Reklama

Reklama

VOD (1)

Jonah býval vojákem Konfederace. Život mu poté, co málem zemřel, zachránili Indiáni a nyní je po celém Divokém západě znám jako lovec hlav. S pistolí to umí a na tváři má vypálený znak se svými iniciálami. Kvůli násilné minulosti však zůstal ponořen do světa mýtů a legend. Od americké armády dostane nabídku − výměnou za svobodu musí najít a zneškodnit nebezpečného zločince Quentina Turnbulla. Ten shromažďuje armádu a připravuje se na rozpoutání opravdového pekla. Právě on je Jonahův nejstarší nepřítel, který nepřestane, dokud ho nedostane mrtvého. (TV Nova)

(více)

Recenze (533)

Aildrin 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli triky ve filmu měly vypadat komixově, ale občas to vypadalo, že jsou jak z nízkorozpočtového televizního seriálu. Atmosféra filmu nulová a herecký výkon Brolina chatrný. Jediné co z filmu stálo za to byl úvodní komix a rotočáky na koni. Jak se mi John Malkovich líbil v RED, tak v tomhle případě musím suše konstatovat, že mne velice zklamal. Ve své roli prakticky nic neukázal, ikdyž vzhledem k tomu jaký scénář dostal se mu ani nedivím. Film byl příšerná zívačka, které život nevdechl ani klaďas se svojí schopností oživovat mrtvoly, ani i záporák s.. s.. S čím vůbec? Asi s těma kuličkama s plutoniem nebo co za zhovadilost to mělo být. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Ale jo proč ne. Na to jedno shlédnutí jo to ok. Jelikož mám rád lehce mysteriózní nádech, tak mě to bavilo. Co se obsazení týče, tak Malkovich tam na můj vkus dostal stašně málo prostoru. Za to Megan až moc. Radši měla vzít roli v dalším pokračování Transformers. ;-) ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Na tento snímek jsem se opravdu těšil, protože měl velice atraktivní námět. O to více sem byl zklamán po jeho dokoukání. Co si bundem povídat, je to katastrofa. Scénář je nulovej, což by tak u filmu tohoto typu nevadilo, ale tohle bylo vážně špatné. Celková podoba působí dost lacině, až televizně, šokoval mě výběr režiséra, který už předtím svou prvotinou dokázal, že ani animáky mu moc nejdou, tak zkusil natočit westernovej horor podle komisům nechápu, kdo mu svěřil tento post a hlavně nechápu, kdo mu na to věnoval finanční prostředky. Tím největším šokem pro mě bylo obsazení. Nechápu, co tu dělají herci takových zvučných jmen, jako Brolin, Malkovich. Rozhodně spolu s Host Doder nejhorší film natočený podle komixu. ()

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Sice to v sobe melo jakousi "jiskru", Megan v podvazcich byla k sezrani a whiskey protekajici dirou v puse hlavniho hrdiny stala za videni. Ale jinak byl cely dej plochy jak dvanactka. ()

driftm 

všechny recenze uživatele

Místo dramatu bych to nazval sci-fi,ale co film se mi líbil,hodně dobré efekty destrukce,které mě hodně překvapily,scénář je sice ohraný-samá pomsta,ale co 5* ()

MarsVl 

všechny recenze uživatele

Brolin ještě možná ujde, ale 81 minut? Co to je? Nějaký pilot k seriálu? Nevím, na ty herce to bylá naprostá ptákovina, mluvit s mrtvýma apod. Solidní 2* ()

dzagudka 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za skvělého Michaela Fassbendera, ikdyž tady moc velký prostor se předvést nedostal...jinak to je blbost na entou! ()

Swayne 

všechny recenze uživatele

Prkotina na spôsob Wild Wild Westu na druhú... Hláškujúci Josh Brolin je s tupým výrazom v tvári absolútne iritujúcou postavou celého filmu. Nebyť dlhovlasého Malkovicha v úlohe záporáka a sexi Megan Fox v úlohe... hmm... "sexi Megan", tak sa v tomto filme niet naozaj načo pozerať. Coolová story z divokého západu sa nekonala. ()

Lyriq 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jedinej, ale od filmů tohohle ražení nečekám lék na rakovinu. Jsem fanoušek předlohy a s filmem jsem byl spokojenej jak díky hláškam, několika cool nápadům i nářezový hudbě. Bylo by to na lepší 3, ale vzhledem k tradičně nízkýmu hodnocení přihazuju na 4. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Natočiť dobrý western je v dnešnej dobe skutočne umenie. Westernová "mentalita" je už dnes niečo, čomu mladí nerozumejú a tak miesto diel Leoneho vznikajú takéto blbostičky. Jonah Hex je úzašne obsadený (Fox, Brolin, Fassbender, Malkovich), ale divím sa všetkým zúčastneným, že sa na tomto účastnili. Je to povrchné, odfláknuté a vlastne aj nudné. Prvých 5 minút poskytovalo filmu ešte nádej, ale zvyšných 70 minút bolo len utrpenie, ktoré neodbremenil ani Malkovich. ()

liquuid 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco typu: westernový honičky, pořádná akce, atd., atd. , což by se prakticky i mělo dít. Nicméně jsem se nedočkal, ovšem Josh Brolin zahrál celkem solidní představení a je pravda, že i Megan Fox nebyla špatná, ale byla tam jen tak jako, aby se neřeklo. Autor měl patrně myslet na to, že se jedná opravdu o western a nedávat tam takové počítačové pasáže a blafy, ovšem mám-li to brát z pohledu nestranného diváka, tak drsný Jonah se mi celkem líbil a s chutí sem se na film dodíval... Za mě tři hvězdy, ale příště očekávám něco vkusnějšího na dané téma... ()

Mitchy1 

všechny recenze uživatele

Nuda, prokládaná hrozně "drsnýma" hláškama hlavního drsňáka, aby byl ještě drsnější, než ostatní drsňáci. DC se vážně vyznamenalo... ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

Ikdyž mám podobný stylový ptákoviny velice rád tohle mě fakt nenadchlo a nezachrání to ani drsnej Brolin natož ultra sexy Fox. ()

fordhont 

všechny recenze uživatele

Taková trochu tvrďárna podtržená rockovou hudbou a dobrým vizuálem a tohle spojení mám rád. Bohužel plytký příběh tomu moc nepřidává. Joshi Brolinovi role sedí výborně a na Megan Fox se zase dobře dívá. V pohodě podívaná. ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Ďalší hlúpy americký komiks o zlom Brolinovi, ktorý je vlastne dobrák a o trápnom zloduchovi Malkovichovi. Bolo by to celkom vhodné na zabitie večera nebyť tých kecov o Kapitole a samozrejme musí byť aj 4.júl. Ešte chýba pribaliť deklaráciu nezávislosti a bola by to super oslava Americkej "národnej" hrdosti. 1* za efekty a Megan. ()

Kortexo 

všechny recenze uživatele

Poctivý komiksový kinohit se spravným množstvím peněz, kvalitními herci a důstojnými efekty. Po jeho zhlednutí má člověk nutkání si obstarat komiks a tím je splněn hlavní cíl filmů... ()

Související novinky

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

22.09.2013

Divoký západ jej láká už nějakou dobu. Hrál třeba padoucha v propadáku Jonah Hex a měl se objevit v hlavní roli problémového a mnohokrát přeobsazeného westernu Natalie Portmanové Jane Got A Gun. K… (více)

Josh Brolin od Matky boží

Josh Brolin od Matky boží

07.08.2013

Brolina, kterého brzy uvidíme v remaku korejského OldBoye, si zřejmě užíval maskování během natáčení westernového propadáku Jonah Hex. Brzy podstoupí ještě náročnější proměnu – zahraje si totiž… (více)

Brolin láká Burtona do zvonice

Brolin láká Burtona do zvonice

02.03.2011

Zdá se, že Joshe Brolina během natáčení Jonaha Hexe bavilo sedět několik hodin před každou klapkou v maskérně. Z pozice producenta totiž připravuje pro studio Warner Bros. novou adaptaci klasiky… (více)

Coeni získali Brolina, hledají hrdinku

Coeni získali Brolina, hledají hrdinku

28.12.2009

Western True Grit, který bude v podání Ethana a Joela Coenových mnohem drsnější adaptací románu Charlese Portise než oscarová verze s Johnem Waynem z roku 1969, se působivě zalidňuje. Už víme, že… (více)

Reklama

Reklama