Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humorný fantasy seriál, ve kterém sledujeme osudy velkého bojovníka za svobodu Kroda Mandoona a jeho družiny v nekonečném boji proti úhlavnímu nepříteli - lokálnímu kancléři Dongalorovi. Ten, kromě potírání odboje, má choutky sesadit diktátora Arcadia a stát se vládcem celého panství. (Ben Nevis)

Recenze (15)

verbal 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si na scénu, jak si ten dement Carey rozbíjí držku ve filmu Lhář, lhář?? Říkate si, co to je za stupidní, mentálně zaostalou kravinu, ale při tom se prostě musíte hihňat jak chovanec Jedličkova ústavu? Tak si představte tohle plus přehršel fekálních, homosexuálních a sodomistických frků a dostanete Kroda. Naprosto nestravitelné pro kohokoliv s IQ nad 90, ale ............ Muaaaah, hihň, hihň, hihň!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela povedena fantasy komedie. Respektive sestidilnej serial, s dilama po dvaceti minutach. Vcelku typickej fantasy pribeh, zlej vladce zabijejici vesnicany, particka bojovniku a carodeje, co se ho snazi zastavit, nejaky ty kouzla, souboje, laska i zrada a tajemna ultraniciva zbran. Do toho hraje svizna a drsna hudba a triky nejsou nijak spatny. Potud by to obstalo jako normalni fantasy, jenze to by nesmely bejt vsechny postavy naprosto vymasteny hovada, ktery maj neustale nejaky rasisticky, homosexualni a podobny kecy, proste humor si nebere s nicim servitky. Pan zaporak je tlustej dobytkar z Little Britain Lucas, kterej si tu roli evidentne velmi uziva. No a particka kladasu je neschopnej carodej, smradlavej zlobr, pohanska bojovnice, co osuka kazdyho na potkani, ultimatni teplous - bejvala devka generala a pak hlavni hrdina. Ten je z nich sice nejnormalnejsi, s primhourenym okem by jako hrdina ve fantasy obstal, s mecem taky neco zvladne, ale stejne to je idiot, kterej vecne nekde zapomina mec a vic ho zajima, proc ho jeho zenska nechce. No a sest dilu je vicemene o tom, jak se kladasove postupne dostavaj k zaporakovi do hradu a zaporak mezitim uvadi do provozu zbran. Neni to sice nejaky super uzasny fantasy a ani komedie, u ktery byste se furt valeli smichy po zemi, ale rozhodne ta fantasy slozka docela slusne funguje a pobavit se u toho taky da dobre, obzvlast, kdyz jsou postavy, ackoliv idoti, tak desny sympataci. Lepsi 4*. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Neskutečná fantasy kravina, u které se však většině vtipů nedá nesmát. Jistě, najde se zde i několik vtipů trapných, ale v těch šesti dílech na ně tak nějak zapomenete a budete si pamatovat jen ty dobré. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Malá Velká Británie mě až tolik neoslnila, ale tenhle miniprojekt jejích tvůrců je naprostou povinností pro každého, kdo má rád fantasy a zároveň dementní humor. Vtipné je to totiž klasicky po britsku se svými paradoxními fóry a i když je to vážně idiocie, tak si to prostě plné hodnocení zaslouží. Strašná škoda je, že se to moc nedá sehnat. 100% ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Chlapici z Little Britain v dalsim komedialnim serialu. Na me ovsem tentokrat prilis "humoristicky ridke", podruhe uz asi neuvidim (nebot podobnych britskych serialu je plno, a konkurence je tudiz velka)...nektere chvilky ujdou. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jak to říct? Tento středověký seriál mi fakt sedl. 20timutová záležitost sice jen párkrát, ale stálo to za to. Vtipné, sice často oplzlé, ale celkem v dobrých mezích. Škoda, že toho není víc. Nebo o tom jen nevím? Herecké vystoupení snad všech zúčastněných nemá chybu. Hlavně tedy kočka India de Beaufort!!! Ta fakt nemá chybu. Proč tu není v hercích? ()

VonHayek 

všechny recenze uživatele

První díl mne těžce nenadchl, na rozdíl od ostatní produkce kanálu Comedy Central a musím tedy hodnotit jako podprůměr. ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Šest krátkometrážních dílů seriálu o pseudo-rekovi. Plný zdánlivě levných vtipů, ale přesto se u toho musíte chechtat jako blbové. První díly jsou lepší než ty pozdější. Doporučuji ke shlédnutí. ()

Ajfist 

všechny recenze uživatele

Zoufalost,zoufalost a jen a znova zoufalost.Pro nedozrálé bubescenty dobré.Ti to ohodnotí zřejmě vysoko,ale tady je pomalu škoda slov a pomalu i škoda hvězd. ()

Reklama

Reklama