Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

easaque 

všechny recenze uživatele

můj křest indickým filmem dopadl dobře, i když víc jich asi vidět nemusím, jestli tohle byl jeden z jejich TOP. Komedie byla podařená a v první polovině jsem byl nadmíru spokojen. Dokonce i s těmi jejich písničkami a tanečky. Všechno šlapalo jak má - mělo to nápad, šmrnc i dobré tempo. Pak se to nějak zlomilo a stal se z toho slaďák a doják a začali hodně tlačit na pilu v emocích. Asi to k indickým filmům patří - happyendy se vším všudy. Tohle je teda jeden z nich. Přesto se mi to vcelku líbilo a snad i lepší tři hvězdičky si ode mě vysloužil. Podruhé bych však ty skoro tři hodiny nejspíš nevydržel. ()

donvitoso 

všechny recenze uživatele

to balancování na hraně kýče miluju! naštěstí se ale film ani jednou za onu pomyslnou hranici nedostal... při některých scénách jsem si říkal, jestli už to opravdu není přespříliš(porod apod.), ale nebylo, do celkového konceptu to az se zarážející jistotou zapadalo plus výborné herecké výkony, především Aamir Khan a Boman Irani ...sám se tomu trošku divím, ale musím dát 5 *, tenhle film mě jednoduše dostal, jako málokterý jiný! AAL IZ WELL :) ()

Reklama

brit84 

všechny recenze uživatele

Moje první tempa ve vodách indického filmu a hned na mě vyhoukl tenhle žraločí kalibr. Zábavný příběh a trochu jiný filmařský pohled na věc naštěstí přeráží tříhodinovou stopáž, takže vám přijde, že na to čučíte tak hoďku a půl. Fakt stojí za to se na tenhle kus poctivýho filmu podívat. Na svý si přijdou milovníci komedie, dramatu, hudby i ubulených scén. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7,6miliónaTržby USA $6,532,874Tržby Celosvetovo $77,200,000║ Prekvapenie ako hrom, človek spočiatku čaká infatilnú praštenú komédiu a ono to má tak dokonale prepracovaní dej až som nemo ostával v šoku, skvelú zábavnosť až dokonca gradovanú do nezadržateľného hurónského smiechu, fakt som sa niekoľko krát neudržal, do puntíku premyslené scénky, skvelých hercov, dobré tanečné doprovody, ...a tá strašidelná minutáž takmer 3hodinová je úplne využitá pre dej, na nudu nevýjde čas, no ako na Indiu by som nepovedal že takto dokážu zvládať filmy. /100%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Vidhu Vinod Chopra, Rajkumar Hirani, Abhijit Joshi .. Once upon a time in Indian College. _ Před pár dny jsem na chvostu žebříčku IMdb TOP 250 narazil na snímek s nicneříkajícím názvem „3 Idiots.“ Samozřejmě mi to nedalo a film, bez jakéhokoliv dalšího obeznamování, jsem začal shánět. Už při obstarávání mne lehce zarazilo doplňkové 'Hindi'. Jelikož jde o kinematografii, kam se již nějaký čas chystám plně vkročit (Earth, Lagaan a několik dalších kousků mi doma už leží), přišlo mi, že by to nemusela být ze startu nejhorší volba. Avšak další menší šok nastal v momentě, když se mi při spuštění na přehrávači objevilo závratných 2:51:07 ! Při tom (nézrovna)málu, co o Bollywoodu vím, se mi okamžitě vyobrazila představa spousty vaty v podobě tanečních a pěveckých čísel (které tam samozřejmě jsou, ale ne tolik a už vůbec nejde o nic nesnesitelného - nuž, asi mne Danny Boyle proškolil dostatečně). Z herců, které neznám, mne zaujal zejména Aamir Khan a to hlavně tím, že vypadal jak mladá verze Toma Hankse. Při samotné projekci mi tak dlouho netrvalo se aklimatizovat, divných či barevných filmů jsem již viděl spousty. Přebarvenost, občasnou kýčovitost a jednoduchou, přesto silně fungující, dějovou linku tak nebyl problém přijmout a plně se naladit na maximální zážitek. Zkrátka AAL IZZ WELL. ___ Něco takového, pocitově emocionálního, místy skvěle komediálního, místy až přepáleného a pak zase dojemného jsem zažil naposledy, když jsem „tenkrát objevil“ Jižní Koreu. 100%. Není to střízlivé, ale momentálnímu zážitku zcela adekvátní. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)
  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)

Reklama

Reklama