Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

svatto odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorsich filmov na svete. Pomimo vsetkeho, co si mozete precitat v ostatnych podobne ladenych komentaroch, vyzdvihnem par "zabavnych" faktov: 1.) Bratislavcanka Zuzana za tie roky zmutovala z typickej slovenky na atypicku cesku, pricom prechodnym stavom bola "slovenka s ceskym prizvukom v 2. casti. 2.) Nehorazny asynchronny dabing hlava-nehlava. 3.) Maiga hra v tretej casti sam seba, co uplne odporuje druhemu dielu (iba ak by naozaj predtym posobil ako kamionista), navyse hovori suslavym hlasom Marosa Kramara (ktori sam hviezdil v druhej casti). 4.) ALESSANDRO COARI. 5.) Hudba je otrasna (zrejme zamerne) a opakovanie jednej pesnicky 300 krat pocas filmu je prinajmensom neprijemne. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je třeba ocenit Evu Vejmělkovou, že svou životní pouť Fontánami dotáhla do konce, i když prostě musela vědět jak to dopadne...alespoň doufám, že to tak bylo, protože jinak u mě hodně klesla:) Nejsilnější stránkou filmu tak, jako obvykle, jsou doprovodné písně, po delší době už ne tak superprofláknuté... ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Podle mě tahle kultovně tragická hudební trilogie zaslouží respekt - naprosto nevinná jednička... ve dvojce už Zuzana líže ve vězenských sprchách kriminálnici, je bez domova a chce se s ní strašně vyspat na kulečníkovým stole mafián Kramár, zaplete se s kamioňákem ze kterého je popstar a prodělá vraždu na vlastní oči. Tady ve trojce už je Zuzana vlastník baru pro Harleye, z Vápna je popstar a jedou jen tak na vdavky do Afriky... lepší než komiks, uznejte. Co se týče filmu samotného - docela normálka, na to jak jsem se těšil na nějakou příšernost soudě podle hodnocení tady. Romantická komedie jako taková je vyčerpaný žánr, takže si na co si stěžovat? Výprava filmu mě docela zaskočila, Slováci zamachrovali. Štval mě nesrozumitelný hlas Ibrahima Maigy, když už si nechám udělat nové zuby, naučím se s nima nejdřív mluvit (ve dvojce to bylo určitě lepší). ()

Unterschleif odpad!

všechny recenze uživatele

Ibiho nadabovali lebo šušle. Nadaboval ho šušlajúci Kramár... Vyzerá to akoby bol film natočený pre deti a vyzerá to, že si k nemu deti dokonca samé napísali scenár. Ináč si jeho primitívnosť a stupiditu vysvetliť nedokážem... No čo sa hereckých výkonov týka je večná škoda, že zlaté maliny nemajú kategóriu zahraničný film. S týmto by na nich Rapoš určite pozbieral čo by sa dalo... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kam se poděl Gogo Habera? Zkoušel snad se svým Kenworthem přeskočit Gibraltarský průliv a nevyšlo to? Na myšlenku "mezinárodní výzvy k lásce, pochopení a toleranci mezi lidmi různé barvy pleti" říkám ano, ale filmové kvalitě kategorické NE. Holt, někteří autoři najdou na svém tvůrčím dně trampolínu, jiní navždy zapadnou v mazlavém bahně vodotrysků pro budoucí manželku. A dabing Ibrahima Maigy? Jeho autor si nešlapal na jazyk, ale přímo na něm tančil irské sexy tanečky a dovedně mi tím suploval funkci husího brka při opulentní středověké hostině.. Milý pane Rapoš, keby bolo niečo, čo sa vám dá zniesť, okrem mora odpadov a pár súcitných hviezd… ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Koproducenti filmu Vladimír Fruni a František Matik boli bývalý šéfovia nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Subjekt Horizont Slovakia je zároveň uvedený ako jeden z výrobcov filmu. Jednalo sa o ľudí a spoločnosti, ktoré sa dopustili najväčšieho podvodu s nebankovkami v histórii Slovenska. Horizontu Slovakia a BMG Invest obžaloba vyčíslila škodu vyše 15 miliárd slovenských korún. Poškodených bolo 170-tisíc ľudí. Pre obidvoch koproducentov súd vyriekol trest 11,5 roka. Vladimír Fruni bol v roku 2002 chytený Interpolom v Chorvátsku a celkovo si odsedel 9 rokov, 4 mesiace a 26 dní. V roku 2011 ho podmienečne prepustili. V roku 2017 zomrel v Anglickom meste Burnley ako skladník vo veľkosklade. František Matik bol na úteku vyše 13 rokov až bol nakoniec chytený v Srbsku. Od roku 2016 sedí v najprísnejšej väznici na Slovensku v Leopoldove. V roku 2021 požiadal o podmienečné prepustenie, neúspešne. (Raccoon.city)
  • Marilyn Ngondo, ktorá si zahrala postavu Nene, bola v čase natáčania filmu vyhľadávanou juhoafrickou modelkou pracujúcou v Londýne. (Raccoon.city)
  • Ibrahima Maigu nadaboval Maroš Kramár, ktorý si s ním zahral v druhej časti. (MFJD)

Reklama

Reklama