Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (520)

oLí 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to pohodově, víc, než většina americkejch komedií a o mnoho víc, než bych čekal :o) Svůj účel to splnilo, takže dávám silný tři špendlíky i přes pár dost vodpornejch vtipů, ale takoví asi my muži už jsme :D Na večerní pokoukání s přáteli a lahvemi či kuřivem hodně dobrý. [7/10 červenec 2010] ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vyloženě neproměněná šance na výtečnou komedii, protože ten samotný nápad okořeněný návratem do osmdesátek by mohl být (v rukách daleko lepších scénáristů) vyloženě terno. Obsazení není nejhorší (hned dva oblíbení herci- Cusack/Caplan), ale ten mamrd, co tam hrál "čtyřicetiletýho Stiflera" byl celý film vyloženě na pěst. Potěšil ještě Chevy Chase (asi aby byl dojem osmdesátek dokonalý), ale jinak je Hot Tub Time Machine slátanina, která přesně neví, co vlastně chce... A ten závěr, že jen úspěšní a bohatí stojí za to, abychom se s nimi kamarádili, byl opravdovou ódou na konzumní společnost. Hodně slabé dvě hvězdy, škoda. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je o mně všeobecně známo, že hamouním. Hamty hamty, ať mám víc než tamty, syslík hadr, Harpagonovo větší brácha a tak dále, a tak dále. Proto když stahuji cosi, co má dostupné i pokračování, jedu to v bloku, naprudko a drsně, abych pak uspokojen usnul s pocitem dobře provedené krádeže. Prostě si po té ,,share" dřině spinknu a zdá se mi o plných spížích, naducaných trezorech a zajištěné budoucnosti. O to větší je pak zklamání, když druhé a další díly odhazuji do treše, aniž bych je sebeméně použil. K meritu věci - právě kvůli tomu jsem si povzdechl u likvidace druhého dílu momentálně komentované záležitosti. Dle všech ukazatelů je totiž ještě řádově horší, než zítřejší flám číslo jedna. A již u něj jsem, slušně řečeno, nebyl zrovna nadšen. Jde o skutečně horší variantu pubíkprdkrk komedie, při které mi v koutku cuklo snad jen proto, že se hemifaciální spazmus hlásil o pozornost. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Jakou barvu má Michael Jackson?" Film, v němž se díky kouzelné vířivce hlavní hrdinové vrátí do druhé půlky osmdesátých let. Jo, to je přesně něco pro mně. I když by scénář a nápaditost mohl občas více tlačit na pilu (a ne jen tak okecávat), je to docela prdel. Takový oddechová sranda, která vás ale donutí alespoň párkrát se pokusit vžít do hlavních hrdinů. 3.5* ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Každý, kto má aspoň trochu rád 80. roky musí uznať, že aspoň návrat do tých čias a atmosféra sa jednoducho vydarili. Zázračná vírivka, ktorá vás prenesie v čase, nie je nič originálne, ale na niektorých hláškach som sa dobre zabavil, preto filmu odpúšťam slabšie momenty. Humor na tému „kefovanie“ v istých momentoch presiahol hranicu vtip – trapas a súhlasím, že niekedy je menej viac. Hlášky okolo Terminátora či M. Jacksona ma rozosmiali a malých odkazov na slávne roky akčných hrdinov je tu dosť. Filmu sekla i hudba z 80-tych rokov, ale čo takto si zaspievať jeden hit z budúcnosti? Prevedenie tej známej skladby malo riadne grády i celá tá spevavo- tanečná scéna bola super a bola tým, čo ma presvedčilo prikloniť sa k slabším štyrom. 70%. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)

Reklama

Reklama