Reklama

Reklama

Rudý písek

  • USA Red Sands (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film od tvůrců kultovního hororu Hněv duší. Současný Afghánistán. Ve válkou rozbité zemi zuří nekonečné boje a jednotka amerických vojáků je vyslána, aby obsadila a kontrolovala strategickou silnici, která vede kolem opuštěného kamenného domu. Při akci vojáci objevují v hluboké tajemné rokli starou sošku, která se zdá být ideálním terčem pro nácvik střelby. Když však svými zbraněmi sošku zničí, nevědomky tím uvolňují mstivou nadpřirozenou sílu, která se s nimi chystá svést děsivou válku. Napínavý a akcí nabitý psychologický thriller Rudý písek vás nenechá ani chvíli vydechnout. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Eraserhead odpad!

všechny recenze uživatele

Další neuvěřitelně nudný pokus o horor, kde je atmosféra tvořena pouze hučícími zvuky... Poušť, barák, parta lidí a démon... nepřipomíná to něco? Stačí zaměnit poušť za les... Raimi taky neměl na Evil Dead buhví kolik milionů, takže výmluvu na nízký rozpočet v tomhle případě neberu... Tady jde o zoufalý nedostatek talentu. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Pevne verím, že úroveň DEAD BIRDS nepodlezie. Trailer inak ujde. (1.1.2009) Určite sa tu zjaví kopec zhovievavých hodnotení, ale ja som už tradične radikálny. Pre mňa je toto absolútne rovnaká situácia, ako keď som hodnotil THE WOODS od LUCKYho McKEE. MAY bola skvelá, THE WOODS úplne strašné, ako by ich nakrúcal UWE BOLL. DEAD BIRDS bol dokonalý, toto je príšerne nudná zlátanina, ktorá ale mala neskutočný potenciál (skvelé exteriéry, zaujímavé postavy), pričom režisér ju zabil katastrofálnym scenárom, uťahanou réžiou a pre mňa aj neskutočne odpornými (nie v tom dobrom slovazmysle) a trápnymi CGI efektami. NUDA NUDA NUDA. Po strachu či náznaku napätia ani pamiatka. Ale ak trpíte nespavosťou, je to lepšie než dvojitá dávka liekov. Vyjadril by som sa aj k deju, ale jednak je pomerne známy už z traileru, a jednak by ste mohli nadobudnúť dojem, že predsa len sa to oplatí pozerať. Verte mi, neoplatí. A ak ešte aj neznášate DEAD BIRDS tak dajte od tohto filmu ruky preč. - A ešte opravím tu dezinformáciu, ktorá sa rozšírila: toto NIE JE pokračovanie DEAD BIRDS. (30.1.2009) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To svým způsobem exotické prostředí a zápletka měli určitě na mnohem více než tu utahanou, nezáživnou a jasně předvídatelnou nudu, u níž jsem dvakrát usnul. Celé to prostě zmizelo a nezůstalo vůbec nic, stejně jako když vám proteče pouštní písek mezi prsty. Ta poušť, v níž se to odehrávalo, byla méně pustá a příjemnější, než celý ten příběh. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

... je možné, že nějaký malinký potenciál tam byl, ale veškeré akčno a strašidelno bylo pohřebeno uměním pana režiséra. Dlouho jsem neviděl tak stupidně natočený film, který zároveň nudí a otravuje. Samotnou vlaštovkou v poli, která drží celou tuto plácaninu dohromady, je atmotsféra nočních pouští, ale něco víc? Ani ne ... [21%] ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol velke sklamanie:(...Dead birds je super film, ale tu to riadne skripalo...lakacie sceny boli uplne nelakacie...a len som vzdy pokrutil hlavou ze to hadam nemyslia vazne....tie divne veci vyzerali neskutocne umelo a boli skvor nasmiech......jediny dobry zaber bol pri odkladani flase na stvol:)... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se stal vítězem filmového festivalu Raindance 2008 v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama