Reklama

Reklama

Louis C.K.: Chewed Up

(pořad)
Komedie / Stand-up
USA, 2008, 61 min

Režie:

Shannon Hartman

Kamera:

Rick Siegel

Účinkují:

Louis C.K.

Obsahy(1)

Hodinové stand-up vystúpenie komika Louisa C.K., nominované na Emmy, je plné Louiho typického humoru bez morálnych hraníc. V programe sa dozvieme zaujímavosti o jeho rodine, nenávisti k jeleňom, sexuálnom živote, či nesprávne používaných sprostých slovách. (BigDeal)

Recenze (30)

H34D 

všechny recenze uživatele

Upřímná stand-up show zkušeného čtyřicátníka, který tematizuje svůj život, dělá si ze sebe legraci a nebojí se ani použít svou rodinu jako předmět toho nejčernějšího humoru. Sexismus, vulgarity, oplzlosti, žádné vyhýbání se tabu - je to neuvěřitelně sprosté a odvážné, ale za to uvolňující a odpočinkové. Louie je sympaťák a umí své vtipy skvěle podat, je radost se na něj dívat a poslouchat sodomu linoucí se z jeho úst... 9/10 ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

"nikdy bych nenazval ženu píčou, teda kromě mí matky, který se to z nějakého divného důvodu líbilo" Tohle byl asi nejdrsnější a nejhrubší stand up Louise a vlastně všech stand upů co jsem viděl. Tady bych řekl, že dokonce párkrát překročil hranici a divím se, že ještě nedostal od někoho přes hubu. Upřímně lituju jeho děti, který až vyrostou tak budou asi dost frustrovaný z toho, jak o nich jejich fotřík mluvil. Jak s ním mohla vydržet jeho žena nějakejch 10 let? Kdyby o mě někdo takhle mluvil, tak bych s ním nebyl ani chvíli, ale tak to je věc každýho, já jen vim, že mě Louis zase královsky pobavil a dokázal mě rozesmát k slzám, i když mi zrovna do smíchu nebylo. Louis je můj nejoblíbenější Stand up komik a nemyslím si, že ho někdo předběhne, jeho rasismus a drsnost příběhů je tak moc na hranici, že dál už se dlouhou dobu nikdo ani nepokusí zajít. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Louis C.K. je pro mě nekorunovaným králem stand up komedie. Jeho nekompromisní a tvrdý humor asi nemusí sedět každému, ale v Chewed up všechno dokonale klaplo. U předchozích stand upů jsem měl problém s celkovým dojmem. Určité pasáže byli naprosto legendární, ale jako celek jeho vystoupení docela ztrácelo dech. Tady to není naprosto žádný problém. Už od první minuty se na vás valí neskutečná lavina nekompromisního a nekorektního humoru. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Louis má nezaměnitelnej smysl pro humor. Protože jsem viděl už hromadu politicky nekorektních, vulgárních, spontánně vypadajících i sebeshazujících komiků, ale nikoho, kdo by to uměl takhle naházet do kupy a prodat s imidží naprosto klasickýho fotra. Louis CK ve svý (jak se tomu v angličtině říká) rutině poodkrývá hodně nejen ze sebe, ale přes jeho hyperbolický příklady se dá generalizovat na společnost nejen Americkou. Baví mě ten chlap neskutečně. ()

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Začátek zcela obšlehlý od Carlina a Hickse, zbytek je ponurý, zábavný, dekadentní, nízký, sprostý a extrémně vtipný současně. Jak zde bylo řečeno, je to tak trochu terapie, kde Louie zde mluví především sám o sobě, zpovídá se z vlastních problémů, zcela nestoudně sám sebe shazuje, a tak divákům dává kouska naděje, že přece jen na tom nejsou tak špatně jako on. Jinak, víc než polovinu Louieových vtipů z tohoto vystoupení jsem už od něj slyšel někde jinde - nejen proto mu dávám o trochu horší hodnocení. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama