Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdál se to být dobrý plán, jak přijít k penězům. Pistolník Choya se bude vydávat za ztraceného syna bohatého texaského rančera. Jako důkaz totožnosti mu postačí vytetované mateřské znaménko nad pravou lopatkou. Vždyť Richarda Laveryho unesli sotva pětiletého a nikdo neví, jak teď vypadá. Jeho otec vypsal za navrácení syna tučnou odměnu, a o tu právě jde. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

Mol 

všechny recenze uživatele

YOU GOT ANY FRIENDS? MY GUNS! KINDFOLK? MY HORSE! Začátek filmu je rozjetý jako splašené stádo divokých mustangů. To se ovšem jen Choya snaží dostat živý z General Store. O pár minut později potká párek gaunerů, kteří roztáčí na western z roku 50 neobvyklí příběh. Příběh, který však postrádá akčnější momenty a tak velice rychle sklouzne do kaše jménem soup opera. Alespoň se dokáže Alan tvářit celý film dost drsně na to, aby se tahle cukrová dějová linka neproměnila v karamel. Film pouze na jednu projekci za život. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Netradiční, i když trochu vodnatý námět. Krásné scenérie kolem Rio Grande, starý bandoleros, dávná křivda, kouřové signály, osudová žena přepisující dějiny. Jenom ty charaktery jsou moc papírové, a způsob jakým Choya ukecá starého Rubrize je až moc nevěrohodný. ()

Reklama

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální zápletka, ve westernu určitě. Chtělo by to preciznější scénář. Samozřejmě, scenárista není žádný Shakespeare, občas to v ději drhne, hlavně v závěru. No na (netradiční) western to stačí. V rámci žánru za 3. ()

Cascabel 

všechny recenze uživatele

“Mexická skvrna velikosti kakaového dolaru” byla překvapivě akční a podepřená kvalitními hereckými výkony. Čekal jsem aspoň seriózní shaneovský závěr, ale bylo to marné, neboť i zde platilo: Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama