Reklama

Reklama

My Own Worst Enemy

(seriál)
  • Slovensko Môj najhorší nepriateľ
USA, 2008, 6 h 18 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Smilovic

Hudba:

John McCarthy

Hrají:

Christian Slater, Mike O'Malley, Saffron Burrows, Mädchen Amick, Alfre Woodard, Omid Abtahi, Taylor Lautner, Bella Thorne, James Cromwell, Mindy Sterling (více)
(další profese)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Komu máte věřit, když nemůžete věřit ani sami sobě? Henry vede celkem poklidný život. Má obyčejnou práci a bydlí na předměstí se ženou, dvěma dětmi a psem. Edward naproti tomu nemá o dobrodružství nouzi. Je to tajný agent, mluví třinácti jazyky a je trénován k zabíjení. Dva naprosto odlišní lidé, kteří však mají jednu věc společnou – sdílejí to samé tělo. Když se tenká zeď postavená mezi nimi náhle zboří, musí oba začít čelit neznámým oblastem a nebezpečným situacím. (zoe.x)

(více)

Recenze (7)

Lorge 

všechny recenze uživatele

Mix Jekylla a Alias, kterýžto byl po devíti dílech zastaven. Což je věčná škoda, ale po Freaks and Geeks, Firefly a Driverovi už bych si mohl zvyknout, že to nejlepší umírá záhy :-( ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Takoveto serialy miluju - akcni drama na pokracovani. Skoda jen, ze opravdu skoncilo v nejlepsim a dalsi dily nebudou ... Skoda ()

Reklama

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Skvely serial, skvely Slater, skoda ho... Je zvlastni jak stupidni serie se dockaji obcas treba peti a vice sezon a takhle supr serial nenechaji dokoncit ani jednu... :( ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Bohužel silně nedotažený námět táhne tento jinak docela zajímavý seriál dolů. Nakonec jsem to po pár epizodách přestal sledovat. Ne, že by to bylo špatné. jen mě to prostě nezaujalo natolik, abych potřeboval vidět další díl. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama