Reklama

Reklama

Bez soucitu

  • Francie From Paris with Love (více)
Trailer 1

Osobní poradce amerického velvyslance ve Francii, James Reese, má záviděníhodný život v Paříži se svou překrásnou přítelkyní Caroline. Jamesova skutečná vášeň je však jeho vedlejší práce agenta nízkého stupně pro CIA. Resse touží stát se agentem vyššího stupně a zažít akci v terénu. Jeho přání se mu splní jednoho večera, kdy mu jeho drahá polovička Caroline připraví romantickou večeři a při její příležitosti Jamese požádá o ruku. Dá mu prsten po svém otci a donutí ho slíbit, že ho nikdy nesundá. Chvíli na to Jamesovi zavolá jeho tajemný šéf a vyzve ho, aby jel pro svého nového parťáka Charlieho na letiště. Jamesovou první zkouškou je, aby zařídil jeho propuštění z francouzské celnice, na které je držen, protože se nechce vzdát svých plechovek s energetickými nápoji. Jak Reese zjistí, Charlie není žádný sofistikovaný tajný agent, ale vulgární a násilnický Američan, který celníky jen uráží. Reese vyřeší problém tak, že na tašku s plechovkami nalepí samolepku Diplomatic Mail. V autě, když jedou na večeři do restaurace, kterou Charlie vybral, Jamesovi vysvětlí, proč se obyčejných plechovek nechtěl vzdát. Měl v nich totiž ukrytou svou zbraň. Charlie Jamesovi prozradí, že byl poslán do Paříže, aby objevil drogový gang, který je zodpovědný za smrt děvčete, které bylo neteří ministra obrany. V čínské restauraci, kde poté, co oba sní večeři, Charlie zaútočí na číšníka a nato se strhne přestřelka, při které Charlie zabije všechny pracovníky restaurace. Naživu nechá jen jednoho, který mu prozradí, kde je ukrytý kokain, který Charlie hledal. James časem zjistí, že příběh s neteří ministra obrany je smyšlený a že ve skutečnosti je Charlieho úkolem vysledovat skupinu pákistánských teroristů. Důkazy je zavedou až do bytu, kde se teroristé ukrývají. Charlie je všechny pozabíjí a na základě stop, které oba agenti najdou v bytě, usoudí, že se teroristé chtěli pokusit o útok s výbušninami připnutými k tělu. Další zajímavou skutečností je to, že jsou v bytě na zdi pověšeny fotografie právě Jamese... (TV Prima)

(více)

Recenze (862)

ghostwo 

všechny recenze uživatele

Dobrej film, bavilo mě to (narozdíl např. od filmu RED, který jsem viděl pár dnů před tím). Opravdu příjemné překvapení. Když nastoupil do akce Travolta, tak jsem se bal, že se z toho stane pouze akční béčko, ale nestalo. Stále tam bylo něco navíc. Travolta měl opravdu styl a i ten kluk se k němu hodil dobře a i to dobře zahrál. ()

dadiak22 

všechny recenze uživatele

Náhodou dobrý akčný film. John Travolta skvelo zapadol do úlohy "tvrďaka". Dobré akčné scény ale predsa sa nejednalo o nejaký skvelý film. Tých 65% je úplne zaslúžených. ()

mitles 

všechny recenze uživatele

Toto bola za komédia. John Travolta si natáčanie asi užíval táto úloha mu sadla. Keby vymenily ten slabý scenár a trošku by na tom zapracovali mohol to byť zaujímavý filmík. Nevadí pozreť sa to dalo a to je dôležité. ()

Jaki85 

všechny recenze uživatele

Je podivné kolik negativních komentářů tady je....pro mě osobně velmi dobrý film,který má dobrý námět,akci i celkový spád...Trawolta je tady fakt cool :-) ()

MikeH20 

všechny recenze uživatele

Travolta se vrátil do akčního filmu, jako drsňák a zabiják,ve filmu se celkem hodně střílí, dobré akce, je fakt že jsou zabíjeni snad všechny druhy menšin, což je trochu rasové, avšak bych to režisérovi nezazlíval,j jako tu někteří píší, však je to jinak celkem svižnej film natočenej ve správnym tempu, sice nepřekonává 96 hodin, ale každopádně stojí za zhlédnutí. ()

Deacon59 

všechny recenze uživatele

Výborná akční jízda v čele s Johnem Travoltou který u mě stoupl v osobním žebříčku zas o pár příček. Chvílemi sice dost předvídatelné, ale nevadilo mi to. ()

redme 

všechny recenze uživatele

Milovníky akce tenhle film rozhodně nezklame. Má švih od začátku do konce, člověk nemá čas se nudit. Travolta je jen jeden.:-) ()

dogzila 

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda bavil. Neviem či som taký prízemný, alebo mám tak rád J.T., ale konečne si schuti zahral a rola drsňáka mu sedí skoro tak dobre ako rola psycháča. Plytký , ale veselý jednoduchý snímok určený čisto na zábavu. Prosím vás ešte som nikdy nevidel behať fešáka s vázou plnou koksu, Čistý špagety western z Paríža :) ()

Rapollo 

všechny recenze uživatele

Člověk pořád čeká, že se odněkud vyloupne žertík, který nám dá na vědomí: "Vždyť je to přece nadsázka!" ...a ono nic. Zapomeňte na Tarantina a Rodrigueze. Tohle je návrat do smrtelně vážných akcí typu: Jmenuji se John Rambo. Střílím profesionální zabijáky po stovkách, ale sám se nechám zranit jenom kvůli tomu, abych vám ukázal jak pěkně si umím tu ránu zašít sám. Jediný vtipný moment je Travoltova hláška: "A to se mi na tý naší práci líbí... to uznání... pochvaly..." Žel hned to zase přebije poněkud trapná závěrečná scéna se šachovou partií před přistaveným letadlem. Snad jen Kasia Smutniak oblaží svým půvabem. Ale jenom, když je veseliak. Když je smutniak, tak už to stojí za prd, poněvadž ona je všechno, jenom ne fanatická teroristka. ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Snaha o velkou akční slátaninu. John Travolta opětovně jako psychopat, který na potkání střílí a zabíjí a vypadá to, že i s radostí ...."jeden za hodinu". Koncepce filmu něco mezi TV filmem a filmem do kina. No a děj, ten ze začátku nechápe snad nikdo a ke konci se sice vše rozuzlí, ale připadá mi, že je to nějak pozdě. No nevím, už podruhé se na toto dílko nepodívám. Snad kdyby Travoltovi zase jednou dali dobrou roli a ne psychopata (Kat aj.). ()

JoséB. 

všechny recenze uživatele

Travolta se opet predvedl ve vyborny kondici-presne tohle ja od nej chci,zadny "Kdopak to mluvi"...Tohle je jeho salek kavy a v kombinaci s hlasem P.Travnicka-super...To me tak dostane,ze mi ani nevadi obcasny logicky dirky v lehce chatrnym pribehu.Vzdyt tohle neni zadnej Bergmann,tohle je oddychovka.A vyborna,podotykam.Tak na ten film nebudte tak prisny a spravite si chut na Ct2 v Klubu Narocnyho Divaka;-)....Jo a Meyers taky dobry... ()

Hrmak 

všechny recenze uživatele

Rýchla a akčná jedno hubka. John Travolta hádže jednu hlášku za druhou. Čo sa týka jeho výzoru, každú chvíľu som čakal, že sa tam objaví Daredevil a celé to utne:) ()

Ravel 

všechny recenze uživatele

Nevím jak pro Vás, co tu přihodíte jednu dvě hvězdy, ale pro mně je tohle nej akčňák posledních let. Travolta ve výborný formě (fyzický i hláškovací), Meyersovi se z něj mlží brejle. Perfektně oddychový film, nemusí se u toho moc přemejšlet, i když to mělo vlastně komplexní příběh s hlavou i patou. Pro mně jasných 5!!!! (ovšem v původním znění to není tak dobré) Souhlas se Superpero ()

anomaliana 

všechny recenze uživatele

Dávam ***. Johna Travoltu nemám rada ako herca, je mi úplne nesympatický ale v tomto filme to šlo. Mne sa páčia také tie akčné časti toho filmu ako keď šli hore schodiskom a oni len padali dole. Je to fajn film ale nič extra. ()

Tobago 

všechny recenze uživatele

Nepříliš intelektuálně náročný snímek, který je dle mého soudu určen pro skalní fanoušky Johna Travolty. Ten ve filmu představuje super hrdinu z Ameriky, který přijel do Paříže pravděpodobně zabránit atentátu? Úvodní zápletku jsem zprvu nechápal, ale nakonec jsem přišel na to, že děj ve filmu není důležitý, jde v podstatě o akční scény s mnoha kulkami nebo pěknými rychlými auty nebo i pěšími honičkami, tedy souhrnně o honbu za teroristy pákistánského původu. Na druhé straně film má poměrně spád, nejsou v něm žádné rozvláčné scény nebo hluchá místa, filmu nelze upřít určitý smysl pro humor, jednak dějový – např házení výbušnin z paneláku na auta a i slovní ústy Johna Travolty. Celkově jde o film, který se dá bez újmy na zdraví shlédnout, mysl nezatíží a místy i pobaví. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Parádní úlet s hláškujícím Travoltou v čele.Akční scény jsou dobře ulítlý,celkově však dobře zapadají do koncepce Bessonova scénáře.Některé zvraty byly fakt překvapující. ()

Hansolo35 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to teď na HBO HD. Nemám nijak rád akční filmy, ale tenhle se mi líbil. Travolta vypadá tvrďácky a pěkně mu to šlape. Má to hlavu a patu. Ta bazuka byla trošku ulítlá, ale u mě dobrý. ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

No já teda čekal něco úplně jiného, ale to ovšem nic nemění na tom, že jsem se náramně bavil. Takhle slušnou nálož akce jsem už dlouho neviděl. Je to sice jednoduché a musí se brát s nadhledem, ale nadruhou stranu to má spád a děj je na akční nenáročné béčko docela dobrý. No a vidět Johna Travoltu s holou hlavou kosit hordy dacanů a trousit suché hlášky je neuvěřitelně zábavné. A Jonathana Meyerse s vázou plnou drog uvidím asi ještě hodně dlouho. ()

Související novinky

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

20.08.2012

Pierre Morel si získal pověst akčního boha díky 96 hodinám. Krátce nato si reputaci částečně zkazil výplachem Bez soucitu. Několik velkých hollywoodských projektů, se kterými byl spojován (třeba nová… (více)

Taken 2 nebo Duna 3D?

Taken 2 nebo Duna 3D?

31.01.2010

Luc Besson (foto) během tiskovky k akčnímu nátěru From Paris With Love oznámil, že scénář k Taken 2 je dokončený a natáčení je na dohled. Pokračování oldschoolového thrilleru, u nás nazvaného 96… (více)

A na písečku si bude hrát ...

A na písečku si bude hrát ...

06.01.2010

Pierre Morel. To je opravdu nečekaná volba. Někdy na podzim se na novou filmovou adaptaci Duny vykašlal Peter Berg (protože šel k Universalu režírovat sci-fi prvkami opepřený námořní Battleship).… (více)

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

18.07.2009

...může být životu nebezpečné. Francouzský talent Pierre Morel právě dokončil akční thriller From Paris With Love s Johnem Travoltou v hlavní roli a pomalu začíná s Lucem Bessonem pomýšlet na… (více)

Reklama

Reklama