Reklama

Reklama

Na cestě - Série 2 (2006) (série)


Na cestě po Malajsii (S02E05)

(epizoda)
Česko, 2006, 28 min

Hrají:

Miroslav Donutil (vypravěč), Jiří Bartoška (vypravěč)

Obsahy(1)

S Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem do země mrakodrapů, předlouhých mostů, ale i neprostupné džungle se stády slonů, barevnými motýly a durianem, který někdo miluje a někdo nenávidí. Na jedné straně extravagantní mrakodrapy a jeden z nejdelších mostů na světě, na straně druhé neprostupná džungle, kde se v průběhu staletí život lidí téměř nezměnil. To vše nabízí Malajsie. I když státním náboženstvím této perly jihovýchodní Asie je islám, vyznavači proroka Mohameda tu s početnými stoupenci buddhismu a hinduismu žijí v téměř dokonalé harmonii. Na naší cestě navštívíme mimo jiné i věhlasné čajové plantáže, vydáme se po stopách sloních stád a ochutnáme durian - ovoce, které pro jeho pronikavé aroma buď milujete, nebo nenávidíte. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +některé části a momenty byly opravdu výborné -a jiné byly zase standartní/// Opět vydařený díl. Docela mě začíná fascinovat jak se jim pokaždé podaří trefit nějaký svátek, významný den nebo nějakou kulturně zajímavou akci. K tomu dodají pěkné záběry, často podmanivou hudbu a přesný komentář. Tento pořad si stále drží svoji vysokou úroveň./// Celkem 79%/// ()

jorgus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

bohuzel nic moc..dokument se spise venuje lidem a fragmentum z ulic nez predstaveni teto zeme jako celku...tu jidlo ze stanku, tam poulicni festival ale aby kamera nas zavedla za nejvetsimi zajimavostmi teto zeme to ne:) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama