Reklama

Reklama

Epizody(32)

Když se dá na pochod prohnilá Armáda nemrtvých, vytvoří čarodějka Udonna z pěti teenagerů tým strážců s mystickou silou, který má zachránit lidstvo. (Netflix)

Recenze (34)

borec999 

všechny recenze uživatele

Najlepšia vec na Jetixe a po DinoThunder druhá séria Power Rangerov, ktorú som pravidelne sledoval. Dnes by som Mystic Force dopozerať na 99% nedokázal, ale vo veku malého chlapca to na mňa proste fungovalo a poctivo som každý deň čakal na novú časť. Posledných pár dielov s 10 príšerami, z ktorých si pár mien pamätám dodnes (Itasis,Sculpin,Serpentína), som dokonca pozeral so zatajeným dychom a s plnou vážnosťou. Na záver len zopakujem to čo píše viacmenej každý- objektívne je to strašný seriál, ale osobne z nostalgie proste nemôžem ísť pod 5*. 90% ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Ne zcela záměrně úžasná blbost, z níž čiší mystická energie :)) /debilitu tohoto pojmu protentokrát nebudu řešit/ Tokusatsu styl, scénáře, překonávající debilitou snad i Uwe Bolla, hlášky, které by mohly sloužit jako příklad k definici pojmu směšný. Viděno na Jetixu se skutečně úchvatným dabingem. Nevěřím, že tohle bylo myšleno vážně, a proto pět hvězd: ŠÉF: Znič ho! POSKOK: Jááááá tězničýýýýým!!! ()

Reklama

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Powers Rangers všeobecne je strašná konina, ale títo boli jediní čo ma kedy dokázali upútať a po pár častiach som sa dokonca pristihol ako sa teším na ďalšie. Takže skorej z nostalgie dávam 4* keďže mi v detstve tento seriál bol spoločníkom. Samozrejme hlášky tipu: "Aaaa! Vyskouším sve nové kouzlo!!" "Magický zdroj, mystická síla!!" radšej do hodnotenia nezahrnujem inak by to ani tá nostalgia nevytiahla na 2* ()

Guzmicz odpad!

všechny recenze uživatele

Dovolím si nesouhlasit s předchozími komentáři ohledně kvality seriálu. Ne, že se kvalita nezlepšila. Něco jako kvalita šlo už úplně do haj*lu. Nemluvě o tom, jak skoro nikdo v tomto seriálu neumí hrát. Navíc hnusný efekty, které by i v roce 2006 udělalo líp i mimino. Dále stupidní scénář a dialogy tento "seriál" posílají na samotné dno sraček. Jediný důvod, proč jsem tohle byl ochotný sledovat, byly komentáře, které jsme u tohoto paskvilu vedli s přáteli. Dlouho jsem se takhle nenasmál. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl pro mě na starém dobrém Jetixu v mý topce na co jsem se vždy těšil..nebudu lhát,ten seriál má totálně debilní dialogy a herecké výkony nejsou o nic lepší (+ vibe z early 2000 tu jde cítit jak rybina). Přesto vše,seriál nabídl pár pěkných vylepšení a nápadů či pár gagů. 3* ale je to docela stupidita,ne že ne. ()

Zajímavosti (1)

  • Tvůrci měli v plánu crossover s Power Rangers S.P.D. (od r. 2005), ale sešlo z toho kvůli snížení počtu epizod. (Vitox)

Reklama

Reklama