Reklama

Reklama

Bez soucitu

  • Francie From Paris with Love (více)
Trailer 1

Osobní poradce amerického velvyslance ve Francii, James Reese, má záviděníhodný život v Paříži se svou překrásnou přítelkyní Caroline. Jamesova skutečná vášeň je však jeho vedlejší práce agenta nízkého stupně pro CIA. Resse touží stát se agentem vyššího stupně a zažít akci v terénu. Jeho přání se mu splní jednoho večera, kdy mu jeho drahá polovička Caroline připraví romantickou večeři a při její příležitosti Jamese požádá o ruku. Dá mu prsten po svém otci a donutí ho slíbit, že ho nikdy nesundá. Chvíli na to Jamesovi zavolá jeho tajemný šéf a vyzve ho, aby jel pro svého nového parťáka Charlieho na letiště. Jamesovou první zkouškou je, aby zařídil jeho propuštění z francouzské celnice, na které je držen, protože se nechce vzdát svých plechovek s energetickými nápoji. Jak Reese zjistí, Charlie není žádný sofistikovaný tajný agent, ale vulgární a násilnický Američan, který celníky jen uráží. Reese vyřeší problém tak, že na tašku s plechovkami nalepí samolepku Diplomatic Mail. V autě, když jedou na večeři do restaurace, kterou Charlie vybral, Jamesovi vysvětlí, proč se obyčejných plechovek nechtěl vzdát. Měl v nich totiž ukrytou svou zbraň. Charlie Jamesovi prozradí, že byl poslán do Paříže, aby objevil drogový gang, který je zodpovědný za smrt děvčete, které bylo neteří ministra obrany. V čínské restauraci, kde poté, co oba sní večeři, Charlie zaútočí na číšníka a nato se strhne přestřelka, při které Charlie zabije všechny pracovníky restaurace. Naživu nechá jen jednoho, který mu prozradí, kde je ukrytý kokain, který Charlie hledal. James časem zjistí, že příběh s neteří ministra obrany je smyšlený a že ve skutečnosti je Charlieho úkolem vysledovat skupinu pákistánských teroristů. Důkazy je zavedou až do bytu, kde se teroristé ukrývají. Charlie je všechny pozabíjí a na základě stop, které oba agenti najdou v bytě, usoudí, že se teroristé chtěli pokusit o útok s výbušninami připnutými k tělu. Další zajímavou skutečností je to, že jsou v bytě na zdi pověšeny fotografie právě Jamese... (TV Prima)

(více)

Recenze (859)

Imyourmather 

všechny recenze uživatele

No, tak nějak nechápu, co se tady té větší komentující většině nelíbí? Pro mě tenhle film obsahoval vše, co by měl: dávku pořádné akce, dvojce Meyers-Travolta funguje perfektně, pohodový a nevadící příběh. A srovnávat ho s Taken? Hovadina, jsou to poněkud rozdílné filmy, Bez soucitu bylo natočeno pro pohodu, na nic si nehraje. ()

Majushko_za 

všechny recenze uživatele

kOCOUR je dement.Filmy maju zarábať a hlavne tie akčné majú zaujať akčnosťou.Bez soucitu bol na niektorých miestach prehnaný ale dosť reálny a dych vyražajúci.Dialógy kvalitné,výkony hercov skvelé.Ako si myslíš,že sa zaobchadza s teroristami,diplomaticky?Tí dvaja sa v tom filme skvele dopíňali a hlavne vyriešili problém všetkými dostupnými metódami,tak aj fungujú tajné služby. ()

Rayers 

všechny recenze uživatele

Akce velice dobrá, pointa skoro žádná, příběh pokulhává. Ale holohlavej Travolta s badass vousama, honička v audině a nenadálý odprásknutí holky, co po ní zrovna jedu... za 4 hvězdy, ()

ondreej 

všechny recenze uživatele

Teda tak musim říct, že já se jen naprosto bavil. Akce fakt nadupaná a žádný jiný emoce v tom nehledejte. Jen prostě úžasnej Travolta, kterej to mydlí jak totální neporazitelnej americkej superman a jemu sekundující Rhys Meyers působící jako jeho bezva protipól a parťák, hehe!! Super akce s vázou plnou kokainu kterou si chlapci sebou nosej a podle potřeby používaj. Je to všechno prostě správně rychlí, jak ten praštěnej koks  . Pro mě pohodové 3*** ,ale takové ty lepší. Při takových filmech si člověk fakt psychicky odpočine. ()

p.a.n.d.a 

všechny recenze uživatele

John Travolta je pán toto som si povedal pri jednej brutálnej prestrelke :-B. Scenár ako s nemeckého nemenovaného seriálu :D ale to je jedno ja som sa zabavil na akcií, ktorej bolo v tomto filme od Morela pomerne dosť je síce pravdou,že 96 hodín malo niečo viac do seba. Odporúčam 3 a pol hviezdičky. ()

Foltin 

všechny recenze uživatele

Wax přišel a Wax to všechno zakončil. Pokud koukáte na film, aby jste se zabavili, tak je to pro vás to pravé ořechové! Mě se to moc líbilo a doporučuji. 70% ()

