Reklama

Reklama

„V českém šoubyznysu se dá jen máloco utajit, ale v pořadu Přísně tajné se neutají absolutně nic.“ Tímto mottem se řídí nový společenský magazín ze života hvězd a zákulisí šoubyznysu. (oficiální text distributora)

Recenze (46)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Smutná vizitka dramaturgů z Novy, kteří dovolí, aby se v jednom studiu sešla modelka, která má od jednoho filmového výletu k moři pořád stejný výraz, a mumifikovaná zombie, o které nikdo patnáct let neslyšel. Vtipné to není a točit pořad o lidech, jejichž náplní práce je evidentně vyžírání rautů a nevkusné pózování fotografům, mi přijde jako mrhání vším co vás napadne. Ale své diváky to jistě má. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Již jen ta Sagvanova ultra macho póza je něco tak nepopsatelného, že to prostě nemůže být myšleno vážně. Prostě nemůže. A ta opilá babka co místo sběru roští čmárá po fotkách, tak ta je ještě tragičtější než současná forma Sparty. A to je už sakra co říct. A teď chvíli zase vážně... Ne, slůvko vážně nelze společně s tímhle "pořadem" vůbec použít. Ono je to totiž celé tak neuvěřitelně tragické, až je to zábavné. Co na tom, že zcela jinak než bylo zamýšleno. Muhehe. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Jituška Kocurová je sice krásná baba ale do tohodle jít neměla a měla by se i nadále raději držet módních mol a věšáčků. Kde jsem ji ještě bral tak to bylo v pořadu Zdeňka Izera ale tady to je konec nemá pro moderování naprosto žádné vlohy. Zkrachovanec, loser i když stále aktivní SSagfan Tofi to je no-comment sám o sobě..Co to asi muselo stát úsilí aby získal tento pořad a vryl se zas divákům alespoň trochu do mysli, vždyť člověk už pomalu nevěřil tomu že ještě existuje:-) ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od konkurenčních bulvárů tenhle dostal aspoň ždibet nadhledu a zkrachovalého alkoholika jako moderátora. Sagvan Tofi se konečně seberealizoval. No konečně! ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Sagvan Tofi svou roli brutálně nezvládá, i když by měl a ani Jitka Kocurová nepřesvědčuje, že by byla schopnou moderátorkou. Tenhle paskvil působí jako by sám nevěděl čím vlastně chce být, a i přes svou krátkou stopáž nedokáže solidně zabavit. I když přiznávám že u přepálené podívané o jednom vlezlém reportérovi jsem se docela slušně pobavil, zdá se že nova brainwash má své účinky. ()

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

Sagvan Tofi je jedna z nejhorších tragédií, která se českému showbusinessu přihodila. Ze špatného herce se stal ještě horší moderátor. Přísně tajné je zoufale nevtipný pořad. Úsměv může možná zbuzovat Tofi, ale ne díky jeho fórům. Někdo by mu měl říct, že už mu táhne na padesát, a že už ty jeho mladické pózy působí jako karikatura sebe sama. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

cigisagi byl vždycky trapnej uzenáč a léty na tom ještě zapracoval, a ta trapná blbka s ním to ještě umocňuje. Vtipy jako z představení Luďka Soboty a snad nejhorší je módní hastroška, která ač sama vymóděná jak na maškarní, strhá naprosto každého. Ovšem jen na fotce:-) Tragédie na popravu autorů ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Další televizní bulvár. Na podobné úrovni jako Top Star Magazín, jen na Jitku Kocurovou se kouká líp než na Mahulenu... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne, víc tomu opravdu dát nemohu, přesto že bych možná i chtěl. Prostě Sagvan si konečně hraje sám na sebe - a to je ta největší sranda, co tento pořad může nabídnout. Ono je to všechno tak očividně trapné - ale chtěně trapné. Přijde mi, že si Nova hned na začátku řekla, že si z kritizujících diváků udělá lidově řečeno pr*el a jejich stávající divácká základna to vezme jako "normální" pořad. A já jim to beru. Ovšem stejně tento "bulvár" koncept nemusím, takže ty dvě hvězdy jenom za tu nepokrytou stupiditu. P.S.: Ta babka, co má být nejspíše nějaká "modní policie" je fakt naprosto děsná. Kdyby měl Satan sestru, tak by to byla ona a to by ji ještě vydědil, protože by mu v pekle čmárala na čerty, že mají ošklivé kožichy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sagvan Tofi neslavil návrat, ale nebyl na to sám. Měl tam Jitunku Kocurovou a spoustu českých sereblit. Třeba Michaelku Kokotskou vypadající v telce vždy o deset let starší a svému kapitánovi Exnerovi připravující po ránu míchaná vajíčka, holt nechodila do vaření a neumí nic, ale co třeba taková Dárlinka Hulincová a anebo Ahnáta Hadicová? No když se tam pořád opakovala ta samá jména, není divu, že tahle show už dávno z obrazovek zmizela. 20% ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Už ta úvodní znělka a zelené pozadí stáli za to. A co teprve když za „novácký bar“ usedl zbytečně afektovaný Sagvan Tofi a začal zpovídat své hosty. To byla teprve krása (no leda tak při pohledu na pomocnici Jitku Kocurovou, které to celkem slušelo). Ve své době jsem tento pořad asi ani neviděl, ale zrovna dělám generální úklid ve videokazetách – z nichž jsem už tak polovinu vyhodil do popelnice a mezi filmy jsem narazil i na tento „klenot“. Viděl jsem jen dva díly a to ne celé. V jednom byla Bartošová a pak Samer Issa – no to byla paráda, to se musí nechat. Já měl strach, že jak Sagvan máchal furt těma rukama, že si tu sádru na ruce rozbije a ještě někoho zraní. Podobných srágor pořadů s rádoby celebritami – které tak často nazývá jen náš bulvár, existuje celá řada a tento mě vůbec ničím nezaujal. Sorry Jitko… ()

Triny odpad!

všechny recenze uživatele

omg.. no estli něco fakt nemám ráda, tak je to bulvár! a když se k tomu přidá jituška kocurů, která se chová stejně jako ve své "nejslavnější roli" - paní průvodkyně na zájezdu do Itálie a sagvan, kterej byl ve své době frajer, ale to skutečně už jen BYL.. a to co z něj zbylo, je mi nadmíru nesympatické.. ostatně jako jeho partnerka a celý ten jejich "úžasný" pořad! ()

Reklama

Reklama