Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Stejné hodnocení jako u Malé Velké Británie ve Velké Británii. Zase určité scénky ( vozíčkář, kulturisti, astronaut ) výborné. Zbytek totální nuda a hnus, který jsem opět a znovu přetáčel. A vzhledem k tomu, že USA má o dvě série méně než Británie, tak jsem seriál sjel ještě rychleji. Hodnocení však zůstane stejné. Opět *. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Amíci si ze sebe sami srandu dělat neumí, tak to za ně musí udělat pánové Lucas a Walliams. Jsou tu všechny oblíbené (Andy, Carol, Linda,...) i neoblíbené (Bubbles, Bitty) postavy z klasické Little Britain plus řada dalších (malá Ellie-Grace či postarší manželé). Úplně nejvíc mne dostávala ta paní s čoklem (škoda, že měla jen tři skeče) a Carol, nabízejíc dívence výměnu obou kyčlí či suverénně oznamujíc dědovi, že už je mrtvý. Úžasný seriál... 90% ()

Reklama

Joll 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně dobré jako Little britain. Jen se nám starý známí aktéři přesunuli pracovně, nebo na dovolenou do ameriky a přibyli i nějací nový a někteří starý a nutno říci, že lepší se už bohužel nevrátili, tedy alespoň do 5tého dílu. Každopádně je to pořád výborný i když o vlas horší než starší bratříček :) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Rozšíření toho, co bylo pár let před tímto projektem a narážky na USA :) Celý je to potřeba brát s nadhledem, hlavně se tomu zasmát a nic v tom nehledat :) Nejlepší je "rajda pošahaná", která je hlavně dáma a dělá všechny takovýty "další píčoviny" :) Vicky Pollard :D :D A týpci z fitka :) Těch rolí je tam neskutečně moc :) A i když je to často dost nechutné a zvrácené, je to skvělé :) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vidět to nezávisle na originální sérii Malá Velká Británie, tak se budu asi náramně bavit. Masky jsou opět geniální a tomu jsem se chlámal úplně ze všeho nejvíc. Ale jinak tomu opět chybí originalita a postavy se chovají v podstatě pořád stejně. takže víte, co bude následovat. Opět některé postavy jsou trapné a některé dobré. Jako skeče na youtube to je ještě celkem zábava, ale vidět celý díl už je nuda... ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama