Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá britská komička Catherine Tateová přichází se svou oblíbenou show, v níž představuje neuvěřitelnou galerii komických postav všech věkových kategorií i společenského postavení. Při jejím sledování se určitě nebudete nudit.  Žena mnoha tváří, britská komička Catherine Tateová, která vyhrála v roce 2004 British Comedy Award jako největší komediální objev roku, a poté získala řadu dalších prestižních cen, přichází se svou oblíbenou show. Představuje v ní neuvěřitelnou galerii komických postav všech věkových kategorií i společenského postavení. Talentovaná herečka, která si své skeče většinou píše sama, umí parodovat skvěle odpozorované figurky z běžného života a při sledování jejích komediálních výstupů se rozhodně nebudete nudit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

SHA 

všechny recenze uživatele

Catherine Tate je prostě královnou všech komiků. Rozhodně stojí za to vidět. Nejvíc dílů jsem viděla s Lauren a Nan a obě jsou parádní. Je až neuvěřitelné, kolik dokáže mít tahle ženská tváří a podob!!! Nemluvě o akcentech :-D A velký respekt, že se v pořadu objevili i lidé jako Tony Blair, nechci Česko podceňovat, ale myslím, že by do toho nikdo z našich politiků nešel :-D Na závěr je jen třeba dodat, že to člověku strašně leze do hlavy. Celý semestr s protivnou francouštinářkou jsem byla na každé hodině v pokušení začít -"Suis je bovvered? Regardez mon visage, est-ce que mon visage bovvered?" :-D ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Geniální herečka s neomezeným počtem osobností, charakterů i hereckých poloh s fantasticky různorodým britským dialektem, k tomu vynikající humor na té nejvyšší úrovni. Sledováno tento rok (2011) náhodně na HBO (akce na měsíc zdarma). Dovětek 2018 - dodnes ničím nepřekonáno a s českými titulky stále nesehnáno, k dostání jen originál bez překladu. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Muj vkus si s tim Catherine nepotykal. Ne snad že bych se nezasmál, to bych kecal; ovšem bohužel přesně ty gagy, který jsem shledal mizernýma nebo se vyčerpaly už na první pokus (Guess, Am I Bothered, ta uječená...), nakonec dostávaly prostor v jednom díle za druhym, zatimco ty povedený se vesměs ukazovaly bejt one-off záležitostma (za všechny zmínim scénky s informacema, který se rozhodně daly rozvádět dál a dál). Nehledě na to, že schopnost přepínat mezi iks akcentama tu hraje prim až příliš okatě. ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Bože, kde som bola doteraz? Ešte som nevidela ženu, ktorá by mala tento humor v malíčku. Si jedinečná, Catherine. " You can´t call the baby TESCOS." "Look-ath at my face!" ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Natolik našláplý seriálek, že jsem se místy i nechytal. Je to čistě konverzační záležitost, takže i s anglickými titulky jsem měl co dělat abych to stihl. Je to chytrá ženská, jen co je pravda. 80% ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Je až s podivem jakou uslintanou nanicovatou sračku dokáže humanoidní bytost vytvořit. To snad i zelenej průjem má v sobě větší vtipnost a zábavnou hodnotu. ()

Reklama

Reklama