Reklama

Reklama

Bez soucitu

  • Francie From Paris with Love (více)
Trailer 2

Osobní poradce amerického velvyslance ve Francii, James Reese, má záviděníhodný život v Paříži se svou překrásnou přítelkyní Caroline. Jamesova skutečná vášeň je však jeho vedlejší práce agenta nízkého stupně pro CIA. Resse touží stát se agentem vyššího stupně a zažít akci v terénu. Jeho přání se mu splní jednoho večera, kdy mu jeho drahá polovička Caroline připraví romantickou večeři a při její příležitosti Jamese požádá o ruku. Dá mu prsten po svém otci a donutí ho slíbit, že ho nikdy nesundá. Chvíli na to Jamesovi zavolá jeho tajemný šéf a vyzve ho, aby jel pro svého nového parťáka Charlieho na letiště. Jamesovou první zkouškou je, aby zařídil jeho propuštění z francouzské celnice, na které je držen, protože se nechce vzdát svých plechovek s energetickými nápoji. Jak Reese zjistí, Charlie není žádný sofistikovaný tajný agent, ale vulgární a násilnický Američan, který celníky jen uráží. Reese vyřeší problém tak, že na tašku s plechovkami nalepí samolepku Diplomatic Mail. V autě, když jedou na večeři do restaurace, kterou Charlie vybral, Jamesovi vysvětlí, proč se obyčejných plechovek nechtěl vzdát. Měl v nich totiž ukrytou svou zbraň. Charlie Jamesovi prozradí, že byl poslán do Paříže, aby objevil drogový gang, který je zodpovědný za smrt děvčete, které bylo neteří ministra obrany. V čínské restauraci, kde poté, co oba sní večeři, Charlie zaútočí na číšníka a nato se strhne přestřelka, při které Charlie zabije všechny pracovníky restaurace. Naživu nechá jen jednoho, který mu prozradí, kde je ukrytý kokain, který Charlie hledal. James časem zjistí, že příběh s neteří ministra obrany je smyšlený a že ve skutečnosti je Charlieho úkolem vysledovat skupinu pákistánských teroristů. Důkazy je zavedou až do bytu, kde se teroristé ukrývají. Charlie je všechny pozabíjí a na základě stop, které oba agenti najdou v bytě, usoudí, že se teroristé chtěli pokusit o útok s výbušninami připnutými k tělu. Další zajímavou skutečností je to, že jsou v bytě na zdi pověšeny fotografie právě Jamese... (TV Prima)

(více)

Recenze (862)

PhillM. 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadá, když si Francouzi hrají na Holou vodu, Irčan jim hraje Američana a ještě si k tomu najmou Travoltu, aby si hrál na Vina Diesla (a to se mu podaří, což je průser největší). Poučení: Pleška charisma automaticky nezvedá. Světlý moment: Royale with cheese. Index zapamatovatelnosti filmu: 2%. ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Dobrý Travolta, který baví tam, kde je zbytek umělý a fádní. Čistý průměr. a proč se to jmenuje Bez soucitu? Nevím, tento název mi za chvilku z hlavy vyšumí. Žádná spojitost s dějem mě nenapadá. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že podobnou vázu plnou koksu, jakou sebou ústřední dvojka během filmu tahá, si před a během natáčení dali scénáristi, kameramani, střihači a nakonec i sám režisér. Jiný vysvětlení pro tenhle šílenej (a šíleně debilní) film fakt nemám. ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Za mě jo! Proč by ne? Vždyť to byla sranda, nebo aspoň já jsem se docela dobře bavil. Co jsem tak viděl ty komentáře tady, tak tomu plno lidí nedalo ani šanci, hned jak zjistili, že se na tom nějak podílel Luc Besson, a to je podle mě docela chyba. Travolta je skoro tak badass, jako když mu Castor "kur*a" Troy ukradl xicht ve Face/Off. Jasně že měl film slabý místa, jako nesmrtelnost hlavních hrdinů, apod., ale jak říkám, pohodová akční oddychovka. 69% ()

Money_too 

všechny recenze uživatele

Težká oddychovka, která nepostrádá dobře natočenou, svižnou a výpravnou akci. Scénář je brak o tom žádná, co by se taky dalo čekat od Luca Bessona...Ale koho to štve? Já se bavil ! Hláškující drtič kostí a zarážeč pažeb do krku John Travolta mne pobavil... Prvních 30 min se celkem dost vleče, ale pak přijde nespoutaná jedna akce za druhou, která mně nejvíce bavila při honičce na dálnici! Pierre Morel mě nezklamal a jsem velmi zvědavý na jeho zpracování Duny.. ! P.S. Bezesporu největší týpek a černohumorská postava byl řidič audi...:D ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Travolta přehrává až hanba.Příběh je dost zamotaný,ale koho to tady zajímá?Nevýrazný Meyers.Byla to zábava?Ale jo celkem jo.Rozhodně žádný zázrak.Použít-zahodit (u toho hambáče se pousměje asi každý:). ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ze to bude takato haluz som tak trochu cakal a tak som vsetko nebral az tak vazne. Napriek tomu som dufal v lepsi scenar od tvorcu Taken, ci Okrsku 13. Na co som trochu alergicky, su opakujuce sa "tupe, americke" hlasky. Kazdopadne Travolta je dalsi pan herec a podal ich tak, ze mi to az tak nevadilo. Cele to treba brat ako cistu zabavu a nezamyslat sa nad nelogickymi uletmi. Priemer. ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Rozjeté od začátku do konce. Travolta opět v akci. A s Meyersem mu to klape ještě víc. Místy vtipné, místy napínavé, vždycky akční. Tohle tu chybělo. ()

