Reklama

Reklama

Bez soucitu

  • Francie From Paris with Love (více)
Trailer 2

Osobní poradce amerického velvyslance ve Francii, James Reese, má záviděníhodný život v Paříži se svou překrásnou přítelkyní Caroline. Jamesova skutečná vášeň je však jeho vedlejší práce agenta nízkého stupně pro CIA. Resse touží stát se agentem vyššího stupně a zažít akci v terénu. Jeho přání se mu splní jednoho večera, kdy mu jeho drahá polovička Caroline připraví romantickou večeři a při její příležitosti Jamese požádá o ruku. Dá mu prsten po svém otci a donutí ho slíbit, že ho nikdy nesundá. Chvíli na to Jamesovi zavolá jeho tajemný šéf a vyzve ho, aby jel pro svého nového parťáka Charlieho na letiště. Jamesovou první zkouškou je, aby zařídil jeho propuštění z francouzské celnice, na které je držen, protože se nechce vzdát svých plechovek s energetickými nápoji. Jak Reese zjistí, Charlie není žádný sofistikovaný tajný agent, ale vulgární a násilnický Američan, který celníky jen uráží. Reese vyřeší problém tak, že na tašku s plechovkami nalepí samolepku Diplomatic Mail. V autě, když jedou na večeři do restaurace, kterou Charlie vybral, Jamesovi vysvětlí, proč se obyčejných plechovek nechtěl vzdát. Měl v nich totiž ukrytou svou zbraň. Charlie Jamesovi prozradí, že byl poslán do Paříže, aby objevil drogový gang, který je zodpovědný za smrt děvčete, které bylo neteří ministra obrany. V čínské restauraci, kde poté, co oba sní večeři, Charlie zaútočí na číšníka a nato se strhne přestřelka, při které Charlie zabije všechny pracovníky restaurace. Naživu nechá jen jednoho, který mu prozradí, kde je ukrytý kokain, který Charlie hledal. James časem zjistí, že příběh s neteří ministra obrany je smyšlený a že ve skutečnosti je Charlieho úkolem vysledovat skupinu pákistánských teroristů. Důkazy je zavedou až do bytu, kde se teroristé ukrývají. Charlie je všechny pozabíjí a na základě stop, které oba agenti najdou v bytě, usoudí, že se teroristé chtěli pokusit o útok s výbušninami připnutými k tělu. Další zajímavou skutečností je to, že jsou v bytě na zdi pověšeny fotografie právě Jamese... (TV Prima)

(více)

Recenze (862)

BoB.2 

všechny recenze uživatele

O par let starší ,míň vlasu,pár kilo navíc ale Travolta pořád umí.(Proč tam proboha zas umřelo tolik kuchařů) ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Po zdejším hodnocení jsem si to pustil s obavami. V mém případě byly zbytečné. Není to žádná velká intoušárna, nýbrž pořádný akční výplach s trochou humoru. Pokud přijdete naladěni právě na tento typ zábavy, neměli byste odejít zklamáni. Já si to užil náramně. 89%. ()

siver 

všechny recenze uživatele

Zase tak špatný film to není. Hodně akce a film má celkem grády. Plno lidí pořád přirovnává nepřekonatelnou roli ve filmu Pulp Fiction, ale nic lepšího prostě už nikdy nebude s Travoltou, to víme všichni. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapená ze zdejšího hodnocení, čekala jsem alespon 70%, jelikož znám o dost horší a nudnější filmy, kterým bych z fleku přilepila dvě hvězdy, ale tomuhle? Tomuhle ne! na to jsem se až moc dobře bavila. Dobře, má to díry ve scénáři, ale Travolta je tu náhodou drsnej a já se celý film kochala vypálenýma kulkama a všudypřítomnýma mrtvolama. Hoďte mě psům, ale na svém hodnocení si trvám i přesto, že vybočuju z řady :) ()

intro 

všechny recenze uživatele

Jo je to celkem bláznivý film a jo podle mě Meyers a ani Travolta (mimochodem jinak ho mám celkem rád) mi zde uplně nesedí. Ovšem jestli úplně vypnete mozek a nebudete moc nad některými scénami přemýšlet, tak se i budete bavit a na 90 minut zabijete docela příjemně čas. ()

