Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Mediální terorismus a ukazatel zmaru české publicistiky par excellence. To, že je po tomhle pořadu poptávka, je jenom důkazem zblblosti lidí a touhy občas někomu civět do soukromí, občas se vetřít mezi "báječné a bohaté", a mít pocit, že tohle je "to vono", a že jsou tomu o kousek blíž. Nechci hanět každého, kdo se v Top Staru objeví, ale faktem je, že převážná většina obsahu nám dává pocítit, zač je toho současná česká definice celebrity - někdo, kdo je známý, protože je známý, a známý je proto, že se při každé příležitosti známým dělá. Bulvární média ukazují svou "moc" nad bezduchými loutkami, které žijí jen pro svou popularitu, a mainstream ochotně naslouchá a učí se, aby odtáhl diváky zpátky k sobě. Tohle nemůže skončit dobře... Ale dost pseudofilozofie;) Občas je to jen nudné, občas ale i perverzně zábavné, třeba když Jirka Pomeje moderuje v potápěčském. A samozřejmě se nesmí zapomenout na jeho "WHOA! Catchphrase on Czech TV screen?!" veršovanou rozlučku;) Krásných 0%. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád přemýšlím nad tím, kdo řekl to o tom navoněným hovně... Mahulena uvádí reportáž o Agátě, která je slavná jen proto, že je dcerou Veroniky. Hurá! ()

Enšpígl

všechny recenze uživatele

Naše celebrity jsou akorát tak vhodný jako krmení pro šelmy. Nechápu proč tyhle sračky sledujete. Jste jak banda kreténů co neumí žít vlastní životy a tak čumíte na podobný zhovadilosti o naprostým hovnu a díky vám se dál a dál vytvářejí tzv. pseudohězdy typu Agaty Hanychové ci Leoše Mareše co nic neumí, nic nedokázali, ale v mediích maj prostoru tři prdele na úkor skutečně zajímavých lidí ať už z řad umělecké nebo jiné sféry. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Ptám se: Existuje něco ještě horšího, než jsou VIP zprávy na Primě? A ihned si i odpovídám: ANO! Bohužel... Absolutní dno bulvárních reportáží představuje název s názvem (paradoxně) TOP STAR magazín - aneb (aspoň donedávna to tak ještě bylo) Iveta Bartošová 100x jinak. Co jsem prošel kolem televize a běžel tam tenhle neuvěřitelný blábol, tak v něm byla Bartošová, těžko ale říci, zda za odměnu, nebo za trest. A když jsem se (přiznávám se, hanba mi) asi 4x podíval na celý pořad, nemohl jsem uvěřit, že OPRAVDU existuje i takováto televizní nabídka, a co víc, že je po téhle nabídce dokonce snad i poptávka! ... Trošku si zavzpomínám na základku a na stupňování přídavných jmen (a taky si ho lehce poupravím): špatný, horší, nejhorší, katastrofální, top star. Fakt jsem zvědav, jestli letos v prosinci bude teda ten konec světa, protože to je asi jediná věc, která nás může od podobných zvěrstev vysvobodit... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Selebrity o selebritách, pokaždé stejné, pokolikáté už, a kolikrát ještě? Pořad který člověku vůbec nic nedá, spíš naopak ještě vezme:-(! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ke svému životu nepotřebuju vědět kolik koupelen má nový dům pro mne neznámé hvězdy TV Prima, jakým golfovým handicapem se pyšní Marek Eben, kolik aut o víkendu naboural Leoš Mareš a ani v kolikátém měsíci těhotenství je Jiří Bartoška, ale občas přísunu těchto zásadních informací nelze uniknout. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, proto by mě zajímalo jak tento pořad může mít tak velkou sledovanost(podle statistik), když tomu davají téměř všichni Odpad :D ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že úlohu Mahuleny v tomto pořadu příliš nechápu, ale neberu ji jako zápor. Top Star Magazín v současné době nemá v našich televizích žádnou solidní konkurenci. Reportáže jsou poctivé, hvězdy mají prostor k vyjádření a navíc došlo k eliminaci oněch šokujících bulvárních přiznání. Překvapí i solidní nadhled. Jako psychologická sonda do života celebrit tenhle pořád nefunguje - a ani nechce, ovšem jako příjemné obohacení dne a poodhalení soukromí našich hvězdiček funguje dobře. Pro čtenáře bulváru povinnost, konečně máte možnost dozvědět se i názory druhé strany - netvrdím že pravdivé. S tímhle pořadem jsem docela spokojen. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bude mít božský Kája novou kyčel z materiálu NASA na raketoplány? Mládne plastickými chirurgy vyžehlená Helena jak Benjamin Button? Chodí Iveta a Jirka na liposukční kúry společně, nebo každý zvlášť? A berou sebou Artieho? Špulí Agáta pysky po vzoru Kačera Donalda? Je ochotna vyšpulit své pysky i do pánského časopisu? Sagvan všem dává, ale kde na to bere..? I ležící Mahulena dobře ví, že každé zboží má svého kupce a všichni, kdo tento pořad o celebritním plevelu sledují, ho tím vlastně zároveň vědomky hnojí i zalévají. Ta jedna hvězda ze soucitu patří technikům (zvukař, kameraman), kteří se prostě musejí nějak živit a na vymazlených párty hvězd našeho šouflbyznysu si tak alespoň mohou dát obložený chlebíček zdarma. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo je to celebrita? TOP Srát Magazín to ví.. Když začne rádoby producent Jirka Pomeje blít nesmysly o svém jistě hlubokém vztahu s Bartošovou (svatba, potrat, hádky, chlast, Artur, drogy, psychiatrie, zhroucení, hospitalizace, rozvod) a začnou se mu lesknout oči, otevírá se mi kudla v kapse.. A do toho všeho Helena, která se soudí snad s každým bulvárním (tý)deníkem u nás a vzápětí nemá problém pozvat "pohotové" reportérky k sobě domů, k sobě na oslavu, k sobě na houseboat, k sobě do ložnice.. silný kafe!! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mahulena Bočanová! Už som si stačil vypestovať hodne silnú averziu voči tejto pražskej primadone. Neatraktívna žena, ktorá má maniere kráľovny krásy. Hlboko podpriemerná herečka, čo však žije s pocitom, že neni nad ňu. Hyperaktívna koza, ktorá si myslí, že robí spoločnenský magazín o ľuďoch, ktorí hýbu spoločnosťou. Pritom je len autorkou ďaľšej podradnej bulvárnej televíznej relácie - "Top Star Magazín". Top odpad! ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Top Star magazín mi otevřel oči!! Kde bych se jinak dozvěděla, jak se mají "prasata v žitě". A večírková mondéna Agáta "roznožka" Hanychová si dál zarytě drží pozici piňhaly všudybylky marnivé. To by v konkurenční tele(vizi) nevymysleli(----) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak plky o celebritách a rádoby "celebritách" mě skutečně neberou a nezajímají. Bulvární sranec. Pořad nesleduju, bohatě mi stačí okamžiky při přepínání TV či upoutávky na něj, aby se mi otvírala kudla v kapse... Nechci však být vyloženě unfér, když to ignoruju, ponechám tedy hvězdičku. Donuťte mě někdy vidět aspoň 15 minut v kuse a garantuju vám, že ten odpad šoupnu bez mrknutí oka. 10% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tomu se asi nevyhne nikdo. Povinná dávka showbusinessu do žil. Sem tam něco zajímavého, jinak se to nedá vydržet. ()

cheyene odpad!

všechny recenze uživatele

Celý týden hořím nedočkavostí, abych se dozvěděl, která celebrita se s kým vyspala, kdo nafotil nové akty, na které párty se kdo ožral, kdo jej dotáhl domů a co měl oblečeného. Tohle je přesně ten případ, kdy hodnocení ODPAD! nedostačuje. Mahulena mi jistě odpustí. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dneska konečně setkal s odvrácenou stranou české TV zábavy. Dosud jsem žil v přesvědčení, že pojem sračka z obrazovky je synonymem pro kolumbijské telenovely a jejich české mutace v provedení komerčních stanic. Tento omyl mi rychle vyvrátila vyhulená mahulena a její příběhy ze života sereblit. Půlku ze zmiňovaných ani neznám, druhou nesnáším, takže jediné pobavení mi přinesla informace, že Ivetě Bartošové vyrostlo na pohlavním ústrojí něco cizího a Iveta neví, co to je? A co Pomeje? ()

Reklama

Reklama