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojná akční jednorázovka s dobrou ústřední dvojicí Travolta/Meyers. I po humorné stránce to nebylo špatné. Přesto všechno je to však pořád "akční béčko", ale na odreagování od všeho posloužil dobře. ()

PanPes 

všechny recenze uživatele

Akční film přesně na můj vkus. John Travolta coby agent Charlie Wax je pro mě jedna z nejsympatičtějších akčních postav tohoto roku - vyholená hlava a postava , která se jen tak v nějaké pouliční šarvátce neztratí - já ho prostě žeru. Jonathan Rhys Meyers už mi tak přesvědčivý nepřipadal , každopádně mě bavil minimálně dobrou polovinu filmu - kdy neustále pobíhal po ději s vázičkou plnou kokainu... Přesto všechno tomu pořád něco chybí a nemůžu hodnotit jinak než 4* . ()

Martyr 

všechny recenze uživatele

Uuáx je tvrdy chlapik. Smrt vníma s lahkostou, nebezpecenstvo s jemnym usmevom a co ho najviac trapi je jeho prihriaty partner a jeho sklamanie z lasky. Je to ale celkom slusny zabijak v mene ochrany demokratickych principov najvacsej demokrablalbabla a mna bavilo pozerat ako likviduje spinavych arabov vo francuzskych getach. Treba priznat, ze Uáxa si mohol kludne zahrat aj niekto iny ale preco nedat Travoltovi sancu ked mame takeho dobreho strihaca? Hybat sa moc nemusel, pupcek zostal za bundou a Rytmus sa tiez urcite potesil z jeho šále. Nikdy sa neprestanem udivovat nad tym, ako sa stane z obycajneho cloveka resp. husteho uzivatela CSFD behom chvilky najvacsi filmovy kritik. Komóoon, toto nema byt kandidat na Oskára ale jednoduche koliesko rohlika potrete nejakou majonezkou predurcene k jednemu prehltnutiu. Aspon dufam...ja som sa celkom bavil. Alebo mi chce niekto povedat, ze berie vazne film v ktorom trci chlapik z Audiny iducej 210km/h, v jednej ruke drzi raketomet a druhou telefonuje ??? Buahahahaa ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

Tak trhákem roku to nebude, ale je to příjemná akční podívaná na jeden večer a Travolta se mi tu hodně líbil. Mít to hlubší příběh, tak bych uvažoval i o 4 hvězdách. Každopádně doporučuji film 96 hodin. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Ani po druhém zhlédnutí se nemůžou rozhodnout jestli 3 nebo 4*. Na jednu stranu je tu hláškující Travolta co se s ničim nesere, Travolta s bazukou, váza plná kokainu, přibližně tak milarda Číňanů a Royal with cheese, na tu druhou ultra-demntní scénář s absolutně nablblými zvraty. Ale ten kdo nehledá nic víc, než přiblblou akční buddy-komedii, by měl být vcelku spokojený. Třeba ke konečnému verdiktu dospěju až napotřetí. Zatím stále 4*. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět John Travolta zazářil a jak. Od té doby co přiletí do Paříže se to jen mele. Akce, pár padlých, opět pár padlých a nakonec zase nějakej ten mrtvej. Od počátku a po konec jsem se chytal za břicho. Sice samotný příběh má lehké nedostatky, ale to doplňuje Travolta se svým surovým humorem. ,, Kolik jich tam ještě je . ,, Jeden telefonát a tvoje další párty se bude konat na lavičce v Pekingu ,, Teď hraj svou roli, buď smažka ... :-D Jasných 80% ()

Související novinky

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

20.08.2012

Pierre Morel si získal pověst akčního boha díky 96 hodinám. Krátce nato si reputaci částečně zkazil výplachem Bez soucitu. Několik velkých hollywoodských projektů, se kterými byl spojován (třeba nová… (více)

Taken 2 nebo Duna 3D?

Taken 2 nebo Duna 3D?

31.01.2010

Luc Besson (foto) během tiskovky k akčnímu nátěru From Paris With Love oznámil, že scénář k Taken 2 je dokončený a natáčení je na dohled. Pokračování oldschoolového thrilleru, u nás nazvaného 96… (více)

A na písečku si bude hrát ...

A na písečku si bude hrát ...

06.01.2010

Pierre Morel. To je opravdu nečekaná volba. Někdy na podzim se na novou filmovou adaptaci Duny vykašlal Peter Berg (protože šel k Universalu režírovat sci-fi prvkami opepřený námořní Battleship).… (více)

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

18.07.2009

...může být životu nebezpečné. Francouzský talent Pierre Morel právě dokončil akční thriller From Paris With Love s Johnem Travoltou v hlavní roli a pomalu začíná s Lucem Bessonem pomýšlet na… (více)

Reklama

Reklama