Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o drsném životě na střední škole Suzuran sleduje jednu životní epizodu madého Genji, který nastoupil na nejtvrdší japonskou střední školu proto, aby dokázal otci, že na to má, a že po něm bude moci převzít vedení klanu Ryuseikai. Nejdřív ale musí porazit zdejšího favorita Tamaa Serizawu. V tom mu pomáhá nejneúspěšnější absolvent Suzuranu Ken Katagiri svými radami. (Draugen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm, ako toto už len mám ohodnotiť? Bolo to dobré? Neviem. Miestami to bolo mega husté, miestami trápne a smiešne. Občas pôspbia hrdinovia ako naj drsňáci, ale občas ich mám za groteskných šašov. Napätie sa strieda s absurditov. Ešte aj hudba je čiernobiela. Najprv pustia parádny atmosferický podmaz, aby to neskôr zabili nejakou úplnou pičovinou. Bitky sú zaujímavé, ale iba občas predvedú nejakú lepšiu choreografickú vsuvku. Film sa snaží vtisnúť postavám nejaké emócie, ale darí sa mu to iba občas. Stopáž trochu prepálená. Film by som charakterizoval ako zmes japonskej mangy, britských hooliganských filmov a stredoškolskej emo drámy + otravný nevtipný japonský Ken Jeong + LSD. Hodnotenie vidím niekde medzi 60-70%=3* ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Chovám velký obdiv ke všem divákům, kteří tento japonský hnus dokázali zhlédnout na jeden zátah. Já u této trapné píčoviny 2x úspěšně usnul. Něco tak krajně nezajímavého a debilního, se opravdu moc často nevidí. Již jsem s touto píčovinou ztratil příliš mnoho času, takže se alespoň v komentáři pokusím být stručný. Děj se točí kolem toho, že 30kiloví šikmoocí žlutí středoškoláci svádí na jakési debilní škole boj o to, kdo z nich bude do konce roku ten největší čurák. Děj je tak krajně dementní u nudný, že se mi nepodařilo udržet pozornost ani na souvislých 5 minut, tudíž mi zcela unikaly souvislosti v té sračce a vlastně mi to ani nijak nevadilo. Postavy se všechny chovaly jako stejní čůráci, a tak se stalo, že mi splynuly v postavu jedinou, což mi rozhodně nepřidalo v tom, aby se mi jakkoli podařilo se zorientovat v tom dementním ději. Postavy musel napsat nějaký nadpozemský čurák, protože ani jedna z nich nebyla ani malinko zajímavá. Bitky točil samozřejmě opět nějaký pičus s roztřepanou prackou, takže ani z těch si divák nedostal šanci pranic odnést. Obrovská ztráta času a neskutečný žlutý průser. Moc nechápu zdejší červené hodnocení, asi by mi ti nemocní feťáci měli dát kontakt na svého dealera. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dvě slova Takashi Miike. Komu to jméno nic neříká, pokusím se představit, co může od toho filmu čekat. Námět podle mangy, takže je to značná stylizace akčního námětu(který by jinak uspěl i jako fighto anime) proloženého občas vtipnými nebo pár dramatickými momenty. Zajimavé vizuální zpracování, kdy uvidíte pár nezapomenutelných scén ať už typické eyecandy záběry prostředí, nebo třeba řež hromadnou v dešti. Celou adrenalinovou jízdu podtrhuje skvěle zvolená, většinu času našlapaná dynamická hudba. Co se týče obsazení hlavní roli má můj oblíbenec Shun Oguri, kterého málem nepoznáte(protože vypadá dost drsně se zajímavým účesem) pokud jste ho viděli v sérii HYD, nebo Hana Kimi. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Japonští hezounci ve filmovém anime mezi sebou soutěží, kdo ho má většího...drama jako hrom a přímo na mě cákaly emoce... a zase se hezky odrážely a tak jsem se začal těšit aspoň na vymazlené souboje a prd, kluci se na sebe skoro vždy drsně zadívali ( nebo ani to ne) a střih, většina skučí na zemi a je vymalováno...hmm. Sem tam jsem se ale uchechtl, Ruka byla pohledná a snesitelný japan rock to u mě vytáhne na hvězdičku. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu nehledejte prvořadě hlubinu hodnot, tím neříkám, že zde nejsou. Miike sice chtěl ukázat na nesmyslnost rvaček mládeže, z kterých později vyrostou (Mechanický pomeranč), ale s jakou poetikou ztvárnil všechny boje a ta Narutovská výdrž v nich mě prostě uchvátila. Středoškolské prostředí s vysokou frekvencí dynamiky a akce. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama