Reklama

Reklama

Rudý písek

  • USA Red Sands (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film od tvůrců kultovního hororu Hněv duší. Současný Afghánistán. Ve válkou rozbité zemi zuří nekonečné boje a jednotka amerických vojáků je vyslána, aby obsadila a kontrolovala strategickou silnici, která vede kolem opuštěného kamenného domu. Při akci vojáci objevují v hluboké tajemné rokli starou sošku, která se zdá být ideálním terčem pro nácvik střelby. Když však svými zbraněmi sošku zničí, nevědomky tím uvolňují mstivou nadpřirozenou sílu, která se s nimi chystá svést děsivou válku. Napínavý a akcí nabitý psychologický thriller Rudý písek vás nenechá ani chvíli vydechnout. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

parabellum 

všechny recenze uživatele

Rudý písek doporučuju všem kteří si nesehnali ukolébavku a potřebují se vyspat. Garantuju vám, že do 60 minut se vám budou zavírat oči nudou. Špatný herci, trestuhodné budování atmosféry, nedostatek financí o pitomoučkém ději ani nemluvím. Dávám jednu hvězdičku za poslednich 20 minut, kde už se aspoň něco odehrávalo a připomínalo to "horor". ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo nějaký příběh? Herci se občas snažili z nuly něco vytřískat, ale tohle snad byla jen improvizace bez scénáře, nemluvě o tom, že polovinu filmu tvoří záběry na poušť, které jsou uměle zazrněné a tetelení vzduchu se okatě a lacině dociluje hořením ohně pod kamerou. Nuda, strašná nuda. Vůbec nevím, o co vlastně šlo, ale netrápí mě to. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Nudiaci sa zblúdení vojaci v Afganskej púšti navyše správajúci sa ako diletanti. Dostali sme rozkaz strážiť tento objekt, tak si predeň sadneme a budeme pozorovať cestu! Po hodine príde bubo, ktorí straší viac svojou animáciou ako správaním a nelogický koniec. Vhodné možno tak pre ľudí trpiacich PTSP, ale pre mňa krok do odpadu. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Předem musím napsat, že se mi Dead Birds vůbec nezamlouvalo a hodnotil 1*. Tento film je hloupoučký, jde poznat, že rozpočet nebyl z těch větších. Triky, když na ně přijde působí z 90% lacině, sem tam se nějaká kratší scéna povede a poslední půlhodina má docela slušnou atmosféru. Film to ovšem nezachrání, protože vše před zmíněným koncem nudí a navíc po celý film posloucháte opravdu hrozné dialogy. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

HORY MAJÚ OČI 2-PSÍ VOJACI Béčko, kde takmer úplne chýba akcia. Psychologická téma o vine a vykúpení v štýle SOLARISU pôsobí zvláštne naivne. Takisto tému "nudiaci sa vojaci v púšti" dokáže dobre natočiť len málokto (MARIŇÁK). Napriek tejto hre na niečo viac, to postupne hustne a koniec je dokonca strašidelný. Predsa len to však zaváňa nudou. Obal DVD je rozhodne slušný... Viac v recenzii... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se stal vítězem filmového festivalu Raindance 2008 v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama