Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co bych k tomuhle filmu napsal .Dostal jsem se k němu, jak slepý k houslím, (tímto děkuji Lenuse) a vůbec jsem od něho nic neočekával, natož nějakou vtipnou komedii, která by mě snad dokázala rozesmát, ale opak byl pravdou. Po filmu Ghándí druhý indický snímek, co jsem v životě viděl, ale určitě ne poslední. Film popisuje tři mladíky (idioty), kteří se po nástupu na vysokou školu stanou kamarády a společnými silami proplouvají až ke konci navzdory jejich úhlavnímu nepříteli, pološílenému profesorovi Virusovi, kterému zbůsobí, (a naopak) mnoho těžkých chvil během jejich studia. Je to film o přátelství na celý život, o lásce, film neobyčejně vtipný s mnoha komickými situacemi a rozhodně film, který patří do mojí TOP 20. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Možná by mě ty tři hodiny bavily, kdybych mohl hádat, kde se mám smát. Bohužel i tento požitek mi tvůrci odepřeli, když každý humorný prvek doprovodili trefným hudebním akcentem. Pijoooong! Huiiiii! Dršššššš! Dodatečně mě zahřál u srdce fakt, že dobrá polovina point byla nasbírána ze vtipů, které jsem prvně četl ve školních časopisech ještě před sametovou revolucí. Celé je to dojemné i zábavné zároveň - asi tak, jako když vidíte zakopnout kalkatského sirotka. Pijoooooooong! ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení a to hned krát dvě. Předně mě idioti s přibývajícím časem začali bavit víc a víc, což doposud u Indických filmů naprosto nepřicházelo do úvahy a fakt že místo nějaké trhlé blázniviny jsem dostal příběh, který v sobě obsahuje mnoho chytrých myšlenek, servirovaných velmi zábavnou formou. Jen je opravdu škoda, těch tradičních hudebních vložek sice to tu nebylo tak otravný a necitlivě vsazených jako u posledního Bollywoodu co jsem viděl, ale i tak zbytečný protahování filmu. Jinak ovšem všechna čest, pohodově koukatelná Indie, toho bych se vážně nenadál. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Indická, hořkosladká, romantická komedie o třech skvělých kamarádech, která překonává všechny žánrově podobné komedie tříhodinovou délkou a podivnými muzikálovými čísly. Indická kinematografie je prostě jiná než evropská nebo americká ale "3 idiots" díky jednoduché formě dokáže zaujmout prakticky kohokoliv, kdo u filmu rád vypne a pobaví. Jen ta stopáž, zde opravdu není na místě a v případě daného žánru je smrtící a občas se díky ní film stává zbytečně překombinovaný a zmatený. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Indové válí.Musím přiznat,že když jsem si kvůli vysokému hodnocení pustila ze zvědavosti tento film,takovou nálož jsem ani zdaleka nečekala.Příběh týpka,který svým bezprostředním a originálním přístupem k životu nejenom že ztrpčuje život despotickému řediteli školy ,což vyvolává spoustu vtipných a zábavných situací,ale zároven' ovlivní myšlení svých přátel natolik,že jsou nakonec schopni oprostit se od všech konvencí a vydat se za svými sny.Zábavné chvilky tu střídají ty smutnější,nechybí romantika,dojetí a dokonce se dočkáme i dvou bollywoodských tanečních čísel.Jasně,že je to občas trochu patetické a vlastně dost pohádkově dokonalé,ale na to já kašlu,protože jsem se královsky bavila a to je konec konců to hlavní,ne? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)

Reklama

Reklama