Reklama

Reklama

Bez soucitu

  • Francie From Paris with Love (více)
Trailer 1

Osobní poradce amerického velvyslance ve Francii, James Reese, má záviděníhodný život v Paříži se svou překrásnou přítelkyní Caroline. Jamesova skutečná vášeň je však jeho vedlejší práce agenta nízkého stupně pro CIA. Resse touží stát se agentem vyššího stupně a zažít akci v terénu. Jeho přání se mu splní jednoho večera, kdy mu jeho drahá polovička Caroline připraví romantickou večeři a při její příležitosti Jamese požádá o ruku. Dá mu prsten po svém otci a donutí ho slíbit, že ho nikdy nesundá. Chvíli na to Jamesovi zavolá jeho tajemný šéf a vyzve ho, aby jel pro svého nového parťáka Charlieho na letiště. Jamesovou první zkouškou je, aby zařídil jeho propuštění z francouzské celnice, na které je držen, protože se nechce vzdát svých plechovek s energetickými nápoji. Jak Reese zjistí, Charlie není žádný sofistikovaný tajný agent, ale vulgární a násilnický Američan, který celníky jen uráží. Reese vyřeší problém tak, že na tašku s plechovkami nalepí samolepku Diplomatic Mail. V autě, když jedou na večeři do restaurace, kterou Charlie vybral, Jamesovi vysvětlí, proč se obyčejných plechovek nechtěl vzdát. Měl v nich totiž ukrytou svou zbraň. Charlie Jamesovi prozradí, že byl poslán do Paříže, aby objevil drogový gang, který je zodpovědný za smrt děvčete, které bylo neteří ministra obrany. V čínské restauraci, kde poté, co oba sní večeři, Charlie zaútočí na číšníka a nato se strhne přestřelka, při které Charlie zabije všechny pracovníky restaurace. Naživu nechá jen jednoho, který mu prozradí, kde je ukrytý kokain, který Charlie hledal. James časem zjistí, že příběh s neteří ministra obrany je smyšlený a že ve skutečnosti je Charlieho úkolem vysledovat skupinu pákistánských teroristů. Důkazy je zavedou až do bytu, kde se teroristé ukrývají. Charlie je všechny pozabíjí a na základě stop, které oba agenti najdou v bytě, usoudí, že se teroristé chtěli pokusit o útok s výbušninami připnutými k tělu. Další zajímavou skutečností je to, že jsou v bytě na zdi pověšeny fotografie právě Jamese... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (859)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $52miliónovTržby USA $24,077,427Tržby Celosvetovo $53,139,168Tržby za predaj DVD v USA $15,701,925 //počet predaných kusov 935,724║ Okliešteny priamočiary tuctový scénar z pera Luca Bessona za moc nestojí, film koľko toľko zachraňuje šikovná réžia Pierra Morela, slušná akcia a zaujímavý rýchly a zbesilý John Travolta. /60%/ ()

Psema 

všechny recenze uživatele

What-the-fuck, Wax? Nejzábavnější a nejakčnější hovězina posledních měsíců, které se co do počtu akčních šíleností a logických zkratů nevyrovná ani za necelých 60 hodin spíchnutý Ninja Assassin. From Paris with Love NEDÁVÁ ani na chvíli smysl, postavy se zjevují a mizí způsobem, při němž vám může - v případě, že Bessonovy rychlokvašené splašky berete vážně - během deseti minut mozek vypovědět službu bez možnosti restartu, ale pokud jedete s Morelem na vlně nadnesené jarní oddechovky, v níž Travolta máchá bazukou, přehrává jako by mu parta muslimů drtila rozkrok párem kvérů, jež schovává v Red Bullech, a po cestě k "šokujícím" odhalením vystříli tři čtvrtiny francouzské přistěhovalecké spodiny (zbytek si chtěl nechat na sequel) a baští jeden Royal with Cheese za druhým, neexistuje možnost, že by vám po chvíli tahle francouzská akční exhibice nevykouzlila úsměv na tváři. Akce se sice ani v nejlepších momentech nevyrovná Neesonovi v amoku, ale při vzpomínce na poslední dva Kurýry a McTeigueovu polo-nudu je "Pařížský pozdrav" pohlazením po srdci akčních fanoušků, který - a přiznejme si to - nelze brát při pohledu na culícího se Travoltu a pásový přísun over-the-top sekvencí vážně ani na setinu vteřiny. Morel on, my brain off. 6+/10 ()

