Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (520)

POMO 

všechny recenze uživatele

Prazvláštny jav, kedy fekálna a sprostá komédia nie je až tak blbá, dokonca je nápaditá a obsahuje nejeden nezabudnuteľný WTF moment (veverička na štadióne?!). ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Logiko, zavři oči, motýlí efekt dostává na prdel a pěkně! Buřty s medem, tak asi to celý funguje i chutná, občas jsem se teda zasmála, nó, a za Home Sweet Home jsem chtěla dát o hvězdičku víc, ale pak jsem se z toho vyspala. Zaslzet si můžu u Headbangeru z roku cvaj. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Příběh působí jako výpotek party čtyřicátníků, kteří se trochu sjeli a ráno se probudili s hotovým scénářem, který se jim zřejmě zdál legrační dost na to, aby z něj byl nakonec film. Vtipy (většinou fekálního rázu) jsou ale trapné. Na této komedii neshledávám pranic legračního. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hangover meets Back to the Future. Film, pri ktorom si často hovoríte veci ako "táto scéna mohla byť napísaná lepšie" a "tieto zvratky tam byť nemuseli". Na druhý deň sa pristihnete pri tom, že priateľom nadšene citujete najzábavnejšie running joky a dejové línie. A že to, čo vám tam nesedelo, bolo originálne a osviežujúce. Trampoty Crispina Glovera s motorovou pílou, výťahom a pluhom sú to najvtipnejšie, čo som v poslednej dobe videl. Skrátka a dobre, rýdze guilty pleasure ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kopie parádní Pařby ve Vegas s tím, že si tvůrci usmysleli pohrát si s časem a celý to pěkně pomíchali. I tak jsem se ale kolikrát dobře bavil, ale na slušnou komedii to bylo pořád málo. Na druhou stranu vím, že když tuhle komedii budou dávat v televizi, klidně si jí pustím znova, ale abych z ní byl utrženej, to spíš ne. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $50,287,556Tržby Celosvetovo $64,409,159Tržby za predaj DVD v USA $22,407,790 //počet predaných kusov 1,229,493║ Prvotriedna suchá pitomosť, kde je asi najlepší chlap bez ruky a záver filmu, ináč strašné rutinné. /25%/ ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Díky hereckému obsazení celkem snesitelné, i když většina humoru spočívá v přežvýkávání "timetravel" sekané z druhé ruky a samozřejmě ve využívání tělesných tekutin všeho druhu. Nezasmál jsem od srdce ani jednou, na druhou stranu, ani jednou jsem se necítil vysloveně trapně. Snad jen nad tou současnou představou osmdesátek jako doby, kde metly i punkáči nosili nažehlené puky, jsem skřípal zuby. Nekritická trendy nostalgie je hrozná věc. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tento způsob humoru zdá se mi býti poněkud nešťastným... Asi nejhorší film s tématikou cestování v čase, co byl kdy natočen, tahle upocená nekomedie... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nedávalo smysl a všechno se tam odehrávalo dost nahodile. Hlavně ženský postavy se chovaly nepochopitelně. Ale jako pobavil jsem se. Nejlepší byl Crispin Glover. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

