Reklama

Reklama

Fraynchip: Ter Gap Chan

  • Thajsko Friendship: Theu kap chan (více)

Obsahy(1)

Singho (Mario Maurer) už je dnes dospělý, přesto ale i on si v sobě nese živé vzpomínky na svá pubertální léta plná smíchu, ztřeštěností, experimentů a lásky, ale i smutku a bolesti. Vlastně to není až tak dávno, co odmaturoval a vydal se svou vlastní cestou, a tak jeho pouto s přáteli z dětství stále ještě nezaniklo. Zanedlouho se má konat setkání jejich staré třídy, což v něm také vyvolává vlnu vzpomínek. Na horké letní dny, na zkoušení marihuany, na nějakou tu bitku, ale především, především na jednu dívku - krásnou spolužačku jménem Mituna Prueksawan (Apinya Sakuljaroensuk), která se k nim do města přistěhovala až v posledním ročníku. Singho se do ní tenkrát okamžitě zamiloval. Jenže jeho zájem a náklonnost nikdo neopětoval. Jeho vtípky a pichlavé narážky v Mituně probouzely pouze vztek, většinu času trávila mlčením a do školy přicházela se šrámy a modřinami. Jaké bylo její tajemství? A získal si Singho její lásku? (EMIA)

(více)

Recenze (2)

Folpa 

všechny recenze uživatele

Do třídy přijde nová dívka a samozřejmě hned zaujme kluky ve třídě. Ale nic není tak lehké, jak to vypadá... Zase trochu jiná romantika o lásce a přátelství, která určitě stojí za zkouknutí. ()

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný snímek, tedy až na ten tragický konec, který mi sevřel srdce do svěráku a pomalu, ale jistě jej drtil na kousky. Tyhle filmy o přátelství a lásce podané zábavnou formou prostě můžu a nezáleží z jaké země pocházejí a jak komická mi jejich řeč přijde. Herci byli charismatický a krásná Apinya mi hned několikrát vyrazila svojí krásou dech. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama