Reklama

Reklama

Epizody(3)

Znalec černé magie Ivan Trojan a policejní komisař Jiří Dvořák pátrají po pachateli série rituálních vražd. Napínavý kriminální příběh inspirovaný existencí tajemné Ďáblovy bible. (Česká televize)

Recenze uživatele Cheeter k tomuto seriálu (4)

Ďáblova lest (2009) 

Líbí se, že u nás se zas až tolik nezaspalo a také byla natočena mysteriózní série v podobném duchu, jaké vídáme v zahraničí. Laťka nebyla natavena zbytečně vysoko, režisér si byl vědom možností české televizní tvorby a to je dobře. Za to si u mě zaslouží pochvalu, protože ne každý to umí. ()

Noc hadů (2009) (E01) 

Jako rozjezd série dobrý, ale jak už to člověk sleduje po druhý, tak nějak tuší, jak se to s příběhem má, což je trochu škoda. Jinak normální televizní úroveň, ale rozhodně ne odpad, spíš se to blíží k druhému pólu. ()

Vražedný kód (2009) (E02) 

Dobré navázání na první epizodu, úroveň se drží stále stejně vysoko, což je dobré. Zároveň se provazuje příběh a přibývají zápletky. Prostě dobře připravený prostor pro další část. ()

Brána nebes (2009) (E03) 

Celá série se držela na stejné úrovni, stejně tak i teď její vyvrcholení, které jsem si užil více, když jsem viděl poprvé a ne teď na podruhé. ()

Reklama

Reklama