Slunik 

všechny recenze uživatele

Naprosto děsná konina. Neuvěřitelné, nepropracované, nesmyslné. Jako by tvůrci chtěli natočit další epizodu Pepka námořníka. ()

gicous 

všechny recenze uživatele

Bessonova továrna chrlí tyhle filmy po tuctech. Pokud si to na starost vezme nějaký lepší režisér a k tomu dokážou sehnat hollywoodskou hvězdu, která utáhne jednoduchý a děravý děj, potom se u toho dá i pobavit. Morel prostě akci umí a Travolta je s oholenou hlavou a bazukou ultracool drsňák, který kosí nepřátele všemi možnými palnými zbraněmi od pistolí přes samopaly až po zmíněnou bazuku. ()

vipeerr 

všechny recenze uživatele

Tvrďák Travolta se mi líbí! Dokonce jsem tohle ani nečekal vzhledem k jeho nadváze a věku. Ale koukám celkem dobře všechny sesekal a postřílel jako pravej ostřílenej detektiv. Přidávali tomu na chuti i jeho hlášky. Nic méně je to vcelku průměrný film s průměrným příběhem, nic převratného. Film který se podařil, pobavil mě ale nejspíš se na něj už znovu nepodívám, Je to tak 65%. Travoltu prostě můžu, myslím že od Pomády ušel parádní kus cesty. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Velice mě tento film překvapil, čekal jsem totální krávovinu, ovšem hraje v tom můj oblíbený John Travolta. Bohužel o prvních 15 minut filmu jsem přišel, ale pochybuji že se tam dělo něco zajímavého. Akce docela ušla, zakončení zajímavé. takže 4 hvězdy ()

Dslike 

všechny recenze uživatele

John Travolta bol skvely, ale poslabsi scenar a dusu postradajuce prevedenie filmu mi zabranuje inak tento nie zly film hodnotit lepsie. ()

strachon 

všechny recenze uživatele

Kupodivu příjemné překvapení. Možná za to můžou předběžná nízká očekávání, ale ve výsledku mě film bavil víc než bych čekal. Travolta je fakt divný, ale když jsem překonal zpočátku neodbytné asociace s Pomádou, v téhle roli jsem ho nakonec akceptoval. J.R.Meyers mi do své role někde mezi dokonalým úředníkem, romanticky zamilovaným snoubencem a akčním agentem docela sednul. Možná že bych z filmu v kině moc nadšený nebyl, ale v televizi mezi vší tou seriálovou tvorbou nakonec působí docela svěže a nadprůměrně. ()

x_silver 

všechny recenze uživatele

Klasický akční film s excelujícím Travoltou. Nejdřív dělat, potom myslet. To by mě nenapadlo, že dělat a ve stejnou chvíli myslet a ptát se je možné. ()

Kutkey 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době akčňák, který mě přesně sednul. Hlavní dvojka je skvěle vyvážená a Travolta ještě ani náhodou není za zenitem + jako bonus skvělý soundtrack. Kdybych nedal alespoň 4*, styděl bych se. ()

Frog.cz 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se musel smát tomu jak Travolta vypadá ale na druhou stranu film měl děj a určitě sakra rychlý spád.Když nechal parťáka hlídkovat pod schody a ten pak jen počítal týpky padající dolů,dost dobrý.Akce od začátku do konce.Zde dost podhodnoceno.A navíc od doby co Travolta přestal s pomádama a začal točit drsňáky ho můžu.75% ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Nebyť brakového scenára, mohol to byť veľmi dobrý akčný film, pretože akcia šľape ako hodinky a holohlavý drsňák Travolta hláškuje o život. Nanešťastie scenár zráža do priemeru všetko dobré na tomto filme. Som však rád aspoň za pár vydarených scén, naviac stopáž je tak akurát, takže aspoň 60% mu dám. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Začiatok sľuboval veľa, ale postupne to tempo upadlo a stal sa z neho len ďalší priemerný akčný film. Najviac ma na filme zaujal výkon Travoltu, ktorý s novým image bol na nespoznanie. Tiež veľmi vydarené hlášky s ktorými oživil tento film. [pri prestrelke s ázijským gangom] " Meyers: koľko ich tam tak ešte môže byť? Travolta: aktuálny stav? asi miliarda". Taká jednorazová záležitosť, ktorá neurazí, ale tiež ani nenadchne. ()

Související novinky

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

20.08.2012

Pierre Morel si získal pověst akčního boha díky 96 hodinám. Krátce nato si reputaci částečně zkazil výplachem Bez soucitu. Několik velkých hollywoodských projektů, se kterými byl spojován (třeba nová… (více)

Taken 2 nebo Duna 3D?

Taken 2 nebo Duna 3D?

31.01.2010

Luc Besson (foto) během tiskovky k akčnímu nátěru From Paris With Love oznámil, že scénář k Taken 2 je dokončený a natáčení je na dohled. Pokračování oldschoolového thrilleru, u nás nazvaného 96… (více)

A na písečku si bude hrát ...

A na písečku si bude hrát ...

06.01.2010

Pierre Morel. To je opravdu nečekaná volba. Někdy na podzim se na novou filmovou adaptaci Duny vykašlal Peter Berg (protože šel k Universalu režírovat sci-fi prvkami opepřený námořní Battleship).… (více)

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

18.07.2009

...může být životu nebezpečné. Francouzský talent Pierre Morel právě dokončil akční thriller From Paris With Love s Johnem Travoltou v hlavní roli a pomalu začíná s Lucem Bessonem pomýšlet na… (více)

Reklama

Reklama