Reklama

Reklama

Na cestě - Série 6 (2008) (série)


Na cestě po Atlantidě (S06E25)

(epizoda)
Česko, 2009, 26 min

Hrají:

Miroslav Donutil (vypravěč), Jiří Bartoška (vypravěč)

Obsahy(1)

Štábu pořadu Na cestě se nepodařilo objevit bájnou Atlantidu (jak by mohl napovídat název tohoto dílu), ale jen se tentokrát vydal na návštěvu jedné z osmnácti honduraských provincií. Nachází se přímo na karibském pobřeží a mezi její nepřehlédnutelnou skupinu obyvatel patří Garifunové. Potomci karibských indiánů a importovaných černošských otroků jsou známí svou muzikálností a tancem zvaným punta. Bez krouživých pohybů hýždí se pochopitelně nemohly obejít ani novoroční oslavy, které ovšem zdaleka nejsou tak temperamentní, jak by se dalo v Karibiku očekávat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +aspoň dobrá hudba -prostředí atd., není tady na tom prostě co obdivovat/// Tak tady bych opravdu žít nechtěl. Tzv. Banánová republika Honduras už má svojí největší slávu za sebou. Všude rez, polorozpadlé domy a památky, slabý měnový kurz a málo práce. Ani jejich kultura mě moc neoslovila. Tohle je celkem slabí díl./// Celkem 60%/// ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veruže mierne zavádzajúce, no to by až tak nevadilo, keby oblasť v Hondurase takto divne a slabo nespracovali. Opäť som sa veľa nedozvedel a pomaly ma začínajú nevhodnými poznámkami, či štýlom rozprávania komentátori znervózňovať. ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cesty do určitého regionu v Hondurasu nepovažuju za dobrý směr tohoto pořadu. To si mohou tvůrci dovolit v případě Evropy, kterou každý z nás dobře zná. Ale u vzdáleného Hondurasu ne. ()

Reklama

Reklama