Reklama

Reklama

Irčan

  • USA The Irishman (více)
Trailer 4
USA, 2019, 209 min

Režie:

Martin Scorsese

Předloha:

Charles Brandt (kniha)

Scénář:

Steven Zaillian

Kamera:

Rodrigo Prieto

Hrají:

Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Bobby Cannavale, Harvey Keitel, Ray Romano, Stephen Graham, Anna Paquin, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston (více)
(další profese)

VOD (1)

V tomto kritiky uznávaném filmu Martina Scorseseho nájemný zabiják Frank Sheeran (Robert De Niro) vzpomíná na tajemství, která střežil jako věrný člen zločineckého klanu Bufalinových. (Netflix)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Phantasma

 ty hele na tenhle film, právě nadávají lidi, co mají rádi ty osmdesátkový a devadesátkový filmy v oblibě, jako je Carlitova cesta, Zjizvená tvář atd. Mně se líbí jak Marvel, tak i tyhle filmy, proč bych si měl vybírat, když můžu mít všechno. 

Phantasma

Phantasma (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

A nebude to spíš tím, že nadávají jen lidi, kteří nejsou tak úplně cílovka a berou to jen jako film, který trval věčnost .....? Ale rozumím ti. Já mám odpor k Marvelu, tak už sem to přestal sledovat a nevyjadřuju se k tomu ani to nehodnotím. Ani nemám potřebu lidi přesvědčovat o tom, jaká to je kravína. Každý má prostě to svoje a na tomto základě bychom měli přistupovat k jiným filmům ....

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Phantasma smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Já to nějak nechápu, lidi celý rok nadávají, že v kinech neustále hrají furt jenom Marvel film (což neni pravda, ale dobrá) a že by rádi filmy, které se dřív točili. Tedy akční, gangstersky, thrillery, no prostě tu starou dobrou filmařskou práci a když ji tedy natočí někdo, kdo je symbolem toho všeho  Martin Scorsese a dá tam herce, kteří se proslavili právě v těch filmech z minulé doby, a ten film jim doslova strčí pod nos. Tak místo toho aby ti lidé byli vděčný, no tak zase nadávají a hledají na filmu různé chyby a mnohdy i chyby, které sou nepodstatné. Takže......já vám nevim, ale nějak to nechápu.  

na příspěvěk reagoval Phantasma, Phantasma, ClintEastwood

lukas.frydry

lukas.frydry (hodnocení, recenze)

Ještěřák

V jednom rozhovoru bylo řečeno, že ve verzích, kdy jsou jejich xichty digitálně omlazení a je potřeba vidět, je něco dělat, byli použití dabléři a nasazený na ně jejich xichty, takže koment o dědkovským chození mi přijde irelevantní, jestli je to pravda to nevím, ale mně se film líbil :)

Phantasma

Phantasma (hodnocení, recenze)

koval45

Co je na tom divného? Režisér a parta herců natočili po letech znovu žánr, který je v minulosti tak proslavil. Dalo by se říct, že tento žánr sami vytvořili, protože těch ostatních gangsterek a mafiánek tolik není, které by stály za řeč. Tohle je naprostá klasika žánru ...

na příspěvěk reagoval Lacike, koval45

Phantasma

Phantasma (hodnocení, recenze)

Ještěřák

Je to především kultovní snímek, kultovniho režiséra s kultovním obsazenim a naprostá klasika žánru. Vždyť poslední takový snímek byl natočen před mnoha lety. Mě zase totálně míjí Star Wars a Marvel. Někoho zase Irčan. Věc vkusu ...

na příspěvěk reagoval koval45

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ještěřák

Za mna to tiez ziadna pecka nie je a to omladenie sa vôbec nepodarilo. V najmladsich verziach postav mal Scorsese obsadit mladsich hercov pretoze pôsobilo komicky jak napriek snahe o omladenie staro pôsobiacemu De Nirovi hovoria chlapce.

Ještěřák

Ještěřák (hodnocení, recenze)

Temer vubec nechodim do diskuzi CSFD, ale mne spis zarazi, ze se temer vsem film tak bezkriticky libil, ze se citi byt osobne dotceni nejakym odpadovym hodnocenim a imaginarny z internetu? Vzdyt mnoho veci ve filmu je neprilis povedenych. Omlazeni hercu - diskutabilni, oni pusobi dedkovsky po cely film - ani v 60. letech na zacatku nepusobi moc mladsi (+ starecka postava a drzeni tela), toto mi prislo az parodicke. Scenar kolem odboru, Hoffy apod. trochu nudny, stopaz velmi prehnana. Asi nejvice se mi libil Pesci. No muj nazor.

na příspěvěk reagoval Lacike, Phantasma, lukas.frydry

Uživatel Pet smazal svůj příspěvek.

Hartigan

Hartigan (hodnocení, recenze)

Odůvodní zdejší hororový expert ten odpad? Zase je nad věcí?Už mi to přijde legrační. :D

hawkins

hawkins (hodnocení, recenze)

Mam otazku. Pri verzii v dabingom je niekde pisane forced titulky, su potrebne? Alebo su sucastou len napr prekladu nejakeho pisaneho textu? Vopred dakujem

na příspěvěk reagoval oLí, Kubeska

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

JAGODA

Na Netflixu je to v originálním znění (s volitelnými českými titulky) i s českým dabingem, potažmo v originálním znění s komentářem pro nevidomé/špatně vidoucí. 

 

A téhle diskuzi by prospělo, kdyby se tu neřešili uživatelé, kteří záměrně kazí výsledné hodnocení. Já třeba neřeším ty, kdo svým komentářem leda projevují své zbytnělé ego, zatímco przní samotný film - a to je pořádná míra tolerance.

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Naprostá nádhera! I když to má přes tři hodiny tak mi to neuvěřitelně uteklo.

Související novinky

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Tvůrce Medvěda chystá krimi

Tvůrce Medvěda chystá krimi

29.06.2023

Autor populárního seriálu Medvěd Christopher Storer se upsal režii dlouho připravované adaptace knihy spisovatele Dona Winslowa The Winter of Frankie Machine pro studio Paramount. O zfilmování románu… (více)

Je Scorseseho novinka moc dlouhá?

Je Scorseseho novinka moc dlouhá?

21.02.2023

Režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) není rozhodně nováčkem v oblasti tříhodinových filmových kolosů. Vlk z Wall Street měl 180 minut a Irčan dokonce 209. Jeho novinka Killers of the Flower Moon… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama