Reklama

Reklama

Epizody(32)

Když se dá na pochod prohnilá Armáda nemrtvých, vytvoří čarodějka Udonna z pěti teenagerů tým strážců s mystickou silou, který má zachránit lidstvo. (Netflix)

Recenze (34)

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

Ani za víc jak deset let, které uběhly od dob výskytu první řady na Nově, se kvalita seriálu nezvýšila ani o píď. Na původní Power Rangers aspoň vzpomínám s nostalgií, tohle už je pouze shit. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Po patnácti letech jsem si dal repete této sérky a musím říct, že to furt miluju. Naprostá bomba, sympatický strážci, skvělý záporáci, parádní a zábavnej příběh. Kolik chcete akce? Tvůrci: ano. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nevím no je toho moc a koukám že je furt co nabízet ale trochu by to chtělo se zamyslet a změnit co nejvíc věcí. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Ne zcela záměrně úžasná blbost, z níž čiší mystická energie :)) /debilitu tohoto pojmu protentokrát nebudu řešit/ Tokusatsu styl, scénáře, překonávající debilitou snad i Uwe Bolla, hlášky, které by mohly sloužit jako příklad k definici pojmu směšný. Viděno na Jetixu se skutečně úchvatným dabingem. Nevěřím, že tohle bylo myšleno vážně, a proto pět hvězd: ŠÉF: Znič ho! POSKOK: Jááááá tězničýýýýým!!! ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Najlepšia vec na Jetixe a po DinoThunder druhá séria Power Rangerov, ktorú som pravidelne sledoval. Dnes by som Mystic Force dopozerať na 99% nedokázal, ale vo veku malého chlapca to na mňa proste fungovalo a poctivo som každý deň čakal na novú časť. Posledných pár dielov s 10 príšerami, z ktorých si pár mien pamätám dodnes (Itasis,Sculpin,Serpentína), som dokonca pozeral so zatajeným dychom a s plnou vážnosťou. Na záver len zopakujem to čo píše viacmenej každý- objektívne je to strašný seriál, ale osobne z nostalgie proste nemôžem ísť pod 5*. 90% ()

Peť@n 

všechny recenze uživatele

Hrozná p**ovina, ale tak blbá až se u toho musí člověk smát. A na co jinýho koukat po nocích. Magický zdroj, mystická síla ! :)) ()

Guzmicz odpad!

všechny recenze uživatele

Dovolím si nesouhlasit s předchozími komentáři ohledně kvality seriálu. Ne, že se kvalita nezlepšila. Něco jako kvalita šlo už úplně do haj*lu. Nemluvě o tom, jak skoro nikdo v tomto seriálu neumí hrát. Navíc hnusný efekty, které by i v roce 2006 udělalo líp i mimino. Dále stupidní scénář a dialogy tento "seriál" posílají na samotné dno sraček. Jediný důvod, proč jsem tohle byl ochotný sledovat, byly komentáře, které jsme u tohoto paskvilu vedli s přáteli. Dlouho jsem se takhle nenasmál. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Velká blbost, ale je fakt, že mě kdysi tahle blbost hned při prvním dílu na Jetixu bavila. No, vlastně do dnešního dne nechápu jak mě to mohlo bavit, ale co. Dnes bych si to už nepustil, avšak za ty zábavnější ztráty času tomu dám ty dvě hvězdy. ()

klokyn 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička za to, že sa od tejto debility nedajú odtrhnúť oči a druhá za to, že to tvorcovia očividne nemyslia vážne. Po opici, keď mi môj mozog absolútne nefunguje, je táto fantasy verzia strážcov celkom "fajn" - vtedy chápem, že deťom, ktoré zatiaľ veľmi nerozmýšľajú, sa to môže páčiť. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Powers Rangers všeobecne je strašná konina, ale títo boli jediní čo ma kedy dokázali upútať a po pár častiach som sa dokonca pristihol ako sa teším na ďalšie. Takže skorej z nostalgie dávam 4* keďže mi v detstve tento seriál bol spoločníkom. Samozrejme hlášky tipu: "Aaaa! Vyskouším sve nové kouzlo!!" "Magický zdroj, mystická síla!!" radšej do hodnotenia nezahrnujem inak by to ani tá nostalgia nevytiahla na 2* ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Má to príbeh, má to akciu a keď ste decko je to najlepšie čo môže byť(alebo čo pochopíte) Nevravím že je náučný ale bolo to to najlepšie na čo sa dalo pozerať na gauči po príchode zo školy popri šlofíku ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl pro mě na starém dobrém Jetixu v mý topce na co jsem se vždy těšil..nebudu lhát,ten seriál má totálně debilní dialogy a herecké výkony nejsou o nic lepší (+ vibe z early 2000 tu jde cítit jak rybina). Přesto vše,seriál nabídl pár pěkných vylepšení a nápadů či pár gagů. 3* ale je to docela stupidita,ne že ne. ()

Trisstes

všechny recenze uživatele

to sa neda hodnotit...je to tak debilne ze sa od toho nedaju odtrhnut oci...totalny odpad ale ja sa na tom aj tak stale zabavam...:D... ... ...PS:malo by to dostat oscara za masky...:D... ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na pár dílů a je to excelentní blbost. Nevím, ale mělo by začít být trestné to, že něco si vypůjčí název originálního díla a zcela to překope do úplné frašky. Tohle ani pro ty děti není. ()

Reklama

Reklama