Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (520)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nekorektný brutálny humor plný nadávok, sexu a časových paradoxov ("What color is Michael Jackson?") spolu s geniálnym nadhľadom ("It was some kind of ... hot tub time machine!") a skvelým castingom (najmä bohovský Craig Robinson) s 80s fetišom (cameo role Chevyho Chasea a Crispina Glovera) pomáhajú mozgu oslabiť závity natoľko, že občas aj zabudne na logické princípy a na to, že film absolútne nedáva zmysel. Občas. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vyloženě neproměněná šance na výtečnou komedii, protože ten samotný nápad okořeněný návratem do osmdesátek by mohl být (v rukách daleko lepších scénáristů) vyloženě terno. Obsazení není nejhorší (hned dva oblíbení herci- Cusack/Caplan), ale ten mamrd, co tam hrál "čtyřicetiletýho Stiflera" byl celý film vyloženě na pěst. Potěšil ještě Chevy Chase (asi aby byl dojem osmdesátek dokonalý), ale jinak je Hot Tub Time Machine slátanina, která přesně neví, co vlastně chce... A ten závěr, že jen úspěšní a bohatí stojí za to, abychom se s nimi kamarádili, byl opravdovou ódou na konzumní společnost. Hodně slabé dvě hvězdy, škoda. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// PLUS: námět a zápletka, vtipné momenty a situace, poutavý a zábavný děj MÍNUS: dalo se z toho vytřískat ještě o něco víc, čekal jsem že se budu smíchy válet po zemi, to se bohužel nestalo./// Shrnutí: Suprově oddechová a zábavná komedie, která je šmrncnutá sci-fi zápletkou a to já věru rád. Nejlépe se na to kouká s lahvinkou piva a s partou přátel. Rád se podívám znova, protože mě určitě nějaké hlášky a odkazy unikli. Závěr mohl být vyřešen jinak, ale nemůžeme chtít všechno. Takže určitě velká spokojenost./// Celkem 72%/// ()

predators 

všechny recenze uživatele

Občas trochu nuda, ale taky jsem se několikrát pořádně zasmál! Hlavně jednoruký hotelový sluha má docela povedené zápichy....a taky štěstí. No, ústřední čtyřka kamarádů je vcelku fajn, ikdyž J. Cucák se mi do role komika moc nahodí, ale snažil se. Ostatní si udrželi své standardy. Nápad časoprostorové vířivky je sice ujetý a v mnohém HTTM vykrádá jiné komedie, jde o osvěžující překvapení v tomto horkém létě. Dá si někdo Černobyl? 70% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ten film je hrozná píčovina, ale je to vtipná píčovina a mě to pobavilo. Pařba ve Vegas byla evidentně inspirací a třeba scéna se chcanim na záchodě je prakticky stejná. Originalitou tenhle film zkrátka moc neoplývá, ale mně je to jedno. Prostě po dlouhý době zase nějaká totálně ujetá komedie, u který jsem měl několik výbuchů smíchu. 90% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)

Reklama

Reklama