Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jedné malé paňdžábské vesnici žije celá plejáda svérázných charakterů, ale nad všemi ční Happy Singh - muž, jenž je sice dobrosrdečný a každému by chtěl pomáhat, ale svou naivitou a nešikovností většinou natropí více škody než užitku. Není divu, že se jej na nátlak sousedů rozhodne místní pančaját zbavit a zneužije při tom právě jeho obětavost pro druhé. Happy je pověřen úkolem přivést zpět místního rodáka Luckyho Singha, který vládne skupině sikhských mafiánů v Austrálii a po němž se prý stýská jeho rodičům. Trefí Happy do Austrálie? Podaří se mu najít Luckyho? A pokud ano, jak tento mírumilovný ňouma ovlivní životy drsných gangsterů? A jak dopadne Happyho milostné vzplanutí ke krásné Sonie? (Niktorius)

(více)

Recenze (5)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Až se mi někdy podaří rozklíčovat, proč jsem se u tohoto filmu vlastně dobře bavil, zároveň tím odhalím obecné kouzlo bollywoodských spektáklů. Protože scénář byl nejspíš zamýšlen jako zátěžový test divákovy tolerance vůči kýči, předvídatelnosti a patetičnosti. Když jej těmito slovy odsuzuje i pěkná řádka indických diváků, tak už to něco znamená. Ještě by se dalo debatovat o překvapivé usedlosti (promo materiály slibovaly crazy podívanou) nebo brutálních střihových přechodech mezi scénami, ale nemá smysl vyjmenovávat hromady chyb na něčem, co se chystám ohodnotit pozitivně. I když tedy pořádně nevím proč. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Typická ztřeštná taškařice A. Kumara, která má i mravoučný přesah. Jestli máte rádi indický smysl pro humor, nevyžadujete jen oscarové a „hlubokomyslné“ artové kousky, chcete vypnout a jen se bavit, tak neváhejte. Jinak nic pro vás. Pravda, některé jejich komedie jsou již za hranou, ale A. Kumar mě snad ani nedokáže zklamat. Opět zjištuji, že mě K. Kaif již přestává oslňovat, jak se jí to dařilo dříve. Příběh se mi líbil a mnohým ujetinám jsem se upřímně zasmál. Navíc moc příjemná hudba, takže si nemohu v rámci žánru nač stěžovat. Tři pohodové hvězdy. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že sledovať film s hindu dabingom a bleskovo sa meniacimi anglickými titulkami bolo niekedy až nad rámec možného, takže nezriedka som sa pomerne strácal, ale inak pri sledovaní ubiehal let do Indie pomerne príjemne a bol som svojim spôsobom fascinovaný, ako sa to celé skončí (dobre samozrejme). Videoklipy, pokusy o humor a herci, ktorí vyzerajú všetci skoro rovnako. ()

Reklama

Reklama