Reklama

Reklama

Malí létající medvídci

(seriál)
  • Kanada The Little Flying Bears

Veselé příběhy dovádivých medvídků. Budeme vám vyprávět příběh o dovádivých kamarádech, malých létajících medvídcích, kterým moudře vládne starý medvěd Platon. Všichni žijí v hlubokém lese, který se snaží bránit před škodolibou lasičkou Skulkem, jeho hloupým nohsledem Sammym a dalšími výtečníky (hadem Slinkem, pavoukem Grizeldem a krysou Spikem), kteří lesu škodí. Nejedno dobrodružství prožijeme s medvídky Týnou, Kubíkem, Pomněnkou, Jasněnkou, Honzíkem, Vlastíkem a dalšími, kterým ochotně pomáhají i ostatní zvířátka z lesa, především stará moudrá sova Ozzy. Chorvatsko-kanadský animovaný seriál potěší zejména ty nejmenší, ale nepochybně pobaví i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi otravný tuctový produkt ve velmi fušerském provedení. Ekologické zaměření má v tomto v případě pouze ten efekt, že se ekologická tématika stává stejně indiferentní jako kterákoli jiná. Knadsko-chorvatským koproducím se budu napříště vyhýbat. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Pohádkový seriál mého mládí. Pokdu jsem si na někoho hrála, byly to kromě dinosaurů malý letající medvídci. Dokonce mě i zachvátila mánie sbírání nálepek v čokoládách. S odstupem času bych asi hodnotila trošku méně, ale nechám 5, protože jsem to jako malá fakt nehorázně žrala. PS. OPRAVDU SKVĚLÉ, ŽE DISTRIBUTOR UKRADL MŮJ PŮVODNÍ TEXT!!!!! DOKONCE I S CHYBOU. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Klasika asi každého narodeného na prelome 80tych a 90tych rokov. Chorvátska rozprávka o lietajúcich medvedíkoch, ktoré chránia les pred chrápúňskymi medveďmi, či skunkami, či čo to bolo. A nálepky v čokoládach k tomu! ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Už si to absolútne ale absolútne nepamätám, ale jedno mi v hlave zostalo. Pár obrázkov ktoré sa mi objavujú v pamäti a ktoré mi pripomínajú ten dávny a krásny detský život. ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

TVL, zapalte Kanadu. Proč někdo dělá až takovýdle h..vna ! ! Jedna věc jsou pokémoni pro děti od 9 do 12 let. Nebo i dýl. Na to s..re pes. Ale tahle m..dka je pro ty nejmenší. A zrovna jim rvát do hlavy bláboly o tom, že medvědi lítaj ? To už je pomalu i na žalobu. ()

filipes.lu 

všechny recenze uživatele

5 hvězdiček za vzomínky. Týna a Kubík byli sympaťáci a mam takovej pocit, že byli po nějakou dobu mého dětství nejvěrnější imaginární kamarádi. Když k tomu navíc připočtu samolepky v čokoládách, který jsem s jazykem na vestě nalepoval do alba ještě cestou z obchodu, tak je to jasná věc. ()

Anette3 

všechny recenze uživatele

Malí medvídci je seriál z mého dětství. Vzpomínám na to šílenství kdy letěly omalovánky s Létajícími medvídky a prodávali se čokolády Kraš s nálepkami. Mám ji dodnes a i mé hodnocení zůstává 5* !!! ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Jako sedmiletému mě hodně zaujala úvodní znělka a podle ní jsem si myslel, že to bude nějaký seriál o bitvě typu Šmoulové a Gargamel, ale po letech jsem byl zklamán, že to je spíš pro menší děti. Ale jinak za ten nápad, za kresbu a za dabing ČT, dávám dvě hvězdičky. ()

foxxxxy 

všechny recenze uživatele

Jé, toto si pamatuju - ten seriál už moc ne, ale spíš takový ty samolepky a další sběratelský blbůstky, co tehdy frčely =) Ve škole jsme se předháněly, kdo má víc obrázků, hehe... xD ()

Brepti 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem tenhle rodinný, animovaný seriál viděl, ne však všechny díly, ale některý ano, a tak jsem dal pět hvězdiček, poněvadž to mají opravdu krásně natočené. Líbezní medvídci a potuplý vlk s Drmolou. Byl bych velice rád, kdyby mohlo být pokračovaní tohoto seriálu. ()

Reklama

Reklama