scénku,ale tieto rozprávky sú pre DETI a hlavne BABY.Takže má donútila ohodnotiť všetky barbie čo pozerá stále dookola! PS:neurobte deťom radosť! ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch povedených Barbie pohádek. Dřív jsem ji milovala, jako dospělá už tak ne, chtěla bych v tom vidět trochu více originality a zkrátka něco víc, takže jsem dala o jednu hvězdičku dolů. Když se na to dívám jako dospělá, tak se nedokážu na pohádku dívat moc vážně, Liana a Alexa jsou prostě na 100% lezby. Nevadí mi to, nikoho neodsuzuji za jeho orientaci, ale přijde mi komické jak si ti dva chlapci pořád myslí, že mají šanci :⁠-⁠D. No uznejme, dvě nerozlučné ženy, o muže se nezajímají a bydlí spolu v chaloupce, to nebudou jen kamarádky. ()

Yalka 

všechny recenze uživatele

Pro mě třetí nejlepší Barbie film (po Kouzelných Vánocích a Princezně a švadlence). Stejně jako v Kouzle Pegasu, i tady jde o původní námět a rozhodně nejde o žádný propadák. Nebýt těch otravných štěňátek a poněkud divné hlavní zápletky (další záchrana světa included), nebylo by skoro co vytknout. Naštěstí než holky dojdou do diamantového zámku, film má spoustu povedených momentů. Jedná se o muzikál, docela příjemné songy, můj oblíbený je "Connected": I'm blind-folded on this carriage ride / that they call life / Keep trying to make it / through the next turn / knuckles white and holdin' tight... ()

Reklama

Reklama