Reklama

Reklama

Persona -trinity soul-

(seriál)
  • Japonsko ペルソナ トリニティ・ソウル (více)
Animovaný / Akční / Drama / Fantasy / Mysteriózní / Psychologický
Japonsko, 2008, 9 h 58 min (Minutáž: 23 min)

Hudba:

Taku Iwasaki

Hrají:

Nobuhiko Okamoto, Mijuki Sawaširo, Takehito Kojasu, Mamiko Noto, Tomokazu Seki, Acuko Tanaka, Daisuke Namikawa, Takuma Terašima, Tomoaki Maeno (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Bratři Shin a Jun se vracejí po deseti letech domů. Vrací se do domu, kde před TOU nešťastnou událostí žili se svými rodiči a starším bratrem Ryoukem, který se o ně má nyní starat. Ten z toho však není nijak nadšený. Jako policejní velitel má spoustu povinností, mezi něž patří i boj s lidmi, kteří nevhodně používají své PERSONY - sílu formovanou do válečníka. On sám také jednu vlastní. Avšak Shin chce znovu sjednotit rodinu a snaží se o to ze všech sil. Dokáže to se svými novými přáteli pomáhajícími mu v boji proti neznámé dívce terorizující jeho rodinu, i přes neshody s bratrem? (Lulubell)

(více)

Recenze (2)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Snad se v tomto seriálu plného soubojů person, jakýchsi absurdních zhmotnění lidské psýché, ve kterýchžto soubojích se trhají na kusy, skrývá nějaké hluboké sdělení o duši. Já jsem je však nenašel, ač jsem si byl vědom, že persona je oblíbený pojem z psychoanalýzy. Slabé ***. ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Jedná se o psychologicko mysteriozní anime. Bohužel provedení se na rozdíl od herních předloh příliš nevyvedlo. Seriál sice obsahuje velmi dobře prokreslené charaktery, ale doplácí na to, že je podáván velmi hutnou a těžkou formou. Kvůli roztříštěnému ději, nevyrovnané kvalitě jednotlivých epizod a některým podivným dialogům má člověk velmi stíženou možnost se v tomto seriálu vyznat. Na konci se sice vše více méně objasní, ale i tak ve mě zůstal pocit promarněné příležitosti na kvalitní temné anime. ()

Reklama

Reklama