Reklama

Reklama

Recenze (4)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Včera jsem zhlédnul starší první díl (Baby Blood), který mě nad očekávání bavil, proto jsem se dnes rozhodl, že zkusím kouknout i na toto nové pokračování, byť je zatím dostupné pouze v německy dabované verzi (na druhou stranu německy relativně rozumím, francouzsky ne). Vůbec mě to netěší, ale musím říct, že Lady Blood je až překvapivě strašně nepovedený film. Nijak neřeším, že bývalá cirkusačka a několikanásobná vražedkyně je najednou policistkou ... že na původní film to de facto nenavazuje (a že by na něj díky jeho závěru šlo navázat ve velkém stylu!) ... nebo že se to ani nesnaží být hororem. I přes to všechno by mohla být Lady Blood dobrý film, ale bohužel - nachází se na úplném dně kvalitativního spektra. Nechci malovat čerta na zeď, ale po již několikátém nenaplnění očekávání (Lady Blood, La Horde, Mutants, Humains) si začínám myslet, že kvalitní francouzská hororová nová vlna skončila stejně rychle, jako před pár lety začala. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasné herecké výkony, nezáživný príbeh a neuveriteľná NUDA. Jednotka bola oproti tejto sračke horor roka! ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

No to si snad ze mě děláte prdel! Co tohle mělo bejt?!! Pokračování krvavýho baletu Baby Blood? Vždyť to s timto filmem nemá nic společnýho, až na ústřední postavu Yanku. Tenhle "film" postrádá alespoň malej kousíček talentu! Nic tu nefunguje, zpomalené scény střídaj naprosto zmatené a zběsilé záběry, střihač trpěl zřejmě šílenou třesavkou, no a odpudivej televizní look tomu dodal korunu. Gore je levný, ke všemu trapný a nepomohl ani Philipe Nahon. Ve většině případů jsem v hodnocení opravdu mírnej, ale tady to nejde jinak! Poslední dva díly Anakondy jsou proti tomuhle zábavný a svěží dílka! Ve Francouzích jsem se tentokrát šeredně spálil. ()

helraiser odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, fuj a ještě jednou fuj. Při sledování tohoto paskvilu jsem často nevěřil svým očím a přepadaly mě záchvaty dávicího smíchu a pláče. Tohleto, že má být pokračování skvělé francouzskékrvárny Baby Blood? To snad nemůžou myslet vážně. Takhle nehorázně špatnej film jsem už dlouho neviděl. Pokaždé se snažím ve filmu najít alespoň něco dobrého, ale smutnou pravdou je, že tentokrát jsem nenašel vůbec nic co by za něco stálo. Příšerné herecké výkony, nesmyslný děj, hrozné gore, z Baby Blood nezbylo prakticky nic. Francouzi tentokrát zklamali na celé čáře. ()

Reklama

Reklama