Reklama

Reklama

Beer Story

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2005, 6 min

Obsahy(1)

Jde o příběh, ve kterém putuje lahvové pivo z místa na místo a kolují kolem něj různí lidé a dějou se s ním různé věci. (c.tucker)

Recenze (40)

MoRTy

všechny recenze uživatele

Jakožto tvůrce tohohle snímku bych byl asi radši kdyby tady csfd ani nebyl uvedenej. Tohle "dílo" vzniklo během jednoho dne s vypůjčenou kamerou a ve výsledku je to spíš takový "cvičení" a učení s tim materiálem nějak zacházet. Na net sem to dal spíš pro legraci, aby si lidi udělali představu o totálních začátcích, doporučuju spíš zkouknout ostatní snímky a tohle brát s rezervou! ()

DavidAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Brilantní režie, dokonalá kamera, exkluzivní střih, oscaroví herci a nepřekonatelně kvalitně zpracovaný zvuk, to vše bezchybně podporuje výtečně zpracovaný scénář na základě neotřelého překvapivě aktuálního námětu. TAK NIC Z TOHO TADY NEČEKEJTE. Dávám maximálně možné hodnocení, jaké si tenhle paskvil zaslouží. Tohle nejde brát ani jako vtip, jak moc je to trapný. ()

Reklama

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se na to koukl poprví řekl jsem si wtf co to k sakru je za blbost. I po druhém zhlédnutí jsem vůbec nepochopil o čem tohle vlastně je. Přečetl jsem si komentáře uživatelú co tady dali trochu větší hodnocení , ale bohužel jsem ani od nich nic nedozvěděl. Tak snad tady napíše někdo srozumitelně o čem tohle vlastně j. Jinak zatím dávám odpad. Když to pochopím možná zvíším své hodnocení. Teď si zatím říkám proč tohle vlastně vzniko ???. Zatím mě jen napadá jen že se autor nudil , a na rychlo tuhle blbost vymyslel. 0%. Souhlasim s uživatelem TheWaker , ale ani kdybych to pochopil tak tomu určitě nedám pět hvězdiček. Teď jsem si přečetl komentář Mortyho a pochopil jsem to , ale i tak nezvíším své hodnocení. Nezajímavé nudné , neoriginální. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Jako na naprostý počátek filmování, nebo jak sám Marty píše cvičení na budoucí filmovou tvorbu se s přihlédnutím k těmto okolnostem jedná o naprosto jednoduchý, k zapomnění určený, rozhodně ale ne úplně špatný, krátký snímek. Každý tvůrce musel najít odvahu a nějak začít, a Martyho začátkem je Beer story. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Moc nerozumím tomu zdejším nehezkému hodnocení. Ono je to tak debilní, až je to vlastně místy vtipné. Sám autor uvádí, že se jedná o kamerové cvičení. Nic převratného bych se v tom nepokoušel hledat. Jak tak koukám kolem, tak většina zdejších hodnotilů - feťáků, se nemůže přenést přes to, že jim nebyl naservírovaný nějaký sofistikovaný děj o smyslu života, Vesmíru a vůbec. Prostě krátký pohled na nehezký osud jednoho nikým nechtěného lahváče. Už zde je patrný Martyho rukopis a humor, který projekt od projektu zdokonaluje. ()

Zajímavosti (2)

  • Doba natáčení nepřesáhla jeden den. (kapsomut)
  • Když jsou v bytě a zazvoní zvonek, řekne jeden z kluků: "To bude Marty", což je skutečná přezdívka Martina Pohla, který je známý také jako rapper Řezník nebo pro své černohumorné kresby "Martyho frky". (Atjov91)

Reklama

Reklama