SoulAsAGem 

všechny recenze uživatele

Johny, Johny, tys tomu dal korunu. Nemohu si pomoci, proč jsem měla celých 88 minut pocit, že koukám na Dwayna Johnsona....U tohoto filmu, musíte prostě absolutně povolit uzdu a veškeré akční scény nechat, aby vám samovolně pocukávaly vašimi koutky. Nevím, kdo udělal chybu při výběru žánru, každopádně přinejmenším dobrá komedie! ()

mufy001 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat plakátem s plešatým Travoltou, kterej drží bazuku. Byl jsem docela zklamanej. Jo pěkná střílečka, ale děj o ničem. Takovejch filmů už tu je plno... 4/10 ()

jerzy1976 

všechny recenze uživatele

Mám rád Travoltu a tady je obzvlášť "cool". Jeho přímočarý styl práce agenta mě bavil - střelba, bitky, výbuchy... Výborný oddechový akční film. ()

zimi 

všechny recenze uživatele

Ještě, že jsem nečetl vše co se tu píše!!!!! To bych ten film vynechal a byla by to škoda!!!! Já se opět bavil, Travolta je borec a mám jej radši a radši! Role mu sedla, ikdyž, poslední dobou mu sednou všechny role, za celý film se toho stihne dost, ale nic nepřehledného. Vše pěkně plyne a já doporučuji!!!!! Nečekejte Hamleta:):):) ()

xray0045 

všechny recenze uživatele

Neni dulezite o cem film je ani to jake vykony herci podavaji. Staci nasadit hlaskujiciho Travoltu a na 90 minut muzete vypnout. Nenecha to ve vas zadny zazitek, ale jako relax dost dobry. ()

zmirix 

všechny recenze uživatele

Vážně se to brát nedá ale cítil jsem tam velkou nadsázku až parodii a docela se pobavil takže čtyři hvězdy si to zaslouží. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Průměrný akčňák se super nesmrtelným hrdinou Travoltou který čistí Francii od teroristů.Akční scény docela dobrý,horší jsou Travoltovy nadávky a pokusy o vtipy přišlo mi to spíš trapnější než vtipný.Celkově herecký výkony nic moc. ()

kacenkin 

všechny recenze uživatele

Super film... parádně jsem se bavil... z některých komentářů zde se směju až pláču... rádobyznalci machrují :) ()

Jahonog 

všechny recenze uživatele

Hele lidi tohle já prostě nemůžu sofistikovaně rozebírat a řešit, jak je to tady zvykem, když jsem se regulérně válela smíchy téměř celý film. No chvíli jsem nevěřícně koukala a přemýšlela, jestli je to parodie, nebo co vlastně...Pak jsem se rozhodla si to naprosto užít a neřešit pindy, jak to režisér myslel a že Taken byl lepší a že to bylo rasistiký. Hovno. Byla to od začátku do konce prdel. Všichni už zhýčkaní všema možnýma Brucema a Chuckama a jinýma drsnýma hochama. Mě Travolta v tý roli naprosto odboural. Luxusní oddychovka, kde je naprosto šumák vo co tam de. Všechny šaolinský scény, vymazlený a vypočítaný na vteřiny, byly geniální. Rozhodně kouknu znova. Váza koksu, půlhodinová jízda s bazukou po dálnici a jiný chuťovky musím rozhodně ještě vidět..:-D ()

BH7 

všechny recenze uživatele

Super akční oddechovka s pár překvapeníma a kudrlinkama, nebejt tvrdýho přístupu Johna Travolty dal bych hodnocení níž, ale takhle to bylo moc pěkně okořeněný a film se příjemně sledoval. ()

quido.morava 

všechny recenze uživatele

Rychlé, zábavné, aktuální. Dobře odvedené řemeslo. Nesmí se nad tím přemýšlet, je to prvoplánová nadsázka s typicky americky podělaným závěrem, ale zase herci hráli výborně. Relax bez hlubší myšlenky. Pokud v tom chcete hledat více, radši se ani nedívejte. ()

drovi 

všechny recenze uživatele

Tak v tejto roli ma Travolta bavil a len dokazuje, že dozrieva ako víno. Pri takejto vážnej téme spravil z toho Piere Morel akčnú komédiu, ktorá aj rozosmeje. Po nedávnych parížskych udalostiach to chytilo aj šmrnc aktuálnosti. Bolo to rýchle, malo to spád a bola aj zábava. ()

Související novinky

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

20.08.2012

Pierre Morel si získal pověst akčního boha díky 96 hodinám. Krátce nato si reputaci částečně zkazil výplachem Bez soucitu. Několik velkých hollywoodských projektů, se kterými byl spojován (třeba nová… (více)

Taken 2 nebo Duna 3D?

Taken 2 nebo Duna 3D?

31.01.2010

Luc Besson (foto) během tiskovky k akčnímu nátěru From Paris With Love oznámil, že scénář k Taken 2 je dokončený a natáčení je na dohled. Pokračování oldschoolového thrilleru, u nás nazvaného 96… (více)

A na písečku si bude hrát ...

A na písečku si bude hrát ...

06.01.2010

Pierre Morel. To je opravdu nečekaná volba. Někdy na podzim se na novou filmovou adaptaci Duny vykašlal Peter Berg (protože šel k Universalu režírovat sci-fi prvkami opepřený námořní Battleship).… (více)

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

18.07.2009

...může být životu nebezpečné. Francouzský talent Pierre Morel právě dokončil akční thriller From Paris With Love s Johnem Travoltou v hlavní roli a pomalu začíná s Lucem Bessonem pomýšlet na… (více)

Reklama

Reklama