Reklama

Reklama

Black Button

všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi
Austrálie, 2007, 7 min

Režie:

Lucas Crandles

Obsahy(1)

Mr.Roberts autohavaroval, je ,,přenesen" do jakési místnosti, kde má na výběr mezi kufříkem s 10 miliony dolarů nebo klíčem od dveří, které vedou zpět na svět. Kufřík dostane, zmáčkne-li černý knoflík, čímž má údajně zabít jednoho člověka na Zemi. Nebo si vybere klíč, vrátí se zpět na zem a bude žít dál svůj obyčejný život. (Tatua)

(více)

Recenze (43)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můj Bože! - On není váš, pane Robertsi." Kdyby mi někdo nabídl osmimístnou sumu, tak uteču pryč, protože nic není na tomto světě zadarmo a je jasné, že tady by se mi moje platba nelíbila. Setkání pana Robertse s Božím filtrem je zkrátka inspirativní i poučné, ale přesto si myslím, že lidská chamtivost bude ještě dlouho pro Pokušitele nejlepší artikl. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi poutavý a zajímavý krátkometrážní film se sympatickými hlavními představiteli a originální pointou. Jak byste se rozhodli Vy? Zkuste si tipnout a uvidíte, jak byste dopadli, kdybyste (ne)zmáčkli... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kraťas se slušnou pointou. Ten obsah je ale hnusně vyspoilerovaný. S tím by měl někdo něco udělat... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pointa musela napadnout určitě každého. Mělo to něco do sebe. Podobnost s filmem The Box čistě náhodná? To se mně ani nechce věřit. Herecké výkony ucházející, nápad zajímavý, ale provedení bylo slabší. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné to je, ale pokud to během sledování nebudete řešit, tak si užijete opravdu napínavých 7 minut s pěkně vystavěnou gradací a parádní pointou. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Skvělá pointa. Jsem rád, že byl natočený tomuto velmi podobný film The Box, který se dost možná nechal inspirovat tímto nenápadným snímkem... 3,5*. ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Je to predvidateľné, jednoduché, obkukané z matrixu, ale tento námet je pre mňa srdcovka! ♥♥♥ Ak poznáte nejaké podobné, tak ich vkladajte pod tagom "ďábel". Pravidelne to kontrolujem :) ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Moc se mi to nelíbí - podle Milgramova experimentu by to tlačítko zmáčklo více než 3/4 lidí. Taky je hloupost, že něco konečného (lidský život plný chyb), trestají něčím nekonečným (věčné zatracení). Tohle nemám ráda. Do pekla (pokud nějaké je) nesmí jít člověk, který tam nechce jít. Nikdo nemá právo nikoho soudit, a proto pokud existuje nějaký posmrtný soud, kt. určí jestli půjdeme do "pekla" nebo do "nebe", tak takový soud si řídíme sami a soudíme se sami. Takže toto je nesmysl, ale je to docela zajímavě natočený nesmysl... ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me nicim extra neprekvapilo, ani natoceno to neni nejak excelentne. Proste jen klasicky pribeh s peknou pointou, nic vic. Prumer. ()

Reklama

Reklama