Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Runa (I. Trojan) je přesvědčen, že sériovým vrahem může být někdo, kdo se dostal k tajemnému listu, který před staletími z Ďáblovy bible záhadně zmizel. Podaří se mu dokonce přijít na klíč, podle kterého si vrah vybírá své oběti… Všechno nasvědčuje tomu, že vize otce Toderika se naplňuje. Runa dál intenzivně spolupracuje s kriminalisty Sumarou (J. Dvořák) a Šímovou (A. Geislerová), i když oni o jeho teorii pochybují. Když ale beze stopy zmizí kdesi v Podlažicích Runova dcera Iveta (T. Voříšková), i kriminalisté pochopí, že Runa může mít pravdu. Pátrání se rozjede naplno… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať žije Major Zeman...! Ano Honza je nesmrtelný... 🥰🥰🥰🥰 Jinak super díl a konec seriálu... Super SPZ Pohřební služba "SAT666AN" no ty vole to nevymyslíš... 😅😅😅 PS: Mimochodem fakt bych chtěl zapalovat ty svíčky, to teda fakt jó... 🤔🤔😉😉 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální rozzuzlení. Fízlové čumící na majora Zemana – tomu říkám hlídači…Pohřebáci s fajnou poznávací značkou SAT666AN. No závěrečný díl sebou nějak zvláštní a hlavně brutální smršť parádní podívané nepřinesl, spíše se svezl na vlně průměru. Pár až humorných situací se tu našlo, atmosféra taky nebyla vyloženě blbá, závěr sice lehce přitažený za vlasy, ale tak ostuda se nekonala. Takže i tady se budu držet stejného hodnocení jako u předešlých dvou dílů. 60% ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blíží se apokalypsa. co já s tím? Doktorka Součková regresní terapeutka, doktorka Foučková co provádí regresní terapie žije...🤭 Ta scéna z ukradením křížek patří mezi nejlepší v České kinematografii..🙃🤭😁 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • „Porta coeli“ („Brána nebes“) je klášter cisterciaček v Předklášteří u Tišnova. Je pozoruhodné, jak rychle se tam dostali. (ladyViolet)

Reklama

Reklama