Reklama

Reklama

Na cestě - Série 6 (2008) (série)


Na cestě po jižním Laosu (S06E26)

(epizoda)
Česko, 2009, 26 min

Hrají:

Miroslav Donutil (vypravěč), Jiří Bartoška (vypravěč)

Obsahy(1)

Země milionů slonů - tak mnozí cestovatelé říkají "poslední klidné zemi naší planety". Tentokrát prozkoumáme její jižní část a hlavně provincii Champasak, která patří k nejzajímavějším oblastem celého Laosu. Provázeni líně tekoucím Mekongem zamíříme do starobylého obchodního střediska Pakse. Dále se vydáme k mechem zarostlým balvanům tajemného chrámu Wat Phu Champasak a dorazíme i na čarokrásné ostrovy Si Phan Don. Vynikající kávu a čaj si vychutnáme na mystické náhorní plošině Bolaven. Navštívíme vesnickou svatbu, zahrajeme si fotbal s ratanovým míčem a nocovat budeme v pralesních domech. Cestovatelské útrapy pak budou vykoupeny pohledem na jedny z nejúchvatnějších vodopádů světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Efekty 9/10/// +bezchybně vybraný hudební doprovod, nádherná flóra, prostředí, sympatické obyvatelstvo, jejich kuchyně a příprava jídla -jen se tam podívat/// Neuvěřitelně kvalitní díl u kterého jsem nestíhal vstřebávat informace, protože jsem si více vychutnával obrazovou stránku. Díky hudebnímu doprovodu by se tento díl dal sledovat stále dokola a normálně mám chuť jít s hodnocením ještě výš protože to je prostě zážitek./// Celkem 93%/// ()

maxim99 

všechny recenze uživatele

Pote, co jsme se vratili z cesty po Laosu shodou nahod davali tento dokument a velmi me tesi, jak se jim podarilo vystihnout atmosferu a podchytit zajimava mista. Takhle se zije v Laosu. Moc povedeny dil. ()

Reklama

Reklama