Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Matty 

všechny recenze uživatele

Expanze britských komiků na druhou stranu Atlantiku pro Američany nikdy nevěstí nic dobrého. Sotva se vzpamatovali z toho, co jim ukázalo zrcadlo nastavené Sachou Baronem Cohenem aka Boratem, vzali jejich hrdou zemi útokem dva vypasení homosexuální transvestité. V jejich kůži je nejlépe dvojici strůjců (myslím, že zde to můžu napsat) kultovního britského seriálu Little Britain Mattu Lucasovi a Davidu Walliamsovi. Po rozhlasové verzi a třech televizních sériích zavítali se svým nekorektním humorem do kolébky politické korektnosti. Formou zasvěcovacího dokumentu ukazují, že Američané jsou sice divní, ale Britové taky, takže si skvělé rozumí a můžou společně a s úsměvy na tvářích vybombardovat další zbytečnou zemi kdesi na východě. Nevybíravé rány schytávají tlouštíci, gayové, tělesně postižení, pejskaři… každý z nich se projevuje výstředním chováním, úchylným smýšlením anebo kombinací obojího. Nebude to pravděpodobně nejoblíbenější seriál průměrného Američana a osob s vytříbeným estetickým cítěním, ale mi přišel jeho humor epizodu od epizody lepší a méně nechutný (ke konci už jsem považoval za vyměknutí každý vtip nedosahující nehoráznosti chlapa namaskovaného jako nahá stopadesátikilová žena s mořskou hvězdicí v oblasti řitního otvoru). 85% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co Vám budu povídat. Nekompromisní a v mnoha ohledech naprosto pravdivé. Co na to asi říkají Amíci, který ti dva magoři tak perfektně parodují... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Komediální protknutí Velké Británie a USA kvalitativně zastiňuje předchozí verzi o zemi odpoledního čaje a partičky bridže. Amerika je prostě trochu jinde, je příjemnější, upřímnější a lépe stravitelná pro většinu publika. Lucas-Walliams si své role užívají, i když se přestěhovaly za Atlantik a pokračují ve svých klasických vtípcích a přibudou i nové, možná ještě lepší (ano, fitness:)). Já se v šesti dílech bavil náramně a slabší místa nebo zbytečně přehnaná jako u britské verze jsem s chutí přehlídl. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No scenky se presunuly do Ameriky, ale je tu spousta starejch znamejch postav a pribylo par fajn novejch. Jinak je vse vicemene pri starym, samozrejme to vypada trosku draz a hudba je lepsi, ale hlavni dvojka jsou furt stejny dobytkari, kterejm neni nic svaty. Jen mi pride, ze jednotlivy scenky jsou delsi a je jich tu min. Oproti britsky verzi malilinko slabsi. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Ještě že natočili další pokračování tentokrát o USA. Endy, Bubla, zvracející ochutnávačka co dodat, pro zasmání nutnost vidět. / Viděné epizody z 1 série *6.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 8/10) ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Když se člověk pohodlně usadí k dokumentu tohoto formátu, který mu otevře obzory a nenásilnou, věcnou a decentní formou jemně shrne a podtrhne charakterové stereotypy dvou velkých národů, problematiky znalý gentleman se jen lehce pousměje a kývá hlavou. Miniseriál si dělá srandu ze všeho ale málokdy z opravdových národních stereotypů. Popravdě dost těžce stravitelnými prostředky. Je to nechutný, prvoplánový,zvrhlý ale semtam i docela zavánějící inteligentní narážkou. Smál jsem se. jenomže když já se na nějakou komedii koukám v kině, směju se prakticky všemu a to hodně. Rozhodně v některých dílech najdete legendární kousky jako ,,Perfektní cvičba''. Nevim jak vy, ale já se smál, snažil nekoukat, proklínal tvůrce a věděl, že se na to podívám znovu a znovu :-). Jednotlivé skeče jsou moc dobré.. ALE (virbl) vykrádají sami sebe.. jde o variace na 3-4 scénky, které provázejí celý seriál a to je pro mě sakra málo. Normálně se podá několik návrhů a vybere se jeden. Oni snad natočili všechny. kdybych viděl jeden jakýkoliv díl, dám 4,5 ale takhle, po shlédnutí kompletu, jdu dolů. Fungující rovnici používat pořád dokola by od fyziky odradilo i Einsteina ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Krásný humor stavěný pro dnešní "tvrdší" dobu.!! "Obstojí v každé ložnici od Londýna na Východ i Západ... tedy krom Jihu, pochopitelně." ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jeden díl lepší než druhý. Má nejoblíbenější postava je Carol Pifková. Ta je dokonalá :D U každé scénky se nejde nezasmát. Smál jsem se hodně? Podle kompjůtru ANO! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pan Ňafka a Carol Pifková povyšují Británii v USA ještě o třídu výš nad původní seriál. V obou případech jeden z mála seriálů, kdy mě dokáže rozesmát a bavit samotný český dabing postav. Ikdyž... podle kompjůtru ne. ()

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

I těch pár desítek minut mi nejspíš způsobilo těžký úbytek mozkových buněk, před sledováním těchto vymaštěných vidláků by mělo varovat ministerstvo zdravotnictví. S klasickým britským humorem to nemá snad vůbec nic společného, zato průměrný američan libující si v převlekových "komediích" Edieho Murphyho, ve kterých pobíhají odporné stokilové polonahé machny, musí být přímo nadšen. Humor tu nahrazuje hromada nechutností a ze všeho nejvíc mocinky moc vtipné má být asi to, že jsou tu všechny postavy úplně retardované a létají kolem nich roztodivně barevné tělní tekutiny. Děkuji nechci, chcípněte v pekle. 1/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Stejné hodnocení jako u Malé Velké Británie ve Velké Británii. Zase určité scénky ( vozíčkář, kulturisti, astronaut ) výborné. Zbytek totální nuda a hnus, který jsem opět a znovu přetáčel. A vzhledem k tomu, že USA má o dvě série méně než Británie, tak jsem seriál sjel ještě rychleji. Hodnocení však zůstane stejné. Opět *. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Amíci si ze sebe sami srandu dělat neumí, tak to za ně musí udělat pánové Lucas a Walliams. Jsou tu všechny oblíbené (Andy, Carol, Linda,...) i neoblíbené (Bubbles, Bitty) postavy z klasické Little Britain plus řada dalších (malá Ellie-Grace či postarší manželé). Úplně nejvíc mne dostávala ta paní s čoklem (škoda, že měla jen tři skeče) a Carol, nabízejíc dívence výměnu obou kyčlí či suverénně oznamujíc dědovi, že už je mrtvý. Úžasný seriál... 90% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ujetý a občas dost nechutný pořad. Ale sranda to je, to se musí uznat. Třeba babička je hodně dobrá. "Nechceš jít do bazénu? Ne, určitě do toho chčijou." :D ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Úchlyný brtiský páreček se vydává do USA a drží si kvality i neduhy původního seriálu. Jen trochu více přitvrzuje. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Už s Little Britain jsem měl své problémy, ale tohle se naprosto míjí. Povedený skeč vychází možná tak jeden na epizodu a komediální duo se tu snižuje k ubohým a urážlivým vtipům. (S1 - ★★☆☆☆) ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Musím oproti Little Britain UK snížit hodnocení, je to fajn, ale z vody se vařit nedá donekonečna. Několik fajn scének, jinak už spíš balast. 6/10 PS: kulturisti, 200 kilová nahá dáma, chcací a zvracecí dáma, kojení - to už je maličko žumpa, preferuju více inteligentnější humor, nejvíc se mi líbilo zakončení nekonečného seriálu scének s Andym Pipkinem :) ()

Reklama

Reklama