V životě děláš rozhodnutí. A když je posereš, tak za to zaplatíš..... Přijeli, vožrali se v časotvorné výřivce a dostali se do roku 1986, kdy na tom místě zažili svá největší dobrodružství. Logické vysvětlení neexistuje…. je třeba myslet na efekt motýlích křídel, nebo udělat všechno jinak? Sexi komedie? Sci-fi? Je to vůbec komedie? Tenhle druh humoru zrovna nemusím, přesto jsem se občas bavil. A přesto, že jsem se občas bavil, tak tenhle druh humoru nemusím. Naštěstí toho ,,nechutnýho“ moc nebylo. I když hlavně to bylo směšný… NO TAK SI TO PŘEBERTE SAMI, já jdu do výřivky… Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět největší ,,šavli“ svýho života. 2.) Nevím jakou barvu měl původně M.Jackson. 3.) Rajcujou mě humorný scény, kde má borec hubu od sperma a výkřiky u sexu. 4.) Zavzpomínám na Mötley Crüe a zjistím, jak málo chybělo k založení Mötley Lüe. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Prcičky po dvaceti letech před třiceti lety. Kdo stejně jako já osmdesátky nepamatuje, může mu to připadat jako nejzvrácenější éra ever. Nebýt zbytečných trapností, fekálií a tělesných tekutin (vracet=zvracet), byla by to parodiemi a odkazy napěchovaná bromance s nostalgickým štychem a kolektivní chemií. But it soo isn´t:) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Louder Than A Bomb [Back Into Time] - Public Enemy ,2. Perfect Way (Edited Version) - Scritti Politti ,3. The Safety Dance - Men Without Hats ,4. What You Need (Single/LP Version) - Inxs ,5. Modern Love (Single Version; 2002 Digital Remaster) - David Bowie ,6. I Will Dare - The Replacements ,7. Push It (Album Version) - Salt N Pepa ,8. Bring On The Dancing Horses - Echo & The Bunnymen ,9. Save It For Later - The Beat / The English Beat (USA) ,10. True - Spandau Ballet ,11. Jessie's Girl - Craig Robinson ,12. Bizarre Love Triangle [Shep Pettibone 12" Remastered Remix] - New Order ,13. Once In A Lifetime (2006 Remastered Version ) - Talking Heads ,14. Home Sweet Home - Motley Crue ,15. Let's Get It Started - Craig Robinson, ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jsem staromódní, když mi tento humor nepřijde vtipný? Šťourání se v psím zadku, či pozvracet veverku bývalo vtipné před několika lety, když se povolila uzda tolerantnosti a bylo to něco nového, ale opakovaný vtip není vtipem! Pár vtipných momentů se najde, ale příliš málo na to, abych byla tolerantní já. Fuj, už nikdy víc. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecna prdel tezici z napadu Navratu do budoucnosti, kde se particka tri naprosto ultimatnich zkrachovalcu a neskutecne sympatickejch idiotu dostane zpatky v case a zacne delat bordel. A i kdyz tu jsou ctyri, opravdu myslim tri, protoze Duke je tu naprosto k nicemu, zbytecnej a nezajimavej a mezi trojku Cusack, Corddry a Robinson se absolutne nehodi. Z vedlejsich roli jeste musim zminit ultimatniho Glovera a hlavne asi tak na sto let vypadajiciho Chase. No a o nic jinyho tu v podstate nejde, slet dementnich vtipku, chlastacek, fuckujicich hlasek, proste parta kamosu utrzena ze retezu. A ve vysledku je to kurevska zabava nemajici hluchy misto. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát dvě hvězdičky, ale pak jsem si uvědomil, že na tom filmu není krom dvou tří vtípků nic vtipného. Jinak se jedná o hovadské orgie party ztroskotanců, v nichž zůstal dokonale nevyužit nejenom nápad s cestováním v čase ale také prostředí 80. let. A to je u filmu, který na tohle láká diváky, zřejmě špatně. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zhruba do půlky překvapivě v pohodě, pak už ta zábava šla z kopce dolů. Což je zajímavý, člověk by řekl že ta pravá sranda vypukne až co ti čtyři ptáci vylezou z výřivky na zimních radovánkách v roce '86... No každopádně jako celek je to celkem ucházející komedie o navrácení se v čase zpátky tam, kde ještě život nestál za úplnou hovnosračku. Říkám, ujde to. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Patrně za to nemohu, ale já mám zkrátka rád obludně hnusné hromadné happy endy. A proto se musím mrknout na Lougle.com, zdalipak ještě neexistuje nějaký podobný snímek, který by, před náloží všeobecného štěstí, poněkud lépe využil načrtnutý potenciál zábavy. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Osmdesátky, nostalgie, osmdesátky, Chevy Chase, osmdesátky, Crispin Glover, osmdesátky... Nekritických 70%. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ten film je hrozná píčovina, ale je to vtipná píčovina a mě to pobavilo. Pařba ve Vegas byla evidentně inspirací a třeba scéna se chcanim na záchodě je prakticky stejná. Originalitou tenhle film zkrátka moc neoplývá, ale mně je to jedno. Prostě po dlouhý době zase nějaká totálně ujetá komedie, u který jsem měl několik výbuchů smíchu. 90% ()

Reklama

Reklama