Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V talk-show norské televize ABC začíná diskuze o Čečensku. Avšak z čečenských hostů se vyklubají teroristé, kteří si vezmou všechny ostatní lidi ve Studiu 2 jako rukojmí. Požadují svobodné Čečensko, peníze, autobus na letiště a přistavené letadlo. Také chtějí, aby se vypnutý přenos obnovil a začaly ho vysílat i ostatní světové televizní stanice. Vše se ale zkomplikuje, když policie zahájí akci a policejní vyjednavač se pokusí o první kontakt... (Azurose)

(více)

Recenze (4)

JFL 

všechny recenze uživatele

Nápaditý koncept o televizním live debatním pořadu, který oblehne skupina čečenských teroristů, kteří v rámci vidírání požadují, aby bylo vše live přenášeno, se bohužel nedostává za hranici béčkového thrilleru a nosná témata jako např. provázanost terorismu a masmédií ustupují žánrovým schématům. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Norský film o čečenských teroristech... Trochu naivní, ale hlavní padouch skvěle koulel očima...:-) Skoro jak v indickém filmu. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné ... ale dobře zahrané - výrazné charaktery - kvalitní herci/čky ... chvílemi dost atmosférické - "sugestivní" ... zábavné a i drsné ... ()

Reklama

Reklama