Reklama

Reklama

Pink: Live at Wembley Arena

(koncert)
  • USA P!nk: Live at Wembley Arena
Hudební / Dokumentární
USA, 2006, 51 min

Hrají:

P!nk

Obsahy(1)

"Doufám, že tenhle koncert vyruší z klidu lidi, kteří si myslí, že vědí, co jsem zač," říká odhodlaně dodnes mladá rocková písničkářka Pink. Její debutové album k překvapení všech dostalo dvakrát platinovou desku za prodej v USA a jednu platinu a bezpočet zlatých desek po celém světě. Z desky se dostaly do Top 4O tři hity, dva do Top 1O, jeden na první místo. Navíc se spojila se třemi dalšími novými zpěvačkami nového tisíciletí a z jejich spolupráce vznikl další hit. Talent Pink se už dal tušit. Koncem roku 2001 vydala nové album MISSUNDAZTOOD (Špatně pochopená) (Arista), na kterém Pink přichází s novým hlasem, který září na hudebním nebi jako supernova, hlasem, který umí pořádně rozjet muziku, hlasem nespoutané svobody: "Věřím, že lidem se tolik líbila moje poslední deska, protože poznali, že tam je síla mladý holky, která se nebojí říct svůj názor a ne proto, že to byla nějaká módní záležitost. Na světě je spousta ztracenejch mladejch lidí, který nebaví umělohmotné hlasy. Nedělám muziku proto, abych byla součástí zábavního průmyslu. Hudba musí plno věcí propojovat, a zároveň přesahovat." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Já nevim, co je to za módu, tyhle monstr šaškárny. Proč má zpěvačka, která je osobnost a disponuje úžasnym hlasem, dělat akrobatický kejkle a kaskadérský kousky? Pink tyhle berle nepotřebuje, ale zřejmě ji někdo přesvědčil, že bez nich to nejde. Nehází ji to pak ale do jedný lajny se spoustou strašidel, jejichž hlas je pro šou jen nepatrná deviza? Poštěstilo se mi zažít koncert bez zbytečnejch rozptylovaček, bylo to o hlase a muzice a byl to silnější zážitek než tohle, stejně jako byl její klubovej koncertík ještě s kámoškou-multiženou (producentkou, zpěvačkou, skladatelkou) Lindou Perry, kterej Čt kdysi nabídla. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

"Teď na chvilku zvážnímě. Jasně není to moje typická póza, ale o některých věcech by se mělo mluvit otevřeně....Venku je hezky, máte dobrou náladu. Říkáte si, že už prostě nemůžete být v lepším rozpoložení. Pak ale v televizi vidíte přicházet na scénu zpěvačku P!nk, která má energie na rozdávání a začně zpívat, ale jako že kurevsky dobře. Přivazuje se k obrovským růžovým stuhám, lítá po pódiu jako švíklá blbka na song -Stupid girls- a aby toho nebylo málo, tak při jedné písničce dokonce tančí ve spoďárách a podprdě. Má obdivuhodnost vůči téhle zpěvačce stoupá v geometrickém měřítku. Nechápavě koukám a zároveň ji obdivuju....Tahle nestoudná bad girl mě zkrátka tímhle koncertem nakopla na hodně dlouhou dobu. A finální výbuch v podobě balónků a těch ulítlých papírových ...krucinál, nevím jak se jim nadává...je ultimátní. Prostě a jednoduše dokonalé koncertní veledílo. PINK!!!!!!!!!!!!!! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Třetí album a na něm několik hitů, učinili z PINK světoznámou celebritu. Podobně jako u jiných jsem doufal, že svět worldmusic bude obohacený o novou, zajímavou ženskou jako je MADONNA. Přečetl jsem si několik rozhovorů s PINK, ale brzy se mi vyjevila jako ubohá a sprostá rebelka, kterým se říká prázdná makovice. Proto mě pak už nepřekvapilo, kdo byl hlavním výrobcem třetího alba PINK. Pink se s ní pak pohádala, a získala díky megaúspěchu na přesvědčení, že to umí i sama, a že práce hitmakerky je už out, ona to bude dělat moderněji. Co ale od těch časů dokázala? Jen opakovat stále na řadu způsobů 3. album, a nestydí se vydávat to za své. Pro milovníky vulgarity, rebélie, která není ničím originálním a blbce, tak je asi ideálním idolem. Pro mě stará, špatně ušitá duchovní vesta. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nádherný koncert... Sice jsem viděl jen záznam, ale byl to podobný koncert, jako byl ten v Praze... A živě si vybavuji tu nádhernou atmosféru z první řady, fantastickou Pink s bravurním hlasem... Dav skandující její jméno a zpívající si s ní její písničky... Do toho všeho její rozmanitá show... Nádherný a nezapomenutelný zážitek pro mě... Jak koncert v Praze na kterém jsem byl, tak Live at Wembley Arena, díky kterému jsem si to připomněl... ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Elektrizujúca atmosféra, parádna šou a nekorektná Pink...skvelý koncert aj keď nie som fandom Pink a hlavne pesnička Nobody Knows je fantastická... ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Waaaaauu! Svíjející se pokérovaná žížala, stehna jak řeckej zápasník, vychlastanej sexy chraplák a hračičkovskej rapl v oku - kombinace jako hrom!! Per je tam, brouku, tyhle monstr šaškárny i akrobatický kejkle, hraješ si, umíš to, tak prodávej a posaď na prdel všechny, co by tě snad ještě chtěli zařadit sem nebo tam. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nejen ve Wembley, ale i na dalších koncertech v rámci svého turné Pink ukazuje, že na jevišti rozhodně umí, Tentokrát mě ale spíš nezaujala skladba písní. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Skvělej nejen-hudební zážitek! Nejsem žádnej skalní fanda Pink, ale písničky má pěkný a tenhle koncert jsem si fakt užil. Naživo, kde předvádí úžasný performace, až se mi občas až tajil dech to nemělo chybu. Dear Mr. President je jedna z nejsilnějších (a nejpravdivějších) skladeb co znám. A navíc, ona je tak děsně sexy... ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Napoprvé jsem viděl záznam "televizní" verze tohoto koncertu, který vysílala ČT a měl těch zhruba 50 minut. Ohodnotil jsem ho 4 hvězdičkami. Teď jsem se podíval na DVD, a musím říct, že plná verze koncertu, trvající asi hodinu a půl, možná o kousek víc, mě jednoznačně přiměla přidat na pět. Pink to prostě naživo umí! A celá verze na kotoučku má úplně jiný rozměr, v televizním vystoupení jsou vynechané výborné skladby. Například úžasná práce Justina Dericca s kytarou ve Spanish Dance, ale i zajímavě udělaná verze What's Up? Poté, co jsem na několika DVD viděl několik coververzí, připadá mi, že Pink je schopná zazpívat snad cokoliv. Bylo by asi docela zajímavé se od ní někdy dočkat desky složené jen z nich. ()

prasokote 

všechny recenze uživatele

Dvě tři skladby bych z toho koncertu klidně vynechala, jinak ok. Musím trochu souhlasit s komentářem kleopatry, že při jejím hlasovém fondu a výrazné osobnosti nemá ty kejkle zapotřebí, na druhou stranu ale zas obdivuji její fyzickou kondici a jak maká. Spíš je to o tom, že v TV ty její kousky až tak netáhnou, ale pokud jste přímo na koncertě, tak je to jiné a strhne to. Což můžu potvrdit, ač jsem nikdy nebyla její fanynka (ale nikdy mi nevadila), tak jsem si její koncert v O2 užila výborně (turné The truth about love). ()

Sammy.Boy 

všechny recenze uživatele

Tohle je úplně jiný level! Koncert jako celek je velice vydařený, zpěv není potřeba komentovat. . .hit střídá hit a P!nk to navíc sekne! Spokojenost. ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Bomba. Lidí je sice méně než u Robbieho v Knebworthu, ale zážitek je to srovnatelný. Proč? Protože sexy chraplák neskutečné výkonnosti, protože šou a akrobacie, která jde trošku dál než na koncertech Anastejžy. Až na pár písní, které moc nemusím (až přílič popový kabátek), absolutorium. ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Pink by si měla rozmyslet jestli chce být za rockerku, popovou zpěvačku nebo cirkusačku. Flegmatičnost a nadhled, které jsou jí typické a do jisté míry jsou na ní i sympatické jí zřejmě velí, že to všechno lze kombinovat, ale když se na jevišti objeví na motorce v kožené bundě a začně ukazovat rockerská gesta a do toho tančí s tanečníky připravené choreografie, docela hodně se to bije a rozhodně to nepůsobí profesionálně. Její show mi celkově příjde hodně nedotažená do konce. Jednou jsem viděl její klubový koncert, který celý odzpívala v jednom oblečení, za zády měla jen kapelu, pár světel nad hlavou a koncert byl naprosto luxusní. Mezi každou písničkou vtipně promlouvala k publiku, vystačila si se svou hudbou, hlasem, vtipem a charismatem a nepotřebovala žádné cingrlátka a choreografie. Ten koncert by měla vydat na dvd a vyjet s ním na velké turné. ()

janejswt 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl, hodnocení chápe, kdo ne, ať to rychle napraví. Jediné mínus je, že je to jen hodinu, ale na to finále jsem zírala s otevřenou pusou. Celkově to byla efektní show hodná nové královny popu. A to nepřehámím, v současnosti už Madonna na Pink prostě nemá. ()

Reklama

Reklama