Reklama

Reklama

Io Sono Morta

  • USA I'm Dead
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Itálie, 2011, 17 min

Obsahy(1)

Výlet mladého páru do prírody naberie nečakaný spád potom, ako sú obaja unesení šialeným psychopatom. Pomôže im zo zdanlivo neriešiteľnej situácie silné citové puto? (*CARNIFEX*)

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Párik si vyrazí na výlet a obaja sú unesený neznámym psychopatom, takže sa môže začať mučeníčko. Exploiťáčik presne podľa mojej chuti, síce lacný, béčkový, ale fakt je ten, že akonáhle sa Taliani odtrhnú z reťaze a naservírujú poriadnu porciu brutalitky a krvi, na rozpočet zásadne nepozerám. (Il bosco fuori, Il marito perfetto, In the Market, áno, oni to vedia, len sa musia do toho oprieť, a keď bude úspešný aj Kid in the Box, majú moju plnú dôveru naspäť - len tak mimochodom). Aj bez toho záverečného twistu by mi to plne stačilo, gore, to je moje! :-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Výlet mladého páru v prírode naberie nečakaný spád potom, ako sú obaja unesený šialeným psychopatom. Pomôže im zo zdanlivo neriešiteľnej situácie, silné citové puto? Slušne natočené, záver milo prekvapil a potešil zároveň, no bohužiaľ, ospravedlňujem sa, asi som oslepol, ale mimoriadneho gore som sa veru nedočkal - 55% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Není nad stanování v přírodě. Krátkometrážní exploiťák kterej si hodně pomáhá chaotickým střihem, kterej mě fakt sral. Navíc ta "šokující" pointa to poslala ještě víc do kopru. Naštěstí 17 minut se dá v pohodě přežít, ale za sebe říkám nebrat. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou si nějak všichni oblíbili řetězy ne? Netvrdím, že bych neměl exploitation jednohubky v lásce, naopak, ale Italové mne snad poprvé hrubě zklamali. Mučení nic moc, hudba naprosto nepasující, ale především mě odrovnal neuvěřitelně tupý závěr, který svojí abnormální snahou vysvětlit předchozí události z toho udělal ještě větší frašku. Okopírování záběrů ze Saw bych taky přežil, ale už teď na Io Sono Morta zapomínám, jedním okem dovnitř, druhým ven. 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušný italský kousek zaujme především svou atmosférou a zajímavým finálním rozuzlením. Ale že by to byla nějaká závratná krvavá (gore) podívaná? No to ani ne. Někomu se sice ten střih a blikající obrazovka nemuseli moc líbit, ale to právě přineslo sebou ono kouzlo okamžiku. Určitě si to pozornost zaslouží. Já to vidím na lepší průměr – přece jenom bych uvítal ještě brutálnější závěr a hned bych přidal jednu hvězdu navíc… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Láska je slepá. A to aj v hororovom žánri. Obstojné gore, predvídateľná pointa ( v štýle na začiatku som si istý, potom je to ináč, ale nakoniec mám pravdu ) a primeraná minutáž. A to stačí. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Výborná jednohubka na zpříjemnění večera. Na celovečerák to není, ale takhle i s perfektním koncem je to akorát. ()

Reklama

Reklama