Reklama

LihO 

všechny recenze uživatele

Nereálne, ale dobré. Na Travoltovi vidno, že už nie je najmladší :D Film bol trochu suchý, bez nápadu, určite sa to dalo spraviť lepšie.... Nedá mi nespomenúť scénu, keď chlap rozpráva úbohý monológ " Nothing is there now... except that I love you. And that's all I have. Love for you ... ", ktorý keď dopovie, vystrelí mozog žene, ktorej to vravel. :D Pobehovanie s vázou s kokaínom, to bolo tiež riadne lacné.... koniec bol super, no tie 4* čo dávam si ten film aj tak asi nezaslúži :D ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Asi tak .. Tak budeme točit, Luc napsal další bezvadnej akční scénář. Necháme tam trochu romance, ať vezmou chlapi i svoje polovičky, a ve scénáři je všude poznámka hodně akce, takže to nuda nebude. A kdyby něco, tak krásy Paříž to jistí. Dokonce máme i Travoltu! Snad si nikdo nevšimne, že děj je chatrnej (maximálně škarohlíd si může všimnout drobného přehmatu na velvyslanectví, kdy rámy na detekci kovů nepracují na 100%), Travolta tlustej (to zamaskujem narážkou na Pulp Fiction) a akce natočená jak pro zpravodajství na Nově. Trailer se taky poved, aby né, když nám to natočil ten chlápek, co má za sebou povedených 96 hodin. To se prodá. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Buckley: 1. J'Ai Deux Amours - Madeleine Peyroux [2:57] ,2. Are You With Me? - Vaux [3:28] ,3. Parking Lot [3:08] ,4. The Ring [1:30] ,5. Blood on the Stairs [2:49] ,6. Chinese Dessert [1:12] ,7. Official Business [2:48] ,8. It's Raining Men [2:15] ,9. Level 2 Mandarin [1:45] ,10. Wax's Waltz [1:52] ,11. Room with a View [3:34] ,12. Parisian Shithole [1:28] ,13. Eye in the Sky [0:50] ,14. The Scenic Route [1:55] ,15. And Then There Were None [1:24] ,16. Mirror of the Soul [2:54] ,17. Can We Go Home? [1:15] ,18. Trigger Unhappy [1:03] ,19. Rose [3:57] ,20. Let Me Help You [2:03] ,21. Welcome To Paris, Baby [4:50] ,22. Carolina [5:17] ,23. (They Long To Be) Close To You - Matt Monro [3:01] ()

Galerie (107)

Zajímavosti (13)

  • Pro roli holohlavý John Travolta se bál, jaká bude reakce na jeho radikální změnu image. Podle jednoho internetového průzkumu vyšlo najevo, že podle dotázaných mu holá hlava sluší více než vlasy. (Olík)
  • Hříšek, který ve filmu "zabíjí" Charlieho Waxe (John Travolta) je po americku Royal Sýr a ne po francouzsku Čtvrtlibrák se Sejrem - odkaz na popkulturní rozhovor Julese Winnfielda (Samuel L. Jackson) a Vincenta Vegy (John Travolta) z filmu Pulp Fiction (1994). (Axis)
  • V druhém traileru jsme mohli slyšet písně "The Pure and the Tainted" a "ULTRAnumb" od Blue Stahli. (Kailo)

Související novinky

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

20.08.2012

Pierre Morel si získal pověst akčního boha díky 96 hodinám. Krátce nato si reputaci částečně zkazil výplachem Bez soucitu. Několik velkých hollywoodských projektů, se kterými byl spojován (třeba nová… (více)

Taken 2 nebo Duna 3D?

Taken 2 nebo Duna 3D?

31.01.2010

Luc Besson (foto) během tiskovky k akčnímu nátěru From Paris With Love oznámil, že scénář k Taken 2 je dokončený a natáčení je na dohled. Pokračování oldschoolového thrilleru, u nás nazvaného 96… (více)

A na písečku si bude hrát ...

A na písečku si bude hrát ...

06.01.2010

Pierre Morel. To je opravdu nečekaná volba. Někdy na podzim se na novou filmovou adaptaci Duny vykašlal Peter Berg (protože šel k Universalu režírovat sci-fi prvkami opepřený námořní Battleship).… (více)

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

18.07.2009

...může být životu nebezpečné. Francouzský talent Pierre Morel právě dokončil akční thriller From Paris With Love s Johnem Travoltou v hlavní roli a pomalu začíná s Lucem Bessonem pomýšlet na… (více)

Reklama

Reklama