Reklama

Reklama

Magická posedlost

  • USA Practical Magic (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po několik generací rodinu Owensových provází kletba, kterou na ni uvalila čarodějnice Maria. A tak všichni muži, kteří se s ženami Owensovými zapletou, zemřou. Svérázné tety Jet a Frances vychovávají své neteře Sally a Gilly po svém. Samozřejmě je učí také čarovat. Dospělé dívky nemají v životě příliš štěstí. Gilly uteče z domova a zaplete se s vášnivým Jimmym Angelovem. Sally žije spokojeně v rodném městečku a zamiluje se do sympatického zelináře Michaela. O pár let později, kdy už se stará o dvě dcery, se kletba naplní a Michael tragicky zahyne. Z deprese jí pomůže Gilly, která se nakrátko vrátí domů, ale pak znovu zmizí. Sally o ní uslyší až ve chvíli, kdy ji zoufalá sestra prosí o pomoc. Jimmy ji surově týrá a když přijede, tak ho společně zabijí. Zmrtvýchvstalý zloduch je však obě začne ohrožovat. Do všeho se ještě zaplete detektiv Gary Hallet, který ho hledá pro podezření z vraždy. S pomocí kouzel a několika obyvatelek městečka se dívky a jejich tety nebezpečného muže ze záhrobí zbaví. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, které máte rádi a tak trochu se za to stydíte. Magickou posedlost jsem viděl několikrát a pokaždé si u toho skvěle odpočinu. Sandra a Nicole si (ač každá úplně jiná) herecky sedly a zastíní i těch několik hluchých míst. Neškodný romantický film, se skvělou atmosférou, který můžu zas a znova. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak film jsem opravdu viděla hodně dávno, takže si ho už tak jasně nepamatuju, ale pořád vím, o čem to bylo, sice ne detaily, ale kostru zhruba znám pořád... To je dobrá známka, pamatovat si u filmu po tak dlouhé době, o čem byl. Nicole mám jako herečku docela ráda, Sandra zase není moje úplná oblíbenkyně, je u mě zařazena v kategorii neutrální. Celé herecké obsazení vyznívá ale jako dobré. Film celkově nebyl špatný, nenudíte se, docela se mi to líbilo. ()

Reklama

pseudo odpad!

všechny recenze uživatele

okvětní lístky vířící k úplňku? výbuchy oslepujícího svěla, které vychází ze spojené ženské síly? načerno našminkovaný démon rozežraný šerifskou hvězdou? no potěš... romantická komedie může být jakkoliv plytká, pořád má šanci na body za příjemnou atmosféru nebo přinejmenším kostýmy. přidejte do ní ale pár triků ze seriálu o čarodějnicích pro dospívající, pár nevěrohodných scénáristických zvratů a nekvalitní vizuální efekty a vznikne... seriál o čarodějnicích pro dospívající ve hodině a půl. ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Sestry jsou zatíženy kletbou své předkyně, nejen že znají umění kouzel a lektvarů, ale také jejich partnery vždy zastihne smrt. Snaží se žít šťastně v dnešní době i se svým stigmatem. Jedna sestra chce zapomenout na kouzla a žít normální život (Sandra). Druhá se k umění hlásí a žije barvitý život plný nesprávných chlapů (Nicol). Bohužel kletba je dožene, Sandře umírá manžel a Nicol se dostane kvůli partnerovi do problémů a hledá pomoc u Sandry. Problém vyřeší díky kouzlům, ale nesprávným způsobem. Tím se setkávají s vyšetřujícím policistou. Jak to skončí? Díky kouzlu opět dobře….. Takže doporučuji ženám. Vy muži se běžte koukat na nějaké akční filmy, tento film pro Vás není. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až detinské a pritom dospelácke, lebo to je o túžbe čarodejníc so zasúvacím reflexom a tiež túžbe tých, ktorí by zasúvať, teda zamilovať sa do čarodejníc boli ochotní. Ja teda duo Bullock, Kidman za špeci krásky nepovažujem ani zďaleka, ale zas radšej také čarodejnice než Kolíková. Tam už ani kríž ani cesnak nepomôžu a zásuvací reflex sa mení na impotenciu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Když se režiséra Friffina Dunneho zeptali, proč Sandra Bullock a Nicole Kidman hrály sestry, přestože si nejsou ani trochu podobné, řekl, že když zkoumal historické čarodějky, zjistil, že se častokrát sestry čarodějky vůbec nepodobaly. Nicméně, když dělal casting na dcery Sandy Bullock, záměrně vybral takové dívky, které se podobaly každá jedné hlavní herečce. (HappySmile)
  • Sandra Bullock přiznala, že ve scéně, kde se Gillian a Sally opijí se svými tetami, byly herečky opravdu opilé. Pily nějakou hodně špatnou tequilu, kterou koupila Nicole Kidman. (HappySmile)
  • Jimmy Angelov se podle původního scénáře jmenoval Jimmy Hawkins a byl to venkovský balík z Texasu. Ovšem potom, co režisér Griffin Dunne uviděl Gorana Visnjice ve Vítejte v Sarajevu a Madonninu videoklipu "Power of Goodbye", rozhodl se přepsat postavu na východního Evropana a obsadit do ní Gorana. (HappySmile)

Reklama

Reklama