Reklama

Reklama

Pink: Live at Wembley Arena

(koncert)
  • USA P!nk: Live at Wembley Arena
Hudební / Dokumentární
USA, 2006, 51 min

Hrají:

P!nk

Obsahy(1)

"Doufám, že tenhle koncert vyruší z klidu lidi, kteří si myslí, že vědí, co jsem zač," říká odhodlaně dodnes mladá rocková písničkářka Pink. Její debutové album k překvapení všech dostalo dvakrát platinovou desku za prodej v USA a jednu platinu a bezpočet zlatých desek po celém světě. Z desky se dostaly do Top 4O tři hity, dva do Top 1O, jeden na první místo. Navíc se spojila se třemi dalšími novými zpěvačkami nového tisíciletí a z jejich spolupráce vznikl další hit. Talent Pink se už dal tušit. Koncem roku 2001 vydala nové album MISSUNDAZTOOD (Špatně pochopená) (Arista), na kterém Pink přichází s novým hlasem, který září na hudebním nebi jako supernova, hlasem, který umí pořádně rozjet muziku, hlasem nespoutané svobody: "Věřím, že lidem se tolik líbila moje poslední deska, protože poznali, že tam je síla mladý holky, která se nebojí říct svůj názor a ne proto, že to byla nějaká módní záležitost. Na světě je spousta ztracenejch mladejch lidí, který nebaví umělohmotné hlasy. Nedělám muziku proto, abych byla součástí zábavního průmyslu. Hudba musí plno věcí propojovat, a zároveň přesahovat." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

prasokote 

všechny recenze uživatele

Dvě tři skladby bych z toho koncertu klidně vynechala, jinak ok. Musím trochu souhlasit s komentářem kleopatry, že při jejím hlasovém fondu a výrazné osobnosti nemá ty kejkle zapotřebí, na druhou stranu ale zas obdivuji její fyzickou kondici a jak maká. Spíš je to o tom, že v TV ty její kousky až tak netáhnou, ale pokud jste přímo na koncertě, tak je to jiné a strhne to. Což můžu potvrdit, ač jsem nikdy nebyla její fanynka (ale nikdy mi nevadila), tak jsem si její koncert v O2 užila výborně (turné The truth about love). ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Pink by si měla rozmyslet jestli chce být za rockerku, popovou zpěvačku nebo cirkusačku. Flegmatičnost a nadhled, které jsou jí typické a do jisté míry jsou na ní i sympatické jí zřejmě velí, že to všechno lze kombinovat, ale když se na jevišti objeví na motorce v kožené bundě a začně ukazovat rockerská gesta a do toho tančí s tanečníky připravené choreografie, docela hodně se to bije a rozhodně to nepůsobí profesionálně. Její show mi celkově příjde hodně nedotažená do konce. Jednou jsem viděl její klubový koncert, který celý odzpívala v jednom oblečení, za zády měla jen kapelu, pár světel nad hlavou a koncert byl naprosto luxusní. Mezi každou písničkou vtipně promlouvala k publiku, vystačila si se svou hudbou, hlasem, vtipem a charismatem a nepotřebovala žádné cingrlátka a choreografie. Ten koncert by měla vydat na dvd a vyjet s ním na velké turné. ()

Reklama

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Skvělej nejen-hudební zážitek! Nejsem žádnej skalní fanda Pink, ale písničky má pěkný a tenhle koncert jsem si fakt užil. Naživo, kde předvádí úžasný performace, až se mi občas až tajil dech to nemělo chybu. Dear Mr. President je jedna z nejsilnějších (a nejpravdivějších) skladeb co znám. A navíc, ona je tak děsně sexy... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Já nevim, co je to za módu, tyhle monstr šaškárny. Proč má zpěvačka, která je osobnost a disponuje úžasnym hlasem, dělat akrobatický kejkle a kaskadérský kousky? Pink tyhle berle nepotřebuje, ale zřejmě ji někdo přesvědčil, že bez nich to nejde. Nehází ji to pak ale do jedný lajny se spoustou strašidel, jejichž hlas je pro šou jen nepatrná deviza? Poštěstilo se mi zažít koncert bez zbytečnejch rozptylovaček, bylo to o hlase a muzice a byl to silnější zážitek než tohle, stejně jako byl její klubovej koncertík ještě s kámoškou-multiženou (producentkou, zpěvačkou, skladatelkou) Lindou Perry, kterej Čt kdysi nabídla. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Třetí album a na něm několik hitů, učinili z PINK světoznámou celebritu. Podobně jako u jiných jsem doufal, že svět worldmusic bude obohacený o novou, zajímavou ženskou jako je MADONNA. Přečetl jsem si několik rozhovorů s PINK, ale brzy se mi vyjevila jako ubohá a sprostá rebelka, kterým se říká prázdná makovice. Proto mě pak už nepřekvapilo, kdo byl hlavním výrobcem třetího alba PINK. Pink se s ní pak pohádala, a získala díky megaúspěchu na přesvědčení, že to umí i sama, a že práce hitmakerky je už out, ona to bude dělat moderněji. Co ale od těch časů dokázala? Jen opakovat stále na řadu způsobů 3. album, a nestydí se vydávat to za své. Pro milovníky vulgarity, rebélie, která není ničím originálním a blbce, tak je asi ideálním idolem. Pro mě stará, špatně ušitá duchovní vesta. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama