Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Freakshow je převyprávění snímku Freaks od Toda Browninga z roku 1932. Jedná se o příběh skupiny kriminálníků, kteří se skrývají jako pomocná síla v potulném cirkuse, jehož hlavní atrakcí jsou různě deformovaní lidé. Ti žijí jako jedna velká rodina s majitelem cirkusu Lonem. Parta zločinců se nejprve rozhodne ukrást týdenní tržbu cirkusu, pak ale nejlstivější z nich - Lucy, dostane lepší nápad. Pokud si získá přízeň stárnoucího Lona a zajistí, aby se za ní provdal, stane se automaticky dědičkou celého jeho majetku. Pak už jen stačí se Lona nějak „zbavit“ a bude vyhráno. Lonova „rodina" však jejich záměry prokoukne a poté, co je nejmladší z nich zavražděna, se začínají mstít. Jejich řádění není ušetřen nikdo. (Sten-li)

(více)

Recenze (11)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem původní verzi z roku 1932, takže nemůžu srovnávat. Každopádně tenhle snímek se moc nevyvedl. Tohle cirkusový šapitó je plný nudy. Dementní dialogy a otřesný herecký výkony. Nebýt trochu toho gore ke konci byl by to jasnej odpad. Všem doporučuju ať se tomuhle dílu vyhnou velkým obloukem. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Nudná kravina, ze které přímo čiší levnost. To jediné, co se mi na tom líbilo, a což je taky důvod udělení jedné hvězdičky, je celkem pěkné gore. Ve všech ostatních ohledech film pokulhává. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tenhle kus není taková kokotina jako She Freak (1967), ale kvalit originálu Freaks (1932) také nedosahuje... A to nejen díky své levnosti, ale i nudnou úvodní hodinou, ve které se prakticky nic neděje, špatnými herci, otravně amatérskou kamerou a špatnými triky... Závěrečný, i když ne tak brutální gorefest, tohle už nezachrání... V rámci amatérských kusů na jedno podívání proč ne, ale pokud budu mít náladu na zrůdy, rozhodně si pustím Browningův původní film... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tohle byla kravina. Freaks od Browninga je parádní film který dokáže vyděsit i dnes. Tohle je nudná blbost kde se 45 minut čeká než zabijou nějací idioti malý dítě aby se cirkusáci nasraly. To předtím je nudná část která nám představuje ty zrůdy. Bohužel narozdíl od původní verze jsou tady zrůdy nudné a většinou špatně namaskované. Co mě nejvíce štvalo byla kamera která byla levná a strašně špinavá takže často nebylo co vidět. Aspoň že konec je řádně nekompromisní a brutální, ale celkově nic moc. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je nehorázny odpad, ktorý človek nemá ani prečo dopozerať do konca a ak sa náhodou nájde nejaký blbeček ako ja, ktorý každý rozpozeraný film dopozerá do konca už len z princípu, tak ho v posledných minútach čakajú jedny z najhnusnejších a najnechutnejších záberov, ktoré môže moderný divák svojimi očami v komerčnej filmovej sfére vidieť. Pravdepodobne sa jedná o môj prvý film v živote, kedy som pocítil prvý raz aj niečo ako skutočný fyzický pocit nechuti a iné pohyby v žalúdku, čo sa mi za dlhé roky prezretých tisícov filmov nestalo. Mal som už všelijaké pocity nechuti, strachu, hnusu, znechutenia a pod., ale fyzicky sa mi to stalo až teraz. Naozaj fakt silné a slabšie povahy to ťažko rozdýchajú, ak to vôbec dokážu dopozerať. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Podobná volovina jako She Freak. Tam jsme za zvuků hudby koukali na atrakce, tady na něco jiného, ale v podstatě stejného. A do toho posloucháme operní árii. Na pan Browna prostě asi nikdo nemá. Tohle je ovšem bez nápadu, bez spádu, samá nuda. Občas se zde objeví trocha erotiky. Takže dějově k ničemu. Přesto jsem nucen uznat kvalitu trikových scén v závěru. Ty se podařily a maskéři zasluhují nejvyšší pocty. Za to dostávají celou dvacítku, i když by si zasloužili o mnoho více. ()

Lojz@ 

všechny recenze uživatele

Celkem OK, sice oproti původní verzi Freaks z roku 1932 slabota, ale já jsem strašně na holky a ta blondýna mě neskutečně rajcovala, akorát škoda, že ji na konci zmasakrovali. Řekl bych pro fanoušky, taková varianta na House of the wax... ()

Reklama

Reklama