Reklama

Reklama

Film podle skutečné události. Bettyn svět se zhroutí, když je její milovaný bratr Kenny zatčen a odsouzen za vraždu na doživotí. Betty je přesvědčena o jeho nevinně a pomocí nejmodernějších kriminálních technologií se snaží prokázat bratrovu nevinnu. Neobyčejné pouto mezi sourozenci je inspirativní pro náš uspěchaný život. Úžasný výkon Hillary Swank jako Betty. Ne pro nic je dvojnásobná držitelka Oscara... (Film+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (252)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Absolútne štandartne natočený skutočný príbeh o boji sestry za oslobodenie jej brata z vazenia, odsúdeného na doživotie. Pokiaľ ste už niečo podobné videli (to snáď každý), tak presne viete, čo vás čaká. Takže je to o silných hereckých výkonoch, netlačí sa silou mocou na divákové emócie a ten nemá byť prečo sklamaný, ale vo vačšine prípadov ani nadšený. Takže len povrchne doplním, že Swank čas už trochu ubral na jej kontroverznej kráse a naopak Minnie Driver je rokmi stále viac sexi. Celé je to taký malý prehľad toho, ako niektoré známe tváre vyzerajú aj vďaka civilnému poňatiu svojich postáv staro. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Další americká pohádka o tom, jak lež a nenávist nakonec zvítězí nad spravedlivým justičním systémem. Asociální dement, který si nepochybně zaslouží shnít v base má to štěstí, že mu omylem napařili vraždu a že má submisivní sestřičku, se kterou zamlada vykrádali byty. Ta, než aby několik let šetřila na výkonného právníka, si to raději udělá sama. Ještěže se nechtěl podívat do vesmíru. To by si pak Honivá Hilary musela v tom americkém snu střihnout astrofyziku, aby ho dostala na orbit! Třeba by to ale nebyla taková nuda. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na jedné misce síla sourozeneckého pouta, vůle dosáhnout spravedlnosti a bezmezná vytrvalost, na druhé dějová schematičnost, mizivé sympatie k hlavním postavám a docela sobecké ovlivňování života všech okolo. A teď vidíte, jak to má ta slepá bába s mečem a váhou těžké, obzvláště, když jí na jednu z misek přidávají falešná závaží.. Co se týká historické akurátnosti a příběhové dohry, snad nikdo kvůli těm skoro 3,5 mega odškodného nežduchnul bráchu ze zdi.. ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Dráma o tom, ako silný jednotlivec vedie nerovný boj s veternými mlynmi systému. A vyhrá. A je to podľa skutočného príbehu. Takýchto tu už fakt boli tucty, lepšie i horšie, ale asi nie je náhoda, že tento druh filmov sa cíti najpohodlnejšie niekde na Hallmarku. Ale napriek tomu nebudem až taký prísny, lebo: a) je tu len nutné minimum citového vydierania (žiadne spomalené zábery objímania sa v slzách v sprievode sladkobôľnej hudby a pod.); b) okrem "boja proti nespravodlivosti" je to aj o absolútnej súrodeneckej láske a dôvere (Kenny počas celého filmu ANI RAZ nepovie svojej sestre, že je nevinný, rovnako sa jej explicitne ani nepoďakuje, ich vzťah je skrátka tak silný, že takéto slová nie sú potrebné); c) herecké výkony Hilary Swank a Sama Rockwella sú výborné. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

LIDI NERADI PŘIZNÁVAJ SVOJI CHYBU...... /// Kenny je typickej chlápek z americkýho venkova s IQ cca 70 (námitka – předsudek! Přijímá se...). Poté co nás přesvědčí, že na svobodě opravdu nebude nikomu chybět (námitka ctihodnosti, protože... – Přijímá se!) rozhodne se Betty Anne dokázat, že její brácha má prima ségru. Aby bylo jasno – není to žádná supermanka (nebo snad kočičí žena...). Kvůli bráchovi (a škole) má trablů 3 prdele. Ale jinak je to samozřejmě americká pohádka o síle sourozenecký lásky se značkou ,,DLE SKUTEČNÝ UDÁLOSTI“. Obětovala mu celej život, proto je lehce emoční závěr logickej a celej film je jistě důležitej pro všechny obyčejný lidi, aby neztráceli naději v sama sebe. Na systém se vyserte! (Námitka, jak Fr může vědět, že nám systém nepomůže?...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zavřeli mi bráchu. Co mám dělat? 2.) Chci se nechat dojmout příběhem, kterej napsal sám život. 3.) Thx za titule ,,cml77“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (40)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Michigan, vrátane štátneho nápravného zariadenia v Blackman Township. (MikaelSVK)
  • Pravý vrah Katherin Reitz Brow nebyl dosud dopaden. (Anetik)

Reklama

Reklama