Reklama

Reklama

Beer Story

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2005, 6 min

Obsahy(1)

Jde o příběh, ve kterém putuje lahvové pivo z místa na místo a kolují kolem něj různí lidé a dějou se s ním různé věci. (c.tucker)

Recenze (40)

MoRTy

všechny recenze uživatele

Jakožto tvůrce tohohle snímku bych byl asi radši kdyby tady csfd ani nebyl uvedenej. Tohle "dílo" vzniklo během jednoho dne s vypůjčenou kamerou a ve výsledku je to spíš takový "cvičení" a učení s tim materiálem nějak zacházet. Na net sem to dal spíš pro legraci, aby si lidi udělali představu o totálních začátcích, doporučuju spíš zkouknout ostatní snímky a tohle brát s rezervou! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jediný co je na téhle story lákavý je opravdu jen to pivo, protože musím říct, že jsem po dokoukání dostal chuť na jeden vychlazenej škopek. Každej někde začínal. A jelikož jsem viděl Martyho novější kousky vím, že se pořád zlepšuje. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Moc nerozumím tomu zdejším nehezkému hodnocení. Ono je to tak debilní, až je to vlastně místy vtipné. Sám autor uvádí, že se jedná o kamerové cvičení. Nic převratného bych se v tom nepokoušel hledat. Jak tak koukám kolem, tak většina zdejších hodnotilů - feťáků, se nemůže přenést přes to, že jim nebyl naservírovaný nějaký sofistikovaný děj o smyslu života, Vesmíru a vůbec. Prostě krátký pohled na nehezký osud jednoho nikým nechtěného lahváče. Už zde je patrný Martyho rukopis a humor, který projekt od projektu zdokonaluje. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Mhm, čo nám chcel básnik povedať? Ako prudko recesistický kúsok beriem (tak aj hodnotím) a idem ďalej skúmať autorovu biografiu a ďalšie diela. ()

Pejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem na zemi našel použitej kondom, možná by příště mohl režísér natočit cestu tohoto výrobku, možná bychom se divili, kde všude byl, a možná by to také byl zajímavější příběh. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty vole donést si z obchodu jen jedno pívo a pak ho ještě darovat nějakému ocasovi – tož to ne…Za u dobu co s ním spal a pak ho nosil v báglu, musel být ten beer teplý jak chcanky…Řezníkovu tvorbu mám rád, ale tenhle snímek byl vlastně celý o hovnu – vlastně o pívu a hromada nudy. Uvidíme, co nám nabídne příště… ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Nevtipný filmík bez zmyslu a s veľmi ľahkou zápletkou z produkcie ZNK (Život není krásny) od Martina Pohla (skôr známeho ako Řezník).. humor môže byť pre niekoho aj fajn, avšak toto išlo úplne mimo mňa - nevtipné, zbytočné, nezmyselné a ohavne natočené.. a aj napriek tomu, že Beer Story je skôr len skúšobne natočený filmík bez materiálov a jeho zmysel je len pobaviť, nemôžem to hodnotiť väčším počtom hviezdičiek.. Moje hodnotenie: 0% [ODPAD!] ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Prvý krát som to videl asi v roku 2010, potom sa to z netu vytratilo, takže už som po tom zbytočne pátral, nebolo to dostupné nikde. No, a, po vyše 5 rokoch, sa to vrátilo späť na net, a tak som si to mohol znova zopakoval. Z mojej stránky to je, viac menej, podarený amatérsky film začínajúceho filmového tvorcu, ktorý , nakrútil túto "blbovinku" s partiou kamáratov, a určite pri tom zažili kopu srandy. Príbeh sa krúti okolo jednej fľašky piva, ktoré sa dostane do rúk nejakým chalanom, potom k feťákovi a nakoniec ku skínom, ktorý ho tragicky rozbijú. Nenáročné, jednoduché ale z originálnou myšlienkou. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Mně se to náhodou docela líbilo. Sice to bylo natočeno opravdu strašně, ale co zase čekat od člověka, který měl poprvé v ruce kameru? Fajn byla ta kompozice příběhu, kdy jeden lahváč putuje sem tam a potkává několik lidí, aby nakonec skončil tam, kde začal. Pohl je dobrý režisér, bez prdele. 70% ()

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Zřejmě slabej oddíl nebo co. Všichni se tam zlejou po půlce lahváče :-D Mělo se to natočit aspoň s flaškou rumu. Každopúádně u mě jedna hvězda za scénu, jak ho majzne flaškou po kebuli. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

...Ťažko nachádzam slov.Pokiaľ (a asi aj ) to mal byť príbeh s komickým vypointovaním ,tak sa náš ,,rejža,, evidentne netrafil do čierneho.1* za prípad, že sa snáď ani nebral vážne. ()

Reklama